0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα είναι οι τελικοί. Πίστεψέ με πως εξαιτίας των διευκρινιστικών που στέλνει το υπουργείο πολλά άτομα αλλάζουν θέσεις. Αυτό αναμένετε να γίνει και με εμένα αύριο..
Το όνομα μου στον πίνακα για μόνιμο διορισμό υπάρχει και σε πολύ καλή θέση.
Παράθεση από: mushroom στις Αυγούστου 03, 2006, 12:35:08 amΤο όνομα μου στον πίνακα για μόνιμο διορισμό υπάρχει και σε πολύ καλή θέση. Ποιος ο λόγος ανησυχίας τότε;
Παράθεση από: Dr_Michael στις Αυγούστου 03, 2006, 12:58:11 amΠαράθεση από: mushroom στις Αυγούστου 03, 2006, 12:35:08 amΤο όνομα μου στον πίνακα για μόνιμο διορισμό υπάρχει και σε πολύ καλή θέση. Ποιος ο λόγος ανησυχίας τότε; Ο λόγος ανησυχίας είναι : επειδή έχω κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρωτής γιατί να μηνείμαι μέσα στον πίνακα. όποιος είναι στον πίνακα για μόνιμό διορισμό δεν είναι στον πίνακατων αναπληρωτών;σορυ που ρωτάω συνέχεια.
Παράθεση από: mushroom στις Αυγούστου 03, 2006, 01:16:24 amΠαράθεση από: Dr_Michael στις Αυγούστου 03, 2006, 12:58:11 amΠαράθεση από: mushroom στις Αυγούστου 03, 2006, 12:35:08 amΤο όνομα μου στον πίνακα για μόνιμο διορισμό υπάρχει και σε πολύ καλή θέση. Ποιος ο λόγος ανησυχίας τότε; Ο λόγος ανησυχίας είναι : επειδή έχω κάνει τα χαρτιά μου για αναπληρωτής γιατί να μηνείμαι μέσα στον πίνακα. όποιος είναι στον πίνακα για μόνιμό διορισμό δεν είναι στον πίνακατων αναπληρωτών;σορυ που ρωτάω συνέχεια. Σύμφωνοι και κανονικά θα έπρεπε να ήσουν, απλά αφού λες ότι έχεις πολύ καλή σειρά στον πίνακα διορισμών που σημαίνει ότι διορίζεσαι σίγουρα (?), τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Γιατί όμως δεν έκανες ένσταση;