0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνωμη, για τι πολιτικους και δικηγορους μιλαμε? Η ενσταση γινεται επισημα και μεσω της διδε μας,τωρα αν πεφτει στον καλαθο των αχρηστων ή εχει γενικα διαφορετικη αντιμετωπιση απο τις υπολοιπες περιπτωσεις που περιγραφεις νομιζω οτι αυτο με τη σειρα του χρειαζεται να το ψαξουμε με δικηγορο...Αντε πια δηλαδη, μας τρελλαναν φετος με τις αυθαιρεσιες και τις παρανομιες τους...
Παιδιά ξερει κανείς ποτε θα γινουν μετατάξεις απο Πρωτοβάθμια σε Δευτεροβάθμια;
Εχεις απόλυτο δίκιο. Φαντάζομαι όμως ότι καταλαβαίνεις το αίσχος τους. Τα αποτελέσματα βγαίνουν απο μια ομάδα του υπουργού χωρις η αρμόδια υπηρεσία των μετατάξεων να λάβει μέρος σε αυτά. Δεν ειναι δύσκολο λοιπόν να εννοήσουμε τί συνεβή.Ενας όγκος ενστάσεων βρέθηκε μπροστά τους σε λίγες μέρες ενώ τα τηλεμοιοτυπία δέχονταν βρόχή τα αιτήματα μέσο βουλευτικών γραφείων.Τι περιμένουμε λοιπον να πράξει το γραφειό του υπουργου; Δυστυχώς αυτή ειναι η ποιότητα τους. Αν ήθελαν το δίκαιο θα πάτούσαν μόρια και προτιμήσεις και στο λεπτό θα ειχαν τα σωστά αποτελεσματα.
Σήμερα!
Πως την ειχε στειλει την ενσταση? Εγω μεσω διδε μου και δεν ελαβα κανενα μηνυμα!
Καλά είπα εγώ χτες ότι θα βγουν αύριο...μετά ακολουθεί Σαβ/κο...για να μην τους πάρουν με τις ντομάτες...Λέω αν δικαιωθώ αύριο να αλλάξω επάγγελμα και να το γυρίσω στην μελλοντολόγο...ούτως ή άλλως αυτό που κάνουμε τώρα δεν μετράει για κανέναν...
Για κάποιους ναι αλλά το σύνολο δυστυχώς έχει απαξιπώσει το σχολείο και το Δάσκαλο...ένα ωραίο άρθρο θα με βρει σύμφωνη όχι σε όλα αλλά στην ουσία που πρέπει να είναι η εκπαιδευτική διαδικασία...http://kathigitis.org/daskale-esi-posous-didaskes-tou-ap-lakasa/καταλαβαίνω τα παιδιά και την αντίδρασή τους στο σύστημα που τίποτα ίσως δεν προσφέρει πια, ωστόσο δεν θέλω να είμαι σάκος του μποξ πια και να εξηγώ στους εφήβους γιατί χρειάζονται τα γαλλικά...ίσως τελικά να μην τα χρειάζονται κι όλας...