0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης για αλλη μια φορα οι ωρες για τον Χριστοδουλο μετρανε κανονικα....Μου το ΞΑΝΑεπιβεβαιωσαν και σημερα που πηρα τηλ για να ρωτησω ποτε θα πληρωθουμε....
Με βάση την: 2005762/547/0022/22.4.98 Γ.Λ.Κ. ... Δικαιούνται όμως αποζημίωσης όταν οι μαθητές κάνουν αποχή από τα μαθήματα τους ή δεν γίνονται μαθήματα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών σε ορισμένες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας, ή κατά τις εργάσιμες ημέρες που το σχολείο είναι εκλογικό κέντρο στις βουλευτικές ή δημοτικές εκλογές, κατά τις ημέρες (εργάσιμες) των γενικών συνελεύσεων των καθηγητών, εφόσον βέβαια είναι παρόντες και διαθέτουν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία των σχολείων, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διδασκαλίας τους.Η εκδρομή επίσης φαίνεται στο ημερολόγιο πρόγραμμα, αλλά οι ώρες γράφονται. Δεν τίθεται ζήτημα "κάλυψης" από τους υπόλοιπους. Ο διευθυντής, στα πρακτικά του, καταγράφει τις ημέρες που το σχολείο λειτουργεί κανονικά και αυτό ελέγχεται. Θέμα κάλυψης είναι μόνο η απουσία σε μέρες που έχει καταγραφεί κανονική λειτουργία για το σχολείο, η οποία για διάφορους λόγους και ανάλογα με την διάθεση του διευθυντή μπορεί να καλυφθεί. (πχ. για να γλιτώσει κάποιος τη χαρτούρα της αναρρωτικής άδειας)
Παιδιά, σήμερα πήγα στη διέυθυνση δευτεροβάθμιας αυτοπροσώπως (είναι αλλιώς το τετ-α-τετ..) τους είπα ότο κακώς δεν μου μέτρησαν τις ώρες για 16 Νοέμβρη και παρόλο που είχα πάει προετοιμασμένη για "φασαρία", μου απάντησαν ότι έχω δίκιο και ότι παρόλο που έχει περάσει καιρός, θα "τακτοποιήσουν" το θέμα, γαιτί είναι αδικία(??)..τι να πώ? Έπεσα σε καλή και ενημερωμένη υπάλληλο, μάλλον...Όσο για τη μέρα της κηδείας του Χριστόδουλου, μου είπε ότι ακόμα δεν τους έχει απαντήσει το υπουργείο..