0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΤο 1 και το 2 τα έχω διαβάσει. Αν και συμφωνώ ότι πολυδιαφημίστηκαν, τα ευχαριστήθηκα και τα δύο.Οπότε μάλλον θα ψάξω να βρω και το 3... φυσικά και τα ευχαριστηθήκατε ρε παιδιά...απλά είναι πολύ "εύπεπτα"...και στην τελική είναι τι ψάχνει ο καθένας και τί μυαλό έχει...το παραμύθι είμαι κουρασμένος από τη δουλειά και θέλω κάτι να χαλαρώσω δεν ισχύει...είναι άλλοθι προς τον εαυτό σας...άλλος γυρνά από τη δουλειά και βλέπει παρατράγουδα ενώ άλλος βλέπει τον
Το 1 και το 2 τα έχω διαβάσει. Αν και συμφωνώ ότι πολυδιαφημίστηκαν, τα ευχαριστήθηκα και τα δύο.Οπότε μάλλον θα ψάξω να βρω και το 3...
Το έχω διαβάσει κι είναι εξαίρετο!
1)Η μέθοδος της Ορλεάνης-Ευγενία Φακίνου2)Έγκλημα και τιμωρία και οι αδελφοί Καραμαζοβ -Φ.Ντοστογιέφσκι3)Η μπόρα-Α.Παπαδάκη4)Ασκητική-Ν.Καζαντζάκης5)Ο λύκος της στέππας-Ε.Έσσε6)Ο λαβύρινθος-Π.Καρνέζης7)Πεθαμένες ψυχές-Ν.ΓΚογκόλ8)Άμλετ-Ο.Σαίξπηρ9)Άπαντα από Παπαδιαμάντη10)Ο Τούρκος στον κήπο-Ν.Ξανθούλης η σειρά είναι τυχαία και η λίστα ατελείωτη!
καλέ, τι γίνεται πιο πάνω;;;;μαλώνουνε!;;; Για Λογοτεχνία είπαμε να μιλήσουμε, να ανεβάσουμε λίγο το πολιτιστικό μας επίπεδο....
Παράθεση από: enastron στις Δεκεμβρίου 12, 2007, 10:48:59 pm1)Η μέθοδος της Ορλεάνης-Ευγενία Φακίνου2)Έγκλημα και τιμωρία και οι αδελφοί Καραμαζοβ -Φ.Ντοστογιέφσκι3)Η μπόρα-Α.Παπαδάκη4)Ασκητική-Ν.Καζαντζάκης5)Ο λύκος της στέππας-Ε.Έσσε6)Ο λαβύρινθος-Π.Καρνέζης7)Πεθαμένες ψυχές-Ν.ΓΚογκόλ8)Άμλετ-Ο.Σαίξπηρ9)Άπαντα από Παπαδιαμάντη10)Ο Τούρκος στον κήπο-Ν.Ξανθούλης η σειρά είναι τυχαία και η λίστα ατελείωτη!Γράψε και τίποτα. Είναι αυτά που σε ξετρέλαναν, σε άρεσαν απλά, σε τι ηλικία τα διάβασες; (Ανάκριση. ) Όπως βλέπεις κάνουμε συζήτηση (εκτός ολίγων εξαιρέσεων) και όλοι λίγο πολύ κάποια τα έχουμε διαβάσει. Οι πεθαμένες ψυχές τι πραγματεύεται; Μου άρεσε το ανακριτικό!λοιπόν δεν έχω να διαλέξω κάποιο διότι όλα τα θεωρώ σπουδαία πάντα σύμφωνα με την ταπεινή προσωπική μου άποψη. Όσο για το πότε τα διάβασα δε θα βοηθήσει γιατί είχα αδερφή φιλόλογο και διάβασα την ασκητική στα έντεκα(καθότι προσπαθούσα να διαβάζω ότι κι η μεγάλη αδερφή!) οι πεθαμένες ψυχές αναφέρονται στη Ρωσία του περασμένου αιώνα, όπου ψυχές λέγονταν οι άντρες είλωτες για τους οποίους ο ιδιοκτήτης τους πλήρωνε κατά κεφαλή φόρο.το βιβλίο διαπραγμαγματεύεται αυτό το θέμα και μια μεγάλη απάτη...