0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για αναρρωτική 15 ημερών θα χρειαστεί σίγουρα να περάσεις από επιτροπή. Αυτό δεν γίνεται για να σου εγκρίνουν την άδεια.Η άδεια έχει ήδη χορηγηθεί με την ιατρική γνωμάτευση που θα έχεις από πριν. Η επιτροπή βλέπει αν είσαι πλέον ικανός για εργασία.Δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρεις άδεια αρχικά και μετά το δεκαπενθήμερο να σου την ακυρώσει η επιτροπή. Μην αγχώνεσαι.
Και όμως υπάρχει (σπάνιο μεν, ας όψεται ο τότε προϊστάμενος της διεύθυνσης). Εμένα μου την έκοψαν πριν κάτι χρόνια (μετά από 8 χρόνια διορισμού), έκανα ένσταση, παραπέμφθηκα σε δευτεροβάθμια επιτροπή που την ενέκρινε
@giannisn1991, 10μερες δεν είναι η κανονική άδεια??Επίσης,τι εννοείς με την ανανέωση ορκων?
10 μέρες οι μόνιμοι , 7 μέρες οι αναπληρωτές .
Αυτό δεν το ήξερα topsy. Θα ήταν ιδιαίτερη περίπτωση. Στη δική μου περίπτωση δεν ήταν λογικό να απορριφθεί η δεκαπενθήμερη άδεια.Η διάγνωση ήταν πνευμονία και ήμουν δύο εβδομάδες στο σπίτι με αντιβίωση. Τι να έλεγαν; Ότι έπρεπε να πηγαίνω με πυρετό στο σχολείο;
Lasid η δεκαπενθημερη εαν ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο δεν περναει απο επιτροπη , σωστα? Μονο απο Ιδιωτη περνα επιτροπη οταν ειναι πανω απο 8 μερες.