*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4799231 φορές)

0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος petzi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10528 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 09:03:09 pm »
καλησπέρα και πάμε να δούμε τις επιμέρους απορίες :
β. αν θέλετε να στείλετε την ένσταση και στο τμήμα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:14:55 »

Αποσυνδεδεμένος lautassari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10529 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 10:06:10 pm »
Καλησπέρα. Στην πρώτη φάση αποσπάσεων, μέσα σε καθεστώς πανικού έκανα αίτηση με πρώτη επιλογή εκπαιδευτικός και δεύτερη διοικητικός. Έγινε δεκτή η αίτηση μου ως διοικητικός αλλά τα κενά των εκπαιδευτικών δεν καλύφθηκαν! Τότε ήταν που πήρα το μεγάλο χαστούκι. Έμαθα πως ως διοικητικός δεν θα μπορούσα να επιστρέψω στην εκπαίδευση την οποία και ΛΑΤΡΕΥΩ. Μετά το σοκ, έκανα ένσταση ζητώντας να καλύψω τη θέση εκπαιδευτικού που έμεινε κενή. Η ένσταση μου δεν έγινε δεκτή....
Από χτες κάνω τηλεφωνήματα στο Υπουργείο όπου επικρατεί απόλυτο σκοτάδι. Αύριο ελπίζω να μου πουν αν έφτασε ποτέ εκεί η ένσταση μου, αν εξετάστηκε και γιατί απορρίφθηκε. Σκοπεύω να κινηθώ νομικά. Ήδη έχω βρει ένα άτομο με ακριβώς το ίδιο θέμα με έμενα και θα κινηθούμε μαζί. Πριν λίγο και μια άλλη συνάδελφος από το pde μου έστειλε μήνυμα πως έχει ακριβώς το ίδιο θέμα. Αν υπάρχουν κι' άλλοι συνάδελφοι που βρέθηκαν στη β επιλογή τους ενώ η ά έχει ακόμη κενά, ας επικοινωνήσουν να μιλήσουμε και να δούμε αν γίνεται μαζί να κινηθούμε.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10530 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 10:33:29 pm »
Τοποθετήθηκαν. Εργάζονται κανονικά και δεν τους δίνουν ούτε άδεια για "εύρυθμη λειτουργία των σχολείων". Παρ όλα αυτά, έπαψαν ξαφνικά να εμφανίζονται ως πλεονάζοντες στη βθμια,...δηλαδη το ότι διατέθηκαν στην Αθμια δεν σημαίνει ότι πλεονάζουν;; μη χειρότερα να λες.
Σε ποιο ΠΥΣΠΕ galadriel ? Λες κι εσύ να καταθέσω γραπτώς αίτημα ?

Αποσυνδεδεμένος galadriel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Σκεπτική ως προς την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10531 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 10:47:02 pm »
Σε ποιο ΠΥΣΠΕ galadriel ? Λες κι εσύ να καταθέσω γραπτώς αίτημα ?

Στην Πελοπόννησο το έκαναν. Μίλησες με κανέναν τοπικό αιρετό; Δεν είμαι σίγουρη, αλλά πιστεύω ότι ίσως κάποιος τέτοιος να σε βοηθούσε, να σε συμβούλευε.
Words, words, words..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:14:55 »

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10532 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 10:56:21 pm »
Σ'ευχαριστώ galadriel. Το σκεφτόμουν κι εγώ. Απλά τώρα με καθυστερεί το γεγονός ότι το οικείο ΠΥΣΔΕ έβγαλε νέα λίστα με διατιθέμενους στην α/θμια, όπου προσθέτει άλλο ένα άτομο της ειδικότητάς μου!!! Σύνολο 29 άτομα! Χαχαχα! Κι αυτός μου είπε ότι υπάρχουν κενά μόνο για 7, ολοκληρωμένα κενά με 20 ώρες, όσοι είναι κι οι "δικαιωμένοι" της Δευτέρας μέσα στους οποίους αρκετοί με λιγότερα μόρια από εμένα! Σκεφτόμουν κι εγώ κανένα αιρετό, αλλά δεν ξέρω και κανέναν...Τόσο άσχετη είμαι... :-[

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10533 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:02:41 pm »
Σ'ευχαριστώ galadriel. Το σκεφτόμουν κι εγώ. Απλά τώρα με καθυστερεί το γεγονός ότι το οικείο ΠΥΣΔΕ έβγαλε νέα λίστα με διατιθέμενους στην α/θμια, όπου προσθέτει άλλο ένα άτομο της ειδικότητάς μου!!! Σύνολο 29 άτομα! Χαχαχα! Κι αυτός μου είπε ότι υπάρχουν κενά μόνο για 7, ολοκληρωμένα κενά με 20 ώρες, όσοι είναι κι οι "δικαιωμένοι" της Δευτέρας μέσα στους οποίους αρκετοί με λιγότερα μόρια από εμένα! Σκεφτόμουν κι εγώ κανένα αιρετό, αλλά δεν ξέρω και κανέναν...Τόσο άσχετη είμαι... :-[

Εγώ θα πω ότι είναι προς τιμήν σου που δεν έχεις τάτσι-μίτσι-κώτσι με τους αιρετούς, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10534 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:04:10 pm »
Nikitas μου σ'ευχαριστώ...Το μόνο θετικό που μπορώ να σκεφτώ στην παρούσα φάση...

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10535 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:16:15 pm »
Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να κάνω μια ανακεφαλαίωση του τι έχει γίνει σαν προπομπό του τι πρόκειται να συμβεί...

Αρχικά είχαμε τις εθελοντικές μετατάξεις . Η προσωπική μου άποψη (φυσικά μπορεί να έχω και άδικο) ήταν ότι η μόνη χρησιμότητα της ήταν για να έχει το Υπουργείο έναν ακόμα κατασκοπο στις επιθυμίες της μεγάλης μάζας των νέων ειδικοτήτων (ο άλλος κατάσκοπος ήταν οι αιτήσεις μετάθεσης). Παρόλο που φαινόταν ως μια άρτια διαδικασία είχε ένα μεμπτό σημείο...τις οργανικές σε σχολεία για ορισμένες ειδικότητες...κάτι που ενώ φαινόταν άκρως ελκυστικό  για τους εκπαιδευτικούς ήταν και μια μεγάλη παγίδα για αυτούς...π.χ. αν πάρω μετάταξη στο 1ο Δημοτικό Αθηνών τι θα γίνει σε μελλοντική υποβάθμιση του ή ακόμα και κατάργηση αυτού;

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10536 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:18:10 pm »
Εγώ θα πω ότι είναι προς τιμήν σου που δεν έχεις τάτσι-μίτσι-κώτσι με τους αιρετούς, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια.
Οπως τα λες νικιτα.Και επισης να πω και το αλλο εκ πειρας.Οι αιρετοι των ΠΥΣΔΕ μας...δεν εχουν ιδεα,πιστεψτε με οι περισσοτεροι.Εδω δεν ηξεραν καν τι εστι εθελοντικες μεταταξεις.Εγω ημουν απολυτα πιο ενημερομενη απο αυτους.Μιλαμε για πληρη αγνοια,διοτι βασικα επικρατει η πληρη απαθεια για ολου εμας,που ΕΜΕΙΣ τους ψηγιζουμε.Μιλμε να λενε απιστευτες ανακριβειες .Κανενας να μην συμβουλευεται αιρετο.Φιλικη συμβουλη αυτο.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10537 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:21:02 pm »
Οπως τα λες νικιτα.Και επισης να πω και το αλλο εκ πειρας.Οι αιρετοι των ΠΥΣΔΕ μας...δεν εχουν ιδεα,πιστεψτε με οι περισσοτεροι.Εδω δεν ηξεραν καν εστι εθελοντικες μεταταξεις.Εγω ημουν απολυτα πιο ενημερομενη απο αυτους.Μιλαμε για πληρη αγνοια,διοτι βασικα επικρατει η πληρη απαθεια για ολου εμας,που ΕΜΕΙΣ τους ψηγιζουμε.Μιλμε να λενε απιστευτες ανακριβειες .Κανενας να μην συμβουλευεται αιρετο.Φιλικη συμβουλη αυτο.

Έχεις δίκιο. Εγώ μιλούσα τις προάλλες με αιρετό και όταν του έθιξα το πρόβλημα των τόσων πλεοναζόντων στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, με κοίταγε λες και μίλαγα... κινέζικα. Ιδέα δεν είχε. Έχουν όμως εκτεταμένες γνώσεις στα ρουσφέτια. Λίγο το λες αυτό;
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10538 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:23:10 pm »

Εψαξα πολυ πισω για να το βρω το συγκεκριμενο μηνυμα @guestteacher κ για τους υπολοιπους γιατι ολο αυτον τον καιρο μου καρφωθηκε στο κεφαλι...
Εχω μια ενσταση ετοιμη, βασιμη που αν παει νομιμα (αν κ τιποτα δεν παει νομιμα σε αυτη τη χωρα) υποτιθεται θα δικαιωθει...
Κ απτην αλλη σκεφτομαι: καλυψε ολα τα κενα, πηρε κ αλλους... εδιωξε σαν πλεοναζοντες τους παλιους που ηταν στην διαθεση του συγκεκριμενου πυσπε που σας λεω (ενας κακος χαμος) κ να παω κ εγω ουσα τελευταια, να παρω τι τον Μαιο??
Δεν ξερω πριν κοιμηθω θα το σκεφτω πολυ κ ας ηθελα να κανω ενσταση μονο για το γαμωτο!!!

Θα σου απαντήσω σε αυτό που ρωτάς...
Τα πάντα εξαρτώνται από την τωρινή σου θέση...εννοώ χιλιομετρικά και υπηρεσιακά...πρώτα όμως χιλιομετρικά.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10539 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:24:18 pm »
Έχεις δίκιο. Εγώ μιλούσα τις προάλλες με αιρετό και όταν του έθιξα το πρόβλημα των τόσων πλεοναζόντων στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, με κοίταγε λες και μίλαγα... κινέζικα. Ιδέα δεν είχε. Έχουν όμως εκτεταμένες γνώσεις στα ρουσφέτια. Λίγο το λες αυτό;
χαχααχαχ..με εκανες και γελασα.,.να εισαι καλα.Ομως ειναι πραγματικα επικινδυνοι,πιστεψε με με αυτα που λενε και συμβουλευουν.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10540 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:24:52 pm »

συγγνώμη που παρεμβαίνω στον διάλογο.
Οι αιρετοί του ΠΥΣΔΕ ενημερώνονται για θέματα που απτονται των ψηφοφόρων τους.
Απαξ και μεταταχθείς καλύτερη ενημέρωση θα έχει ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ...χωρίς φυσικά να προτείνω να προστρέξει κανένας προς αυτούς...

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10541 στις: Οκτωβρίου 09, 2013, 11:26:46 pm »
χαχααχαχ..με εκανες και γελασα.,.να εισαι καλα.Ομως ειναι πραγματικα επικινδυνοι,πιστεψε με με αυτα που λενε και συμβουλευουν.

Μπα, προσωπικά δε διατρέχω κίνδυνο. Κανέναν δεν ξέρω και δεν επικοινωνώ και με κανέναν. Και τη συζήτηση με τον αιρετό την είχα συμπτωματικά έξω από το σχολείο επ' ευκαιρίας της απεργίας.
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά