*

Αποστολέας Θέμα: αναπληρωτες ΠΕ11 στην πρωτοβαθμια?  (Αναγνώστηκε 24924 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος salao

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: αναπληρωτες ΠΕ11 στην πρωτοβαθμια?
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 10:17:03 pm »

Άντε ρε παιδιά να μας πάρουν και μεράκι το έχω να σας κεράσω όλους από τη καρδιάς μου. Θα πάρουμε και το φίλο μου το  dragezpetrovic77 που είναι καλό παιδί και θα το συμφιλιώσουμε με τον giotamike. Περασμένα ξεχασμένα.

Να ξέρεται ότι έχουμε μερικά κοινά.
1.ειμαστε οι αδικημένοι γιατί ενώ δουλεύουν 2000 αναπληρωτές συνάδελφοι αυτή τη στιγμή εμείς είμαστε λίγο πολύ στο 1000-1500 και δε δουλεύουμε.
2 Δεν είμαστε ταδίτες αλλά ο μπροστά μας και ο πίσω μας είναι ΤΑΔ και δε βοηθάνε.
3 Το πιθανότερο να είμαστε όλοι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ
4 και βασικότερο δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά.
Αυτό είναι ένας καλός λόγος να μονιάσουμε γιατί είμαστε η μειοψηφία μέσα στη πλειοψηφία.
Όποιος σκαρφάλωσε στον ενιαίο τόσο ψηλά και δεν είναι ταδ έχει φτύσει αίμα.
Είναι αμαρτία να μη δουλέψουμε γιατί του χρόνου φαντασθείτε που θα είναι ο καθένας μας στον Ενιαίο? Πόσο θα έχει κατρακυλήσει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:00:58 »

Αποσυνδεδεμένος drazenpetrovic77

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 11:09:40 pm »
πιστευω οτι  θα παρει αναπληρωτες αλλα δεν ξερω ποτε.πρεπει να τοτοθετηθουν οι προισταμενοι στις θεσεις τους και ελπιζω αυτο να μηνα αργησει.η εκτιμηση μου και θα πεσω μεσα σε αυτο ειναι οτι θα παρει το λιγοτερο 300 ατομα αναπληρωτες μεχρι και 400 το πολυ μεχρι εκει.υπαρχουνε πολλα κενα και μεχρι και μαρτιο σταδιακα θα παιρνει κομματιαστα καποιους εναπομειναντες γυμναστες.ολες οι προσληψεις να γινονται απο ενιαιο και μαλιστα ειναι ευκαιρια με τη 3η ωρα που εχει η θα ψηφηστει και εδω αργα η γρηγορα να καλυφθει απο αναπληρωτες καθαρους και οχι ταδιτεσ και με αξιοκρατικα κριτηρια παντα.μεχρι την αλλη εβδομαδα βαρια πιστευω θα βγει το κυμα τον αναπληρωτων λενε οι πληροφοριες μου απο θεσσαλονικη

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 11:17:54 pm »
η απαντηση μου δινεται στα υπολοιπα μελη του φορουμ εκτος απο τον <<συναδελφο>> που δεν χρειαζεται καν να αναφερθω στο ονομα του.

Αποσυνδεδεμένος baronos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 11:22:30 pm »
Μακαρι να ειναι ετσι που τα λεs,αν και το νουμερο που αναφερειs μου φαινεται υπερβολικα αισιοδοξο.Παντωs οτι ειναι να γινει αs  γινει αμεσα γιατι ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που περναμε.Το μονο ενθαρρυντικο ειναι οτι δεν εχουν αρχισει να καλυπτουν τα κενα του πρωινου με ωρομισθιουs.Οποτε λογικα περιμενουν την β' φαση αναπληρωτων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:00:58 »

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 21, 2007, 12:31:40 am »
baronos, αν γίνει ότι έγινε και πέρυσι, δεν βλέπω πάνω από 50 νέες θέσεις. Όμως κανείς δεν ξέρει και μακάρι να είναι παραπάνω.

Είδωμεν.
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος meli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 21, 2007, 09:35:59 am »
Φίλε salao, λέω ό,τι ακριβώς μου λένε. Σε καμία περίπτωση δεν θα έγραφα κάτι για να δημιουργήσω εντυπώσεις . Έχω και εγώ την ίδια αγωνία με σένα. 2 διαφορετικοί υπάλληλοι του υπουργείου ένας άντρας και μια γυναίκα (διαφορετική μέρα) μου απάντησαν ότι

Αποσυνδεδεμένος kofia

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 21, 2007, 11:52:35 am »
παντως για να ξερετε, στη Ροδο εχουν αρχισει να καλυπτουν πρωινα κενα με ωρομισθιους...στο σχολειο που ειμαι εγω και δεν εχουν πρωινο γυμναστη, ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα ενας ωρομισθιος, και κανει 12 ωρες....βεβαια μου ειπε οτι ηρθε στο συγκεκριμενο σχολειο επειδη εχει γνωστο ενα δασκαλο εκει...δεν ξερω αν μπορει να γινει αυτο, δηλ να στειλουν μονο εναν ωρομισθιο στη Ροδο να καλυψει πρωινο κενο, και ολα τα αλλα κενα να περιμενουν το β κυμα αναπληρωτων.... ??? τοσο πια ΄΄μεταξυ μας΄΄ καταστασεις??

Αποσυνδεδεμένος baronos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 21, 2007, 02:17:45 pm »
Στα χανια παντωs δεν εχουν καλυψει μεχρι στιγμηs τα κενα με ωρομισθιουs.Αλλα απο οτι εχω καταλαβει οτι θελει κανει η καθε πρωτοβαθμια.Για παραδειγμα ολοημερα στην Κρητη καλεσαν την πρωτη δοση ωρομισθιων στο Ρεθυμνο 12/10,στο Ηρακλειο 18/10 και Χανια ξεκιναμε μολιs αυριο.Ενω απο οτι ξερω σε αλλεs περιφεριεs δεν εχουν ξεκινησει ακομα να καλουν.

Αποσυνδεδεμένος meli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 21, 2007, 03:32:01 pm »
Ούτε στην Αθήνα έχουν αρχίσει να καλούν ωρομίσθιους για πρωϊνό ωράριο. Συγκεκριμένα στην Γ' Αθήνας που τηλεφώνησα μου είπαν ότι υπάρχουν κενά (350 ώρες) και έχουν πιστώσεις μόνο για 66 ώρες. Τους ρώτησα πως θα καλυφτούν οι υπόλοιπες ώρες ,με αναπληρωτές ή θα περιμένουν νέες πιστώσεις για ωρομίσθιους. Μπορεί και με αναπληρωτές μου απάντησαν, είναι θέμα του υπουργείου. Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος nekt

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 21, 2007, 03:40:43 pm »
Έχω να σας πώ ότι έχουν αρχίσει να καλούν ωρομισθίους και στην Ανατολ.Μακεδονία Θράκη....Εγώ σήμερα ξεκίνησα κι έχουν πάρει μόνο έναν συνάδελφο ακόμη. Παίρνουν αλλά με πολύ πολύ στενότητα-λιτότητα ατόμων! Ας ελπίσουμε όλοι ότι θα υπάρξει και β' φάση με όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.....καλή δύναμη σε όλους μας

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 22, 2007, 12:01:06 pm »
τα εχετε μπερδεψει.μιλατε για ωρομισθιους πρωινη ζωνη.δεν υπαρχει ωρομισθιος σε πρωινη ζωνη.απο το 2003 εχει να συμβει αυτο.για ολοημερα ναι αλλα για πρωινο ωραριο οχι.αυτα για την πληροφορηση.επισης θεσσαλονικη δεν εχουν καλεσει ακομα και αυτο οφειλεται στους προσταμενους και ολα εχουνε παει πισω λογω εκλογων.επισης καποιος χρηστης μιλησε για τα ταδ που εχουνε απιτησεις στην ιστοσελιαδα www.athlitiko.gr και κανεις σας δεν εχει αποψη για αυτο το θεμα.οταν θα ερθει το καλοκαιρακι και θα ξαναγινουνε τα ιδια,τοτε να σας δω τι θα λετε.50 αναπληρωτες αποκλειεται τοσο λιγο αριθμο να παρει.αν αναπληρωσει τους ταδιτες απο καλιπατειρα ο αριθμος ειναι 300 η 250.η απαντηση δινεται σε ολους εκτος απο τον <<συναδελφο>> που υποτιθεται τα ξερει ολα

Αποσυνδεδεμένος salao

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 22, 2007, 03:48:58 pm »
Πάλι πήρα σήμερα στο ΥΠΕΠΘ στο γνωστό τηλ και μου το ξέκοψαν για ΄β φάση, και για αναπλήρωση αυτών που έφυγαν. 
Ίσως από την αρχή ήταν ένα κόλπο. Κανένας μας δεν περίμενε 840 άτομα.. Το πολύ 620 έλεγαν όλοι. Και τελικά με αυτούς που έφυγαν τόσοι έμειναν.
Αν δε γίνει η αναπλήρωση αυτών που έφυγαν τόσοι θα δουλέψουν τελικά Καλλιπάτειρα. Μήπως οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν οι σωστές και όλα τα άλλα ένα καλό θέατρο?
Δεν ξέρω τελικά τι να πω………..

Αποσυνδεδεμένος meli

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 22, 2007, 04:47:37 pm »
drazenpetrovits77 κάνεις λάθος για το πρωϊνό ωράριο. Τουλάχιστον στην Αθήνα μέχρι και πέρυσι , υπήρχαν συνάδελφοι που δούλευαν και στο πρωϊνό ωράριο και ολοήμερο. Και τα κενά στα οποία αναφέρθηκα αφορούν πρωϊνές ώρες και όχι ώρες για τα ολοήμερα, διότι υπάρχει ξεχωριστό γραφείο που ασχολείται με το πρωϊνό ωράριο και αλλο για τα ολοήμερα, και τηλεφωνώ συγκεκριμένα για αυτό το θέμα.
Όσο αφορά στο άλλο θέμα, για το ότι δηλαδή δεν ενδιαφερόμαστε και δεν ξέρουμε τι απαιτούν οι τάδιτες κάνεις πάλι λάθος. Ενημερωνόμαστε γιατί μας ενδιαφέρει. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον τρόπο αντίδρασης. To να πάω εγώ ή κάποιος άλλος μόνοι μας στο υπουργείο και να αρχίζουμε να φωνάζουμε...... μάλλον θα μας περάσουν για τρελούς.....
 Φίλε salao, θέλω να πιστεύω ότι

Αποσυνδεδεμένος baronos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 22, 2007, 07:10:25 pm »
Στην πρωινη ζωνη δουλευαν ωρομισθιοι και θα δουλεψουν και φετοs αν δεν καλυφτουν τα κενα με αναπληρωτεs.Το ζητημα ειναι οτι φετοs δεν επιτρεπεται στουs ωρομισθιουs πανω απο 12 ωρεs στην ιδια βαθμιδα εκπαιδευσηs οποτε απλα θα προχωρησουν στουs επομενουs.drazen ξερειs κανενα οργανωμενο σωματειο που να προασπιζεται τα συμφεροντα μαs για να συνταχθουμε μαζι του?Εγω τουλαχιστον δεν ξερω.Οι ταδιτεs καλα κανουν και διεκδικουν αυτα που διεκδικουν,γιατι πολυ απλα νοιαζονται για την βολεψη τουs.Το ζητημα ειναι κατα ποσο η οργανωμενη πολιτεια θα υιοθετησει αυτα τα αναξιοκρατικα κριτηρια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)