0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ' ευχαριστώ πολύ ΛΩΡΑ για τις απαντήσεις .Σου εύχομαι να σε καλέσουν, μιας και έχεις καλή σειρά.Να σαι καλά
Φέτος δυστυχώς δεν ήταν καλή χρονιά...πήραν μόνο 35 μόνιμους φιλολόγους ενώ πέρσι 179 άτομα...και το ίδιο σε όλους τους κλάδους...πήραν λιγότερους...μέτρα για την πρόληψη της κρίσης είπαν...
στην Κύπρο τα Μέσα Μαζικής Συγκοινωνίας είναι πολύ χάλια διότι η κάθε οικογένεια έχει αρκετά αυτοκίνητα και οι Κύπριοι δεν τα χρησιμοποιούν άρα χωρίς αυτοκίνητο είναι πολύ δύσκολες οι μετακινήσεις.
Ευχαριστώ αλλά πριν ένα χρόνο αποφάσισα να γυρίσω Ελλάδα και να διοριστώ εδώ στο τσακ δηλαδή!! πριν αρχίσουν τα "μεγάλα γλέντια" με την παιδεία. Δυστυχώς για μένα ίσως και λόγω συγκυριών το έχω μετανοιώσει . Το λέω με πολλή λύπη διότι η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να γυρίσω στον τόπο μου στην πατρίδα μου αλλά έτσι όπως τα έκαναν (τα κάναμε??? γιατί κάπου έχουμε και εμείς ευθύνη) νοιώθω πλήρη απογοήτευση και σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο τα παραιτηθώ και να γυρίσω πίσω. και εκεί υπάρχουν αρκετές δυσκολίες αλλά το κράτος δίνει μεγάλα κονδύλια για τα σχολεία και τουλάχιστον στην δική μου βαθμίδα οι γονείς αλλά και η κοινωνία μας σέβονται.
Υπήρξε κάποιο σχόλιο ότι η προδημοτική δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην Κύπρο δεν υπάρχουν προγράμματα κτλ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει εδώ δεν χαίρει καμμίας εκτίμησης και χρησιμεύει για παιδική χαρά και φύλαξη σύμφωνα με την αντίληψη κάποιων γονιών και οι νηπιαγωγοί ως babysitters πανεπιστημιακού επιπέδου. (σύμφωνα με την δική μου εμπειρία πάντα σε επαρχία). Εκεί το πρόγραμμα είναι αυστηρά δομημένο, υπάρχουν επιθεωρήτριες και αξιολογήσεις οι γονείς έχουν απαιτήσεις να μαθαίνουν τα παιδιά τους και να προετοιμάζονται σωστά για το δημοτικό και φυσικά οι αμοιβές είναι ανάλογα καλές.
Vasp...στο site επάνω δεξιά στο limk που λέει "μεταθέσεις,τοποθετήσεις,διορισμοί"
Είδα ότι στα δικαολογητικά θέλει και αποδεικτικό της ελληνικής γλώσσας, αυτό από που το παίρνουμε;