0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 23, 2008, 10:28:48 pm3) Ολοι οι 30μηνιτες-24μηνιτες-40% θα υποβαλουν κανονικα αιτηση διορισμου και δεδομενο οτι εχουν ηδη υποβαλει αιτηση ενταξης στους πινακες προϋπηρεσιας τουλαχιστον των 24μηνιτων. ( Το λεω αυτο διοτι αν καποιος ειναι 24μηνιτης και δεν υπεβαλε αιτηση ενταξης στον πινακα 24μηνιτων λογικα μεταφερεται αυτοματα στο 40%.Το αναφέρει αυτό στο ν/σ? Γιατί όταν είχα κάνει αίτηση στη Δευτεροβάθμια μου είχαν πει ότι η δήλωση γίνεται κυρίως για στατιστικούς λόγους και ότι και να γίνει και κάποιο λάθος θα διορθωθεί (που σημαίνει ότι κάποιος θα μπει ή θα βγει από τον πινακα 24μηνου) ανάλογα με την προϋπηρεσία που θα προκύψει από τους τελικούς πίνακες.
3) Ολοι οι 30μηνιτες-24μηνιτες-40% θα υποβαλουν κανονικα αιτηση διορισμου και δεδομενο οτι εχουν ηδη υποβαλει αιτηση ενταξης στους πινακες προϋπηρεσιας τουλαχιστον των 24μηνιτων. ( Το λεω αυτο διοτι αν καποιος ειναι 24μηνιτης και δεν υπεβαλε αιτηση ενταξης στον πινακα 24μηνιτων λογικα μεταφερεται αυτοματα στο 40%.
δηλαδή ρε παιδια εγω που ειμαι γύρω στα 22 μόρια στους αναπληρωτες (πινακας) λέτε να εχω καμμια ελπιδα για ωρομισθια??
***.. ασχετο... 5 24μηνιτες ΔΕΝ εχουν επιτυχια ΑΣΕΠ και ετσι μεταφερονται στον πινακα 40% (κοβοντας 5 θεσεις) οπως επισης ο πινακας 40% φορτωνεται με 1 ή 2 30μηνιτες (εξαρταται απο το εαν θα κανει δηλωση διορισμου η πρωτη του πινακα που συνηθως δεν κανει) που δεν εχουν επιτυχια Ασεπ και περισσευουν απο την αναλογια του 1/5 οποτε ΔΕΝ μπορουν να ενταχθουν στο 24μηνο. 6 ή 7 θεσεις μειον θα εχει ο πινακας του 40%
Παράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 23, 2008, 11:08:31 pm***.. ασχετο... 5 24μηνιτες ΔΕΝ εχουν επιτυχια ΑΣΕΠ και ετσι μεταφερονται στον πινακα 40% (κοβοντας 5 θεσεις) οπως επισης ο πινακας 40% φορτωνεται με 1 ή 2 30μηνιτες (εξαρταται απο το εαν θα κανει δηλωση διορισμου η πρωτη του πινακα που συνηθως δεν κανει) που δεν εχουν επιτυχια Ασεπ και περισσευουν απο την αναλογια του 1/5 οποτε ΔΕΝ μπορουν να ενταχθουν στο 24μηνο. 6 ή 7 θεσεις μειον θα εχει ο πινακας του 40%Τους τσέκαρες όλους τους διαγωνισμούς για αυτά τα ονόματα?
Τελικά πίνακας των 24μηνιτών είναι 94 (210-3443117). Ρώτησα πριν από λίγο.
Δεν ειναι ασχημα..... Λογικα ειναι οι πρωτοι 94 του ενιαιου πινακα διορισμων?
Σου ειπαν τιποτα αλλο για το πως προκυπτει αυτο? πραγματι στον προσωρινο πινακα 30=8 και 24=94 αλλα εχουμε και τις μεταφορες λογω επιτυχιας Ασεπ , διορισμου του 1/5 απο 30μηνο κτλ. Μαζι με τις μεταφορες να ειναι τοσο τυχαιο που να βγαζει το ιδιο αποτελεσμα? 24=94 ? δεν ξερω. πρεπει να περιμενουμε. Ισως υπαρχει αλλαγη στα νουμερα λογω των ενστασεων. Σου ειπαν τιποτα για το ποτε θα βγαλουν οριστικους?