PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών
(Συντονιστές:
MARKOS
,
alexel
)
Ως πού θα φτάσουν οι διορισμοί?
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Ως πού θα φτάσουν οι διορισμοί? (Αναγνώστηκε 873 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sandy
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Ως πού θα φτάσουν οι διορισμοί?
«
στις:
Νοεμβρίου 22, 2007, 09:44:35 pm »
Tweet
Καλησπέρα και από μένα. Ο προηγούμενος ΑΣΕΠ ήταν ο πρώτος που έδωσα και τελικά δεν πήγα καθόλου καλά (όπως υπολόγιζα). Όχι φυσικά πως η θέση μου επιτρέπει ελπίδες αλλά σύμφωνα με αυτά που ακούω, τα οποία πιθανολογούν τα επόμενα 2-3 χρόνια να ανοίξουν τόσες θέσεις και να γίνει κάτι αντίστοιχο με τους δασκάλους, θεωρείτε ότι όντως θα διοριστούν σχεδόν όλοι οι Επιτυχόντες του Εν.Πίνακα? (Καλά στο Ενιαίο Π. έχω θέση 4470
αλλά να μου λυθεί απλά η απορία...
)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σόρρυ αν ήταν χαζή ή πολύ υποθετική η ερώτηση!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Ως πού θα φτάσουν οι διορισμοί?
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 17:25:49 »
sophie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
«
Απάντηση #1 στις:
Νοεμβρίου 22, 2007, 10:20:48 pm »
Δική μου εκτίμηση είναι ότι, για να γίνει ό,τι έγινε με τους δασκάλους, πρέπει πρώτα απ' όλα να λυθεί άμεσα το θέμα της κτιριακής υποδομής. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται
άμεσα
στον ορίζοντα. Γιατί...άντε και υπάρχει ζήτηση (εγγραφές), άντε και θέλουν να προσλάβουν κόσμο...ΠΟΥ θα τους βάλουν?
Η όλη κατάσταση είναι για γέλια
...Τυπικά το ΥΠΕΠΘ ακόμα και τώρα θα μπορούσε να δηλώνει ότι είναι εντάξει αν, υποθετικά, έπαιρναν καμιά 200αριά άτομα ακόμα και κάλυπταν όλα τα υπάρχοντα κενά. Το θέμα όμως είναι (που λίγος κόσμος εκτός του χώρου το γνωρίζει) το ΠΟΣΑ νήπια έχουν μείνει ΑΠ' ΕΞΩ γιατί δεν υπάρχουν χώροι να στεγαστούν!!! Εκεί αν καθίσουν και μετρήσουν θα χάσουν το λογαριασμό!
Στο νηπιαγωγείο που στέλνω το παιδί μου, το οποίο αποτελείται από ένα κλασσικό και δύο ολοήμερα τμήματα, μου έλεγε η συνάδελφος ότι έχουν κάνει αίτηση από πέρισυ να αλλάξει η οργανικότητα του νηπιαγωγείου και να "δημιουργήσουν" και δύο (τουλάχιστον) νέες αίθουσες. Και...τίποτα! Κανένα ενδιαφέρον! Να συμπληρώσω εδώ ότι αυτό που ζητούν είναι για να καλυφθούν κατά βάση ανάγκες σε νήπια γιατί για τα προνήπια...ούτε λόγος...Αυτά είναι από την αρχή "εκτός παιχνιδιού"!
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 22, 2007, 10:32:30 pm από sophie
»
Καταγράφηκε
ΠΕ60
Sandy
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #2 στις:
Νοεμβρίου 22, 2007, 11:06:04 pm »
Από ότι φαίνεται θα αφήσουν να εννοηθεί ότι τα προνήπια "δεν χωράνε" δλδ ώστε να καλυφθούν οι θέσεις από τα νήπια που είναι υποχρεωτική η φοίτηση?!! Με αυτό το σκεπτικό θα στριμωχτούν σε ιδιωτικά, παιδοτόπους (αν είναι δυνατόν) και baby parking!!Ήμαρτον δηλαδή. Υπάρχει τίποτα, ακούσατε, για καμιά σκέψη να δώσουν κονδύλια για νέα κτήρια?(Μάλλον, τί λέω τώρα ε...)
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 22, 2007, 11:12:39 pm από Sandy
»
Καταγράφηκε
sophie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
«
Απάντηση #3 στις:
Νοεμβρίου 22, 2007, 11:21:24 pm »
Μα ήδη, Sandy, αυτό λένε..."δε χωράνε"!!! Πέρισυ που έκανα αίτηση για το μεγαλύτερο παιδί μου (ως προνήπιο), απορρίφθηκε με αυτή τη "δικαιολογία" και πριν λίγες μέρες που ξαναρώτησα για τον άλλο μου γιο (τον Σεπτέμβρη θα είναι 4,5) μου είπε η γυναίκα (η συνάδελφος και δασκάλα του μεγάλου) ό,τι ανέφερα παραπάνω...Δηλαδή
ούτε να ελπίζω
ότι θα υπάρχει "χώρος" για προνήπια ώστε να κάνω την αίτηση τον Ιούνη...
(φέτος έδιωξαν και νήπια...)
Καταγράφηκε
ΠΕ60
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί