*

Αποστολέας Θέμα: Θέλω να κάνω ένσταση!  (Αναγνώστηκε 18650 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Θέλω να κάνω ένσταση!
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 28, 2006, 11:59:02 pm »
Σίγουρα για παιδαγωγικό τίτλο αναγνωρίζεται οποιοδήποτε πτυχίο καθηγητικής σχολής οποτεδήποτε και να το πάρει κάποιος και το στοιχειοθετλω ως εξής. Ανήκω στον ενοποιημένο κλάδο ΠΕ12.05 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Φυσικών Ραδιοηλεκτρολόγων. Στον κλάδο αυτό έχουν δικαίωμα συμετοχής όλοι όσοι έχουν πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και όσοι έχουν πτυχίο Φυσικής και μεταπτυχιακό στην Ραδιοηλεκτρολογία. Αν δείτε στους πίνακες όλοι ανεξαιρέτως όσοι είναι Φυσικοί Ραδιοηλεκτρολόγοι έχουν παιδαγωγική κατάρτιση. Επομένως το πτυχίο Φυσικής που πήραν πριν το μεταπτυχιακό μετράει κανονικότατα δυστυχώς για μας τους άμοιρους ηλεκτρολόγους!
Όμως δεν μου απαντήσατε βρε μάγκες, ξέρει κανείς τι χρειάζεται για ένσταση; Γιατί δεν είμαι στον πίνακα αναπληρωτών; Έχω μόρια από ΑΣΕΠ!

Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί στον πίνακα εισαγωμένων της ΑΣΠΑΙΤΕ μαζί με την ειδικότητα των ηλεκτρολόγων μηχανικών υπάρχει και η ειδικότητα του "Τμήματος Φυσικής με ενδεικτικό μεταπτυχιακών σπουδών Ηλεκτρονικής και  Ραδιοηλεκτρολογίας". Αν ήδη είχαν παιδαγωγική κατάρτιση δεν θα τους είχαν υποψήφιους για εισαγωγή στη σχολή, ποιος ο λόγος.. Απλά υποθέτω..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2006, 12:06:03 am από flair »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:23 »

Αποσυνδεδεμένος nchristina

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 29, 2006, 12:27:21 am »
???Μπορεί να μου λύσει κάποιος μία απορία?Πώς γίνεται άτομο με πτυχίο τον Ιούνιο του 2005 (το οποίο σημαίνει οτι δεν έδωσε ΑΣΕΠ) να έχει εργαστεί φέτος και να είναι στον πίνακα των διοριστέων με 4...κάτι μόρια?(δεν είναι ιδιωτική προϋπηρεσία,δεν είναι ειδική κατηγορία...)
Και δεν είναι το μόνο.Στον προσωρινό πίνακα των αναπληρητών εντόπισα παρόμοια περίπτωση που βρέθηκε ξαφνικά "απ΄το πουθενά" λίγο πάνω από εμένα.
Να σημειώσω οτι σε μας γίνεται τέτοια "σφαγή" που εννοείται οτι από τον πίνακα Γ δεν παίρνουν ποτέ αναπληρωτές και φυσικά δεν εξαντλείται καν ο ενιαίος...
Συμβαίνει κάτι περίεργο ή εγώ απλά βλέπω φαντάσματα?

:-\Δεν ξέρω Dr Michael αν το δημοσίευσα στη σωστή θέση ή αν έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα... :-\
Αναπληρωτής σίγουρα δεν μπορούσε να είναι, πήρε ολοήμερα και ΠΔΣ(ή κάτι άλλο στην δευτεροβάθμια). Το ότι πέρσι στον πίνακα Γ μπορεί να ήταν πολύ κάτω δεν σημαίνει κάτι αυτό, γιατί στην περιφέρεια που ανήκει μπορεί να είχαν ανάγκες.
Και εγώ είχα πτυχίο Μάιο 2005 και πήρα 4 ώρες ΠΔΣ και τώρα έχω 4 και κάτι μόρια. Όταν είχα κάνει τα χαρτιά μου και τους είχα ρωτήσει πόσοι είχαν κάνει αίτηση για ΠΔΣ μου είπαν οτι ήμουν η μοναδική ως ωρομίσθια, ο διευθυντής που με κάλεσε μου είπε οτι το 2004 έκανε οικονομολόγος το μάθημα γιατί δεν είχε καθηγητή . Φέτος που έκανα τα χαρτιά μου, μου είπαν ότι έγινε χαμός με τις αιτήσεις. Πήγαν πάρα πολλά άτομα να κάνουν.

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 30, 2006, 07:40:53 pm »
Δείτε αυτό....

ΥπΕΠΘ: Ενστάσεις Αναπληρ. επί της Φ.361.1/398/55124/Δ1/1-6-06 εγκυκλίου
Οι τυχόν ενστάσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι και 1-8-2006.

για περισσότερα εδώ: http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=2561
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος vaios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 01, 2006, 01:10:22 pm »
ΕΠΩΝΥΜΟ   ΟΝΟΜΑ   ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ   ΚΛΑΔΟΣ   ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ ΕΩΣ 30-6-2004 (ΠΙΝΑΚΑΣ 30ΜΗΝΟΥ)   Α/Α ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 30ΜΗΝΟΥ   ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ ΕΩΣ 30-6-2005 (ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ)   Α/Α ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ   ΠΑΙΔΑΓ. ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ   ΗΜ/ΝΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥ
ΤΑΟΥΚΤΣΗΣ   

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144