*

Αποστολέας Θέμα: Θέλω να κάνω ένσταση!  (Αναγνώστηκε 18643 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Amarilis23

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Θέλω να κάνω ένσταση!
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 25, 2006, 10:15:36 am »
Δε μου έχει απαντήσει κανείς. Να υποθέσω ότι δε γνωρίζει; Τηλεφώνησα στην πρωτοβάθμια που ανήκα και τελικά έχει γίνει λάθος καταχώρηση ωρών σ'ένα σχολείο από το δάσκαλο. Μου είπαν στην πρωτοβάθμια ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού η προϋπηρέσια αυτή έχει σταλεί στο υπουργείο. Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τόποτα απ΄τη μεριά μου;
Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ' αγαθά φέρει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:30:38 »

Αποσυνδεδεμένος kasta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 25, 2006, 10:46:55 am »
Δε μου έχει απαντήσει κανείς. Να υποθέσω ότι δε γνωρίζει; Τηλεφώνησα στην πρωτοβάθμια που ανήκα και τελικά έχει γίνει λάθος καταχώρηση ωρών σ'ένα σχολείο από το δάσκαλο. Μου είπαν στην πρωτοβάθμια ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού η προϋπηρέσια αυτή έχει σταλεί στο υπουργείο. Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τόποτα απ΄τη μεριά μου;

Θα πρέπει να πάρεις τα σωστά χαρτιά προϋπηρεσίας από το σχολείο στο οποίο δούλεψες. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι έγινε λάθος θα δικαιωθείς. Απευθύνσου και στον ΠΕΑ www.anaplirotes.gr για να σε βοηθήσουν.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2006, 01:21:05 pm από kasta »

gspy

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 25, 2006, 11:04:44 am »
Σίγουρα για παιδαγωγικό τίτλο αναγνωρίζεται οποιοδήποτε πτυχίο καθηγητικής σχολής οποτεδήποτε και να το πάρει κάποιος και το στοιχειοθετλω ως εξής. Ανήκω στον ενοποιημένο κλάδο ΠΕ12.05 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Φυσικών Ραδιοηλεκτρολόγων. Στον κλάδο αυτό έχουν δικαίωμα συμετοχής όλοι όσοι έχουν πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και όσοι έχουν πτυχίο Φυσικής και μεταπτυχιακό στην Ραδιοηλεκτρολογία. Αν δείτε στους πίνακες όλοι ανεξαιρέτως όσοι είναι Φυσικοί Ραδιοηλεκτρολόγοι έχουν παιδαγωγική κατάρτιση. Επομένως το πτυχίο Φυσικής που πήραν πριν το μεταπτυχιακό μετράει κανονικότατα δυστυχώς για μας τους άμοιρους ηλεκτρολόγους!
Όμως δεν μου απαντήσατε βρε μάγκες, ξέρει κανείς τι χρειάζεται για ένσταση; Γιατί δεν είμαι στον πίνακα αναπληρωτών; Έχω μόρια από ΑΣΕΠ!

Αποσυνδεδεμένος kasta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 25, 2006, 11:28:01 am »
Σίγουρα για παιδαγωγικό τίτλο αναγνωρίζεται οποιοδήποτε πτυχίο καθηγητικής σχολής οποτεδήποτε και να το πάρει κάποιος και το στοιχειοθετλω ως εξής. Ανήκω στον ενοποιημένο κλάδο ΠΕ12.05 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Φυσικών Ραδιοηλεκτρολόγων. Στον κλάδο αυτό έχουν δικαίωμα συμετοχής όλοι όσοι έχουν πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και όσοι έχουν πτυχίο Φυσικής και μεταπτυχιακό στην Ραδιοηλεκτρολογία. Αν δείτε στους πίνακες όλοι ανεξαιρέτως όσοι είναι Φυσικοί Ραδιοηλεκτρολόγοι έχουν παιδαγωγική κατάρτιση. Επομένως το πτυχίο Φυσικής που πήραν πριν το μεταπτυχιακό μετράει κανονικότατα δυστυχώς για μας τους άμοιρους ηλεκτρολόγους!
Όμως δεν μου απαντήσατε βρε μάγκες, ξέρει κανείς τι χρειάζεται για ένσταση; Γιατί δεν είμαι στον πίνακα αναπληρωτών; Έχω μόρια από ΑΣΕΠ!

Τα μόρια του ΑΣΕΠ μπαίνουν αυτόματα υποτίθεται. Πέρυσι έκανες αίτηση για αναπληρωτής; Αν ναι το όνομά σου ήταν και στους δύο κλάδους όπου ανήκεις: Σε γνωστή μου που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα απάντησαν ότι δεν έκανε πέρυσι αίτηση και γι΄αυτό έγινε  λάθος. :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:30:38 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 25, 2006, 11:45:17 am »

Θα πρέπει να πάρεις τα σωστά χαρτιά προϋπηρεσίας από το σχολείο στο οποίο δούλεψες. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι έγινε λάθος θα δικαιωθείς. Απευθύνσου και στον ΠΕΑ (www.pea.gr) για να σε βοηθήσουν.

Πώς να πάρω τα σωστά χαρτιά από το σχολείο στο οποίο δούλεψα, από τη στιγμή που ο υπεύθυνος δάσκαλος έχει πάει διακοπές; Η ιστοσελίδα (www.pea.gr)  δε λειτουργεί. Συγκεκριμένα δε μου έχουν καταχωρήσει μία ώρα. Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που έχω είναι το ότι κρατούσα χειρόγραφα τις  ώρες  σε κάθε σχολείο. Μάλλον δε γίνεται να κάνω κάτι, σωστά;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2006, 11:48:20 am από Amarilis23 »

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 25, 2006, 11:48:25 am »
Συγκεκριμένα δε μου έχουν καταχωρήσει μία ώρα. Μάλλον δε γίνεται να κάνω κάτι, σωστά;

Χάνεις το διορισμό για αυτή την ώρα;

gspy

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 25, 2006, 11:57:18 am »
Τα μόρια του ΑΣΕΠ μπαίνουν αυτόματα υποτίθεται. Πέρυσι έκανες αίτηση για αναπληρωτής; Αν ναι το όνομά σου ήταν και στους δύο κλάδους όπου ανήκεις: Σε γνωστή μου που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα απάντησαν ότι δεν έκανε πέρυσι αίτηση και γι΄αυτό έγινε  λάθος. :P

Φέτος είναι η πρώτη φορά που κάνω για αναπληρωτής και ενώ έκανα και για ΠΕ19 και για ΠΕ12, στο ΠΕ12 δε μου έχουν καταχωρήσει τα μόρια του ΑΣΠ. Όχι πως με απασχολεί και πολύ το θέμα δηλαδή αφού είμαι διοριστέος και στους 2 κλάδους αλλά γιατί να μην με έχει; Έτσι για το γαμώτο

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 25, 2006, 12:02:46 pm »

Θα πρέπει να πάρεις τα σωστά χαρτιά προϋπηρεσίας από το σχολείο στο οποίο δούλεψες. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι έγινε λάθος θα δικαιωθείς. Απευθύνσου και στον ΠΕΑ (www.pea.gr) για να σε βοηθήσουν.

Πώς να πάρω τα σωστά χαρτιά από το σχολείο στο οποίο δούλεψα, από τη στιγμή που ο υπεύθυνος δάσκαλος έχει πάει διακοπές; Η ιστοσελίδα (www.pea.gr)  δε λειτουργεί. Συγκεκριμένα δε μου έχουν καταχωρήσει μία ώρα. Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που έχω είναι το ότι κρατούσα χειρόγραφα τις  ώρες  σε κάθε σχολείο. Μάλλον δε γίνεται να κάνω κάτι, σωστά;

Το λάθος είναι καθαρά δικό σου απ' τη στιγμή που υπέγραφες τις ώρες σου.Τις υπέγραφες έτσι;;;;

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 25, 2006, 12:05:27 pm »
Συγκεκριμένα δε μου έχουν καταχωρήσει μία ώρα. Μάλλον δε γίνεται να κάνω κάτι, σωστά;

Dr Michael είμαι μία θέση κάτω από σένα, αν αφαιρέσεις τους ΠΕ19. Λες να μην ανησυχώ; Να μην το ψάξω περισσότερο;

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 25, 2006, 12:11:07 pm »

Dr Michael είμαι μία θέση κάτω από σένα, αν αφαιρέσεις τους ΠΕ19. Λες να μην ανησυχώ; Να μην το ψάξω περισσότερο;

Κοίτα να μην χάσεις την εγκύκλιο όταν βγει. Αυτό να σε απασχολεί μόνο. Καλή θέση έχεις.  ;)

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 25, 2006, 12:44:09 pm »

Το λάθος είναι καθαρά δικό σου απ' τη στιγμή που υπέγραφες τις ώρες σου.Τις υπέγραφες έτσι;;;;

Δυστυχώς μόνο σ'αυτό το σχολείο δε μου έδιναν να υπογράφω σε καταστάσεις κάθε μήνα ώστε να βλέπω και τις ώρες παρ'όλο που τους το είχα ζητήσει πολλές φορές. :(  

Αποσυνδεδεμένος kasta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 25, 2006, 01:13:08 pm »

Παράθεση

Η ιστοσελίδα (www.pea.gr)  δε λειτουργεί. Συγκεκριμένα δε μου έχουν καταχωρήσει μία ώρα. Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που έχω είναι το ότι κρατούσα χειρόγραφα τις  ώρες  σε κάθε σχολείο. Μάλλον δε γίνεται να κάνω κάτι, σωστά;
Παράθεση

:o www.anaplirotes.gr. Συγνώμη Amarilis23. Σίγουρα δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα αλλά είχα την εντύπωση ότι μιλάμε για αρκετές ώρες. Να φανταστείς ότι η μια μέρα προϋπηρεσίας στα Δημοτικά αντιστοιχεί σε 0,04 μόρια. Μη στεναχωριέσαι λοιπόν. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2006, 01:22:30 pm από kasta »

Αποσυνδεδεμένος maria__

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 27, 2006, 10:19:33 pm »
Πώς γίνεται να λένε οτι η περίοδος ενστάσεων λήγει στις 1 Αυγούστου χωρίς καν να έχει ανακοινωθεί ο πίνακας των αναπληρωτών? Ο προσωρινός που είχε βγει ακυρώθηκε. Μάλιστα είχα προσέξει οτι δεν συμπεριλάμβανε καθόλου όσους πήραν πτυχίο τέλη 2005 ή 2006. Χωρίς να βγει ο πίνακας καλούμαστε να κάνουμε ενστάσεις? Με περιθώριο δύο ημερών? Μα πόσο απαράδεκτοι μπορεί να είναι??

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 28, 2006, 02:25:56 pm »
 ???Μπορεί να μου λύσει κάποιος μία απορία?Πώς γίνεται άτομο με πτυχίο τον Ιούνιο του 2005 (το οποίο σημαίνει οτι δεν έδωσε ΑΣΕΠ) να έχει εργαστεί φέτος και να είναι στον πίνακα των διοριστέων με 4...κάτι μόρια?(δεν είναι ιδιωτική προϋπηρεσία,δεν είναι ειδική κατηγορία...)
Και δεν είναι το μόνο.Στον προσωρινό πίνακα των αναπληρητών εντόπισα παρόμοια περίπτωση που βρέθηκε ξαφνικά "απ΄το πουθενά" λίγο πάνω από εμένα.
Να σημειώσω οτι σε μας γίνεται τέτοια "σφαγή" που εννοείται οτι από τον πίνακα Γ δεν παίρνουν ποτέ αναπληρωτές και φυσικά δεν εξαντλείται καν ο ενιαίος...
Συμβαίνει κάτι περίεργο ή εγώ απλά βλέπω φαντάσματα?

:-\Δεν ξέρω Dr Michael αν το δημοσίευσα στη σωστή θέση ή αν έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα... :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2006, 02:28:14 pm από sophie »
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687