0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μ ε λίγο διαφορετική τοποθέτηση θα έλεγα αλλά μετά απο 22/10 ξανα κάνεις την ίδια ερώτηση.Το τρίτο χτύπημα θα έλεγαΟ μαγικός αριθμός 16,5-17,5 που αναφέρερις πιστεύεις θα είναι και η βάση διορισμού ? ( εγω το πιστεύω αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου μέχρι τη νέα φάση αναπληρωτών )Αλλά δεν κοιμάται κανένας απο τους Μαθηματικούς που είμαστε εδω.Απλά είμαστε πολλοί λίγοι και όσοι έχουμε μείνει γιατι κάποιοι διορίστηκαν και άλλοι πήγαν αναπληρωτές, περιμένουμε τις νέες εξελίξεις.Εγω προσωπικά τον ύπνο μου τον έχω ψιλοχάσει εδω και καιρό και το έχω ρίξει και στο πλέξιμο Αλήθεια τι θα πρότεινες εσυ για να ξυπνήσουμε?Το να ξυπνησουμε δεν το ειπα υποτιμητικα.Ενοω ψαξιμο και ανταλαγη αποψεων αυτο που κανουμε τωρα οι δυο μας.ΛΟΙΠΟΝ.α)Απο τους 144 μεχρι τωρα αναπλ. 80-83 συμπληρωνουν < 20μηνοβ)Αν παρουν ακομα 50 αναπλ. αλλα 8-10 ατομ. συμπληρ<20μηνο ΠΕΡΙΠΟΥγ)Χοντρικα 100 ατομα θαχουν 20μηνο μενουν αλλες 90 θεσεις.Νομιζω οτι η βαση διορισμου θα ειναι κοντα στο 19.1..2..3.....εως και 20 μορια.Με 20.4 μορια μπορει να ειναι καποιος σιγουρος?Ολα θα παιχτουν στο Π.Δ.Σ+κατι ακομα!Λες οτι δεν καλοκοιμασαι αν επιτρεπεται ποσα μορια εχεις?Εγω θα εχω τον ιουνιο 20.4Υ.Γ Οι πιο πολλοι αναπλ. φετος δεν θα ειναι (παλιοι).
Δεν είπα οτι μίλησες υποτιμητικά,αλλά οπως σου είπα είμαστε πολλοί λίγοι.Εγγεγραμμένοι Μαθηματικοί εδω 23 και οι περισσότεροι λείπουν.Πιστεύω οτι στον κλάδο μας είναι κάπως το τοπίο πιο ξεκάθαρο.Τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους.Ο μικρός αριθμός αναπληρωτών και το γεγονός οτι οι περισσότεροι είναι απο ασεπ2 και τρίτεκνοι με οχι πολά μόρια για διορισμό μου δίνουν την εντύπωση οτι η βάση θα είναι κάτω απο 18 και θα σου πω και έναν ακόμη λόγο.Αν όντως αναγνωριστεί μόνο προϋπηρεσία 11 ωρών το πολύ κάποιος ωρομίσθιος είτε απο κανονικό είτε απο ΠΔΣ να πάρει 3,5 μόρια.Νομίζω οτι το όλο παιχνίδι θα παιχτεί στην δεύτερη εκατοντάδα.Εγω έχω 12- για μόνιμο=ελπίδες 0 και για ωρομισθία 17+.μια και στον ασεπ πάτωσα και έφυγα πίσω περίπου 120 θέσεις στον πίνακα των αναπληρωτώνΠεριμένω ΠΔΣ και ωρομισθία.Οτι μου κάτσει και αν μου κάτσει θα το πάρω και ας αναγνωριστούν μόνο οι 11Είσαι αναπληρωτής?Παρασκευη. Οι ωρες Π.Δ.Σ και οποια αλλη ωρομισθια αναγνωριζονται συνολικα και το ανωτερο μεχρι 21 ωρες
Παρασκευη. Οι ωρες Π.Δ.Σ και οποια αλλη ωρομισθια αναγνωριζονται συνολικα και το ανωτερο μεχρι 21 ωρες
Παράθεση από: exoaptadodia στις Νοεμβρίου 06, 2007, 10:56:42 pmΠαρασκευη. Οι ωρες Π.Δ.Σ και οποια αλλη ωρομισθια αναγνωριζονται συνολικα και το ανωτερο μεχρι 21 ωρεςΠαρασκευή: δεν το καταλαβαίνω.Πάντως δεν με λένε έτσι.Σωστά μπορεί καποιος στην