0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σχετικα με αυτο εχω να αναφερω το εξης: οποιοσ παει ασπαιτε με προτο πτυχιο πληροφορικησ πχ εκει κανει μαθηματα και διδαδκτικη και σχεδιο και οαλ σχετικα και πανω στο μαθημα τησ πληροφορικης κι οχι στο επομενο πτυχιου του. οκ φιλε? αρα ειναι παρανομο/
ξερει κανεις τελικα ο αδιαθετος αριθμος των 30μηνιτων που και πως θα δοθει?
http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_06/Προσοχή! Εδώ δεν μετράνε τα μόρια των δυσπροσίτων σε αντίθεση με τον πίνακα αναπληρωτών!Πίνακας διορισμών ΠΕ19-ΠΕ20Πίνακας διορισμών ΠΕ02Πίνακας διορισμών ΠΕ03Πίνακας διορισμών ΠΕ04Πίνακας διορισμών ΠΕ05Πίνακας διορισμών ΠΕ08Πίνακας διορισμών ΠΕ09Πίνακας διορισμών ΠΕ10Ευχαριστίες στην PE_09 που μου έστειλε αρκετούς πίνακες για να ανεβάσω. Ευχαριστίες και στη NetDynamics που μας προσφέρει άπλετο bandwidth και δυνατό server για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία.
Γειά!Δεν ήξερα που ακριβώς να κάνω την ερώτηση:Προφανώς για να βγει εγκύκλιος διορισμών πρέπει να περιμένουμε και τα υπόλοιπα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ. Και προφανώς ο πίνακας διορισμών θα πάει κατά Αύγουστο μεριά πιά.... (Ενδιαφέρομαι για τους διορισμούς με το 40%)...... Πείτε μου ότι κάνω λάθος....
Παράθεση από: bakis στις Ιουνίου 22, 2007, 12:41:05 amξερει κανεις τελικα ο αδιαθετος αριθμος των 30μηνιτων που και πως θα δοθει?Οι 30 μηνήτες διορίζονται ανεξαρτήτως μορίων
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!ΩΡΑ 14.00 ΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ