0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sd123 στις Ιουνίου 28, 2006, 07:09:06 pm1. Η υπάλληλος μου είπε ότι δέχονται μόνο για την ειδικότητα της πληροφορικής αιτήσεις για ΣΜΕΑ χωρίς κάποια εξιδίκευση ή πτυχίο πάνω σε ειδική αγωγή. Δεν δέχονται αιτήσεις από άλλες ειδικότητες χωρίς τα δικαιολογητικά που αναφέρει η εγκύκλιος.Πήγα σήμερα στην Α' Αθηνών για να καταθέσω τα χαρτιά μου για την ειδικότητα της Πληροφορικής.Η υπάλληλος δεν δέχτηκε την αίτησή μου.. Μου είπε πως και στην Πληροφορική απαιτούνται τα τυπικά προσόντα για τα ΣΜΕΑ. Γνωρίζει, είπε, πως είναι λίγοι οι "ιδανικοί" υποψήφιοι στην Πληροφορική, αλλά σε περιπτωση που δεν αρκέσουν, σπλά θα πάρουν από άλλους πίνακες.Τι μπορώ να κάνω τώρα; Να ρωτήσω και σε άλλη διεύθυνση;
1. Η υπάλληλος μου είπε ότι δέχονται μόνο για την ειδικότητα της πληροφορικής αιτήσεις για ΣΜΕΑ χωρίς κάποια εξιδίκευση ή πτυχίο πάνω σε ειδική αγωγή. Δεν δέχονται αιτήσεις από άλλες ειδικότητες χωρίς τα δικαιολογητικά που αναφέρει η εγκύκλιος.
Μιχάλη, εσύ που είχες πρόσφατα την εμπειρία, σε παρακαλώ, πες μου πως "χειρίστηκες" εσύ το θέμα.
Τα μόρια των ΣΜΕΑ πιάνονται σαν προϋπηρεσία στους πίνακες;
Η ερώτηση μπορεί να χαρακτηριστεί και ανόητη....αλλά στην προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενά για ΠΕ20...μήπως έχω στραβωθεί;;;;
Καλησπέρα!! Να ρωτήσω, αν κάνουμε για ΣΜΕΑ αίτηση αποκλειόμαστε από τα σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης (τα υπόλοιπα για τα οποία κάναμε αίτηση για ωρομίσθιους) γιατί κάτι βλέπω για διαγραφή από τον ενιαίο πίνακα. Μήπως δεν έχω καταλάβει σωστά; Την αίτηση την κάνουμε στη Διεύθυνση που κάναμε και τις αιτήσεις για ωρομίσθιους; Γενικά αξίζει να κάνεις αίτηση για αναπληρωτής ή ωρομίσθιος σε ΣΜΕΑ; Είναι το ίδιο πράγμα με τα σχολεία Πρωτοβάθμιας /Δευτεροβάθμιας με ίδια μόρια και πιθανότητες διορισμού ή κάτι άσχετο; Συγνώμη για την άγνοια αλλά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων!!!Ευχαριστώ πολύ!
Απλά επειδή είδα ότι "Οι προσλήψεις σε ΣΜΕΑ προηγούνται των προσλήψεων σε κοινά σχολεία" αυτό σημαίνει ότι αν σε καλέσουν σε ΣΜΕΑ και δεχτείς μετά αν σε καλέσουν και από κοινό σχολείο μπορείς να δουλεύεις και στα δύο και αν ναι αν δε βολεύουν οι ώρες; Πρέπει κάποιο να απορρίψεις και είναι σωστή κίνηση να απορρίψεις το κοινό σχολείο;
... αποτελέσματα από τα ΣΜΕΑ... http://dide.ioa.sch.gr/ Φυσικά με έχουν απορρίψει γιατί δεν έχω τίτλο στην Ειδική Αγωγή....και αυτούς που πήραν