*

Αποστολέας Θέμα: Πιστώσεις  (Αναγνώστηκε 2417 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
Πιστώσεις
« στις: Νοεμβρίου 09, 2007, 01:49:40 pm »
Εχει κανεις καμια πληροφορια για το πότε θα δωθουν οι νεες πιστωσεις απο το ΥΠΕΠΘ για ωρομισθιους?
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Πιστώσεις
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:03:17 »

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • O- E- O
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 09, 2007, 02:23:45 pm »
Αυτες οι πιστωσεις.. αχ αυτες οι πιστωσεις.. Πιστευω πως αφου βγηκε η φαση αναπληρωτων θα πρεπει συντομα να ξεκινησουν να καλουν ωρομισθιους. υπαρχουν κενα. οποτε απο βδομαδα πρεπει να δουμε τι θα γινει.
do it!

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 09, 2007, 03:58:50 pm »
Nαι, οντως οι περισσοτερες δευτεροβαθμιες περιμεναν να φυγουν οι αναπληρωτες αυτης της φασης για να δουν τι θα μεινει για ωρομισθιους. Τωρα ομως, στη δικη μου δευτεροβαθμια πχ, οι πιστωσεις που εχουν να διαθεσουν δε φτανουν για τα κενα που υπαρχουν. Ξερω δλδ ενα κενο  (μιλησα με το διευθυντη του σχολειου) 19 ωρων για την ειδικοτητα μου. Πηρα στη δευτεροβαθμια -που μεχρι εκεινη τη στιγμη επεμενε οτι δεν υπαρχει κενο!!- τους ειπα οτι ξερω οτι υπαρχει κενο σε ενα σχολειο, και μου ειπαν οτι "ναι, τελικα υπαρχει, αλλα δε θα το καλυψουμε με αυτες τις πιστωσεις που μας εχουν δωθει μεχρι τωρα, αλλα θα περιμενουμε τις νεες γιατι προεχουν να καλυφθουν αλλα κενα που επειγουν περισσοτερο (τωρα βεβαια ποιος κρινει ποιο κενο θεωρειται επειγον να καλυφθει και ποιο οχι, ειναι στα ερωτηματα που δεν τολμας να θεσεις. Εδω αρνουνται οτι υπαρχει κενο, και μονο αν τους το αποδειξεις το δεχονται, θα απαντησουν με τι κριτηρια βαζουν τις προτεραιοτητες?)
Γι αυτο ρωταω μηπως ξερει κανεις πότε θα δωθουν νεες πιστωσεις απο ΥΠΕΠΘ. Υπαρχει περιπτωση να αργησουν και να καλεσουν ωστοσο νεους αναπληρωτες??
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος bagia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 09, 2007, 04:09:20 pm »
με αυτον τον τροπο αποδεικνειεται οτι δε ξερουν τι τους γινεται! οχι πως δε το ξεραμε βεβαια......
το ερωτημα ειναι τελικα που πρεπει να απευθυνθουμε??????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:03:17 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 13, 2007, 06:07:43 pm »
Nαι, οντως οι περισσοτερες δευτεροβαθμιες περιμεναν να φυγουν οι αναπληρωτες αυτης της φασης για να δουν τι θα μεινει για ωρομισθιους. Τωρα ομως, στη δικη μου δευτεροβαθμια πχ, οι πιστωσεις που εχουν να διαθεσουν δε φτανουν για τα κενα που υπαρχουν. Ξερω δλδ ενα κενο  (μιλησα με το διευθυντη του σχολειου) 19 ωρων για την ειδικοτητα μου. Πηρα στη δευτεροβαθμια -που μεχρι εκεινη τη στιγμη επεμενε οτι δεν υπαρχει κενο!!- τους ειπα οτι ξερω οτι υπαρχει κενο σε ενα σχολειο, και μου ειπαν οτι "ναι, τελικα υπαρχει, αλλα δε θα το καλυψουμε με αυτες τις πιστωσεις που μας εχουν δωθει μεχρι τωρα, αλλα θα περιμενουμε τις νεες γιατι προεχουν να καλυφθουν αλλα κενα που επειγουν περισσοτερο

Με καθε επιφυλαξη, μιας και δεν ξερω τα κενα που "επειγουν περισσοτερο" (φιλολογων ή μαθηματικων ειναι τα μονα που θα μπορουσαν να παρουν τετοιο χαρακτηρισμο), ενα κενο του κλαδου μας ΕΙΝΑΙ απο τα "επειγοντα" κενα, ιδιαιτερα οταν προκειται για μαθητες που θα δωσουν φετος Πανελληνιες. Αν το σχολειο για το οποιο μιλας ειναι Γυμνασιο, τοτε ενταξει, ας υποθεσουμε οτι εχουν κενα φιλολογων ή μαθηματικων σε Λυκεια τα οποια προσπαθουν να καλυψουν με τις υπαρχουσες πιστωσεις... αλλα αν ειναι Λυκειο, μου φαινεται ΠΟΛΥ υποπτο να μην καλυπτουν κενο ΠΕ04 αμεσα. Αν και τραβηγμενο, θα τολμησω να υποθεσω: μηπως εχουν τη θεση "καπαρωμενη" για καποιον αλλον του κλαδου και περιμενουν τη νεα φαση αναπληρωτων μπας και φυγουν οι αποπανω του για αναπληρωτες, ωστε να τον καλεσουν νομιμα?

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 12:12:41 am »
Καθόλου περιεργο utenar. Και όσο το σκεύτομε τόσο περισσότερο το πιστεύω. Πάντως στην Καρδίτσα τίποτα ακόμα πορ' ότι έχουν 200 ώρες όπως έχω πει και σε άλλη συζήτηση της κρατούν για μαγιά. Όλες οι β' βάθμιες αργήσαν  να καλέσουν αλλά κάλεσαν. Εδώ τίποτα, είναι δύσκολη και η ειδικότητά μου βράστα. Όσο ζω ελπίζω.
Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος petros

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 12:35:08 am »
και γω ανακάλυψα ότι έχουν ένα κενό και είμαι πρώτος στον πίνακα ωρομισθίων . Παρόλα αυτά αρνούνται να το καλύψουν γιατί λέει δεν έχουν λεφτά(πρέπει λέει πρώτα να καλύψουν άλλες ειδικότητες με τις πιστώσεις που έχουν) και κατά δεύτερο περιμένουν λέει κύμα αναπληρωτών καινούργιο. Και να φανταστείτε ότι είμαι φιλόλογος και οι περισσοτερες πιστώσεις έχουν φύγει για κομμώτριες απο ότι έμαθα.
Εχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι το κρατάνε το κενό για γνωστό. Δεν εξηγείται αλλιώς. Η μήπως περιμένουν να τους στείλει το υπουργείο αναπληρωτές μετά από κάτι χρόνια;Αυτή η καθυστέρηση τους στην πρόσληψη ωρομισθίων φέτος με βάζει σε υποψίες.

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 12:43:34 am »
Εγώ που είμαι 15ή στον πίνακα αναπληρωτών και 1η και μοναδική στον πίνακα ωρομισθίων τι να πω πια; (στην μία από τις δύο ειδικότητες μου). Όλα τα περιμένω πια. Που ξέρεις μπορεί να μας καλέσουν τον Απρίλιο...

Αποσυνδεδεμένος petros

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 12:46:59 am »
Πάντως οι πιστώσεις θα έπερεπε να δίνονται  ξεχωριστά αριθμητικά κατά ειδικότητα. Έτσι που γίνεται τώρα, να τους λένε πάρτε πχ 20 πιστώσεις, αυτοι  μετά τις μοιράζουν επιλεκτικά σε οποιες ειδικότητες θέλουν και αρχίζει το παιχνίδι. Και φαντάζομαι  ο αριθμός των πιστώσεων θα εξαρτάται και από τις άκρες κάθε διεύθυνσης στο υπουργείο. Πχ  αν δύο διευθυνσεις έχουν τις ίδιες ανάγκες, η μία μπορεί να πάρει περισότερες πιστώσεις από την άλλη.Αυτό που δεν ξέρω είναι πως διατυπώνουν το αίτημα και αν υπάρχει κοινή προθεσμία για την διατύπωση του καθώς και την ικανοποίηση του.Κανονικά όλοι ήθελαν να τους κάνουμε μία έγγραφη ερώτηση να μας παραχωρήσουν το έγγραφο του υπουργείου που αναφέρεται στον αριθμό των πιστώσεων που έχουν εγκριθεί.(αν υπάρχει ) Όχι τίποτε άλλο , γιατί μπορεί να χουν και παραπάνω πιστώσεις και μας κοροιδεύουν.

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 01:00:32 am »
Οι πιστώσεις δίνονται ανάλογα με τις πιέσεις που τους ασκούν...Παρατήρησες ότι οι περισσότεροι αναπληρωτές της τελευταίας φάσης κλήθηκαν σε μεγάλες πόλεις;

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 02:18:00 am »
Εγω πιστευω οτι σημαντικο ρολο σε αυτο επαιξε το γεγονος οτι τα πιο πολλα σχολεια που κανουν καταληψεις ειναι στις μεγαλυτερες πολεις λογω καλυτερου συντονισμου. Γι'αυτο πηγαν να βουλωσουν καποια κενα εκει οπως οπως.

Αποσυνδεδεμένος elf1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση- πε20
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 10:48:38 am »
Καλημέρα σας.Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί δύο φάσεις πιστώσεων ωρομισθίων  και περιμένουμε την τρίτη;Αν δεν κάνω λάθος στους αναπληρωτές έχει τελειώσει η τρίτη φάση και ετοιμάζονται και για άλλη;Επίσης έχω ακούσει ότι στην τρίτη φάση ωρομισθίων πέρνουν περισσότερα άτομα , ισχύει κάτι τέτοιο;

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 14, 2007, 03:03:13 pm »
Από ότι είδαμε στην τρίτη φάση δεν ισχύει αυτο. Στην πρώτη και δεύτερη πηραν περισσότερα άτομα. Το θέμα είναι και τι ειδικότητες παίρνουν ή θα πάρουν. Απο την δική μου στην πρώτη πήρα κανέναν (0) στην δεύτερη δύο (2) και στην τρίτη κανέναν (0). Από την άλλη ειδικότητά μου δεν πήραν κανέναν και στις 3 φάσεις. Αυτά τα ωραία.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182697
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 667
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)