0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναρρωτική άδεια δικαιούμαστε 8 μέρες τον χρόνο. Οι 2 μέρες από αυτές μπορεί να είναι με υπεύθυνη δήλωση, αλλά δεν μπορούν να είναι συνεχόμενες. Οι υπόλοιπες 6 μέρες χορηγούνται μόνο με ιατρική γνωμάτευση.
Γιατί μόνο 4 μέρες κανονική άδεια μέχρι τέλη Δεκέμβρη??Επίσης 2 μέρες αναρρωτικές συνεχόμενες δεν γίνεται με υπεύθυνη δήλωση??? πχ Τρίτη-Τετάρτη?
Δικαιούσαι κανονική 10 μέρες το χρόνο. Επειδή διοριστήκαμε μέσα Αυγούστου και μέχρι το τέλος του χρόνου δικαιουμαστε 4.5/12 *10=3.75 μέρες. Άρα 4. Επίσης με υπεύθυνη δήλωση δικαιούσαι μέχρι 4 μέρες το χρόνο από τις οποίες μέχρι 2 συνεχόμενες. Δες το λινκ που παρέθεσα παραπάνω.
Άδεια κανονική στις 29 Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή μετά την αργία δικαιούμαστε;
Εγω θα ήθελα να ρωτήσω το εξής εκ μέρους συγγενικού μου προσώπου που ως νεοδιόριστος βγήκε σε άδεια άνευ αποδοχών φέτος.Δεν εχει υπηρετήσει την προσωρινή του τοποθετηση λόγω της άδειας άνευ αποδοχών, δικαιούται όμως να κανει αίτηση για οριστική τοποθέτηση που νομιζω γίνεται απο το ΠΥΣΔΕ μετα απο αίτηση του ενδιαφερόμενου κατα το Νοέμβριο φετος αν δεν κάνω λάθος;
Ευχαριστω
Συγγνώμη για τη χαζή ερώτησή μου, αλλά πού υποβάλλουμε αίτηση για οριστική τοποθέτηση; Mήπως στη διεύθυνση teachers minedu στο πεδίο Μεταθέσεις; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.