*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4556558 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10500 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:20:26 μμ »
στην α/θμια πλέον εσύ!  :)
Ναι αλλα για τμημα προσωπικου ΔΕ (οχι ΠΕ ε?) Τμημα Β...
Ζαλαδα ειμαστε ε?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος agglikouPE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10501 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:22:14 μμ »
Καλα συναδελφοι, οσο ψαχνει κανεις τοσο πιο πολυ βρωμαει το πραγμα...Στην α φαση μεταταξεων ζητησα α&β Αθηνας. Δεν την πηρα. Εκανα ερευνα και διαπιστωσα οτι η Γ οντως καλυφθηκε απο ατομα με παραπανω μορια. Στη β ομως υπηρχαν 2 κυριες με 25-28 μορια(η μια απο το πολιτικο γραφειο αλλου Υπουργου)!!!
Εκανα την ενσταση και δε δικαιωθηκα. Και τωρα ξαφνικα μου ξεπεταχτηκαν αλλες 2 με λιγοτερα μορια απο μενα  στη Γ αθηνας.Θα τρελλαθω!!! Τι να κανω???
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2013, 05:24:24 μμ από agglikouPE06 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10502 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:25:00 μμ »
Ναι αλλα για τμημα προσωπικου ΔΕ (οχι ΠΕ ε?) Τμημα Β...
Ζαλαδα ειμαστε ε?

μην ανησυχείς , έχω ακούσει χειρότερα... μια ανοσία την έχω πάθει πλέον..... ;D ;D ;D

τμήμα προσωπικού Π.Ε. για εσάς. ( σας ξέχασα κι εσάς ως κατηγορία, τι να πω...)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος katerina05

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10503 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:36:09 μμ »
Λοιπόν, κάντε τους εξής ελέγχους:
1. Εάν αυτός που σας "έφαγε" τη θέση υπηρετούσε σε φορέα της περιοχής που αποσπάσθηκε όταν έγιναν οι αιτήσεις. Δίνω συγκεκριμένο παράδειγμα: αποσπασμένος στο Υπουργείο από νησί δήλωσε ότι υπηρετεί στη Β Αθήνας (στην επιλογή ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ θέσης). Μπορούσε να το κάνει αυτό γιατί στη βοήθεια δίπλα σου έλεγε τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ που υπηρετείς. Έτσι πήραν πάρα πολλοί μετάταξη στη Β Αθήνας (Μαρούσι που είναι το Υπουργείο). Δηλαδή εγώ έχω 200 μόρια, είμαι σε σχολείο στην ΚΙΜΩΛΟ και ζητάω τη Β Αθήνας όπως και κάποιος που την περίοδο των αιτήσεων ήταν αποσπασμένος στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ κι αυτός έχει 10 μόρια. Αυτός προηγείται. Τέλος. Αυτό πολύ πιθανό να έγινε και σε άλλους φορείς.
2. Μεταπτυχιακά και διδακτορικά ή δεύτερο πτυχίο
3. Δεν γνωρίζω αν έπαιξε ρόλο η εντοπιότητα/συνυπηρέτηση (οικογενειακοί λόγοι όπως λέει η απόφαση)

Αυτό με τη δοτικότητα είναι σωστό. Παράδειγμα: Είμαι 10ος στα μόρια στην περιοχή μου και ζητάω ΠΥΣΠΕ στο οποίο περνάω στα μόρια όσους πήραν μετάταξη. Ναι αλλά αν υπήρχαν 9 πλεονάσματα στην περιοχή μου και έφυγαν και οι 9 με μετάταξη δεν μπορώ να φύγω.

Ελπίζω να βοήθησα.

καλά είμαστα σοβαροι??? :o :o :oεπειδή κάποιος είχε βυσματική απόσπαση μπορούσε να δηλώσει την περιοχή απόσπασης κ να προηγείται??? :o :o :oαυτό είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ ρε παιδιά όπως κ πολλά αλλα βέβαια ...

κανονικά θα έπρεπε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μαζευτέιτε μαζικά κ να κάνετε καταγγελίες κ μηνύσεις με δικηγόρους κτλ για την όλη παράνομη διαδικασία των μετατάξεων....

η ιστορία έδειξε ότι όταν κάποιος κινέιται νομικά κ έχει δίκιοι συνήθως δικαιώνεται(αργά μεν...)

αυτά που γίνονται είναι απίστευτα..καλή δύναμη σε όλους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:50:08 »

Αποσυνδεδεμένος kn

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10504 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:41:37 μμ »
Μπορεί κάποιος να παραθέσει το κείμενο που έγραψε στη ένσταση; Αναφερθήκατε ονομαστικά σε αυτούς που μπήκαν με λιγότερα μόρια;

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10505 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:42:17 μμ »
μόνο αυτόι που ανήκουν στη λίστα με τους ονομαστικά πλεονα΄ζοντες έχουν προτεραιότητα για μετάταξη στο πυσδε τους ή όλοι όσοι ανήκουν στο πυσδε κ αιτούνται μετάταξη στο οικείο πυσδε??

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10506 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:45:11 μμ »
Συγνωμη αλλα εν μπορει ενας ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ να μην ξερει τι σημαινει ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ!Μονο εσκεμμενα θα μπορουσε να γινει τετοιο "λαθακι". Αλλα αφου οι αχρηστοι δεν ασχολουνται με τη διασταυρωση στοιχειων τι να πω...Αν και οι ιδιοι που τους αποσπουν βυσματικα, τους μετατασσουν και βυσματικα!
 >:(

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10507 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:48:25 μμ »
απίστευτα πράγματ α γίνονται...  >:( >:( >:(

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10508 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:54:22 μμ »
@bitch
Συγνωμη, αλλα επειδη εχω θολωσει απο τις ατελειωτες ωρες ερευνας μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν οι 5 εργασιμες μετρουν απο την εκδοση ΦΕΚ ή απο την προχθεσινη ανακοινωση?
Οι διαδικασια με δικηγορο γινεται παλι μεσω οικειας ΔΙΔΕ ή απευθείας Υπουργειο?
Για τις ενστασεις που απορριφθησαν δε βγαινει καμμία αιτιολογηση?

Αποσυνδεδεμένος kn

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10509 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 05:56:05 μμ »
bitch μπορείς να μας βοηθήσεις με την σύνταξη της ένστασης; Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και από μια λέξη θα κριθεί το αποτέλεσμα...

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10510 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 06:10:51 μμ »
@bitch
Συγνωμη, αλλα επειδη εχω θολωσει απο τις ατελειωτες ωρες ερευνας μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν οι 5 εργασιμες μετρουν απο την εκδοση ΦΕΚ ή απο την προχθεσινη ανακοινωση?
Οι διαδικασια με δικηγορο γινεται παλι μεσω οικειας ΔΙΔΕ ή απευθείας Υπουργειο?
Για τις ενστασεις που απορριφθησαν δε βγαινει καμμία αιτιολογηση?

πέντε μέρες απο την προχθεσινή ανακοίνωση. Ειναι ένσταση στην ένσταση δεν ειναι αίτηση θεραπείας όπως την πρώτη φορά. Η διαδικασία με δικηγόρο στέλνεται απευθείας υπουργείο απο τον δικηγόρο.
κανονικά πρέπει να απαντηθούν όλες οι ενστάσεις εγγράφως - ακόμα και αυτές που απορρίφθηκαν. Αλλά η ΄΄ολη διαδικασία απέχει πολλώ του ..."κανονικά" έτσι δεν είναι ;
Θα μπορούσατε βέβαια εναλλακτικά να υποβάλετε και ερώτημα " απαντήστε μου εγγράφως για ποιο λόγο απορρίφθηκε η ένστασή μου επι των υποχρεωτικών μετατάξεων" στο οποίο  πρέπει να απαντήσουν σε 50 εργάσιμες μέρες....

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #10511 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 06:15:55 μμ »
Δεν απαντάνε ρε bitch. Εχουν γειώσει και τα έγγραφα ερωτήματα για τις εθελοντικές και ό,τι δε συμφέρει....

Αποσυνδεδεμένος Jo K

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10512 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 06:17:22 μμ »
Καλα συναδελφοι, οσο ψαχνει κανεις τοσο πιο πολυ βρωμαει το πραγμα...Στην α φαση μεταταξεων ζητησα α&β Αθηνας. Δεν την πηρα. Εκανα ερευνα και διαπιστωσα οτι η Γ οντως καλυφθηκε απο ατομα με παραπανω μορια. Στη β ομως υπηρχαν 2 κυριες με 25-28 μορια(η μια απο το πολιτικο γραφειο αλλου Υπουργου)!!!
Εκανα την ενσταση και δε δικαιωθηκα. Και τωρα ξαφνικα μου ξεπεταχτηκαν αλλες 2 με λιγοτερα μορια απο μενα  στη Γ αθηνας.Θα τρελλαθω!!! Τι να κανω???
Δεν παίξαν ρόλο μόνο τα μόρια αλλά και η δοτικότητα του ΠΥΣΔΕ που ανήκεις.Και γω πήρα για γ Αθήνας,προερχόμενη από γ Αθήνας.Από τη Δ/βάθμια όμως Γ Αθήνας όμως έκαναν ελάχιστοι για μετάταξη κι έτσι ήρθαν άτομα με πολύ λιγότερα μόρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2013, 06:21:31 μμ από Jo Kaps »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10513 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 06:18:55 μμ »
bitch μπορείς να μας βοηθήσεις με την σύνταξη της ένστασης; Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και από μια λέξη θα κριθεί το αποτέλεσμα...

η κάθε περίπτωση όσον αφορά τις ενστάσεις ειναι μοναδική και δεν μπορεί να χωρέσει σ ένα πρότυπο εγγράφου. Εξάλλου καλό ειναι στη φάση αυτή να μην υπάρχει προκάτ ερώτηση γιατί προκάτ θα ειναι και η απάντηση. Το θέμα είναι να γίνει κανείς όσο πιο συγκεκριμένος μπορεί και να ζητάει όσο πιο συγκεκριμένα πράγματα μπορεί. Πχ δεν λες ενίσταμαι στην τάδε απόφαση. Λες ενίσταμαι διότι ο τάδε μετατάχθηκε ενώ είχε τόσα μόρια, ανήκε στο τάδε ΠΥΣΔΕ, μετατάχθηκε σε κενό που δεν ειχε ανακοινωθεί ενώ εγώ που είχα τόσα μόρια, ανήκα στο τάδε ΠΥΣΔΕ και δεν δήλωσα κενό που δεν υπάρχει δεν μετατάχθηκα και θεωρώ ότι α. παρανόμως μετατάχθηκε ο τάδε , β. έχω πέσει θύμα πλάνης και ενδεχόμενου δόλου ( διότι δεν ανακοινώθηκε κενό το οποίο κατόπιν δόθηκε προς μετάταξη ) γ. έχω έννομο συμφέρον να μάθω τους λόγους που δεν μετατάχθηκα εγώ και μετατάχθηκε ο τάδε, τον τρόπο και την λογική με την οποία δούλεψε ο αλγόριθμος, τα μόρια που είχε δηλώσει ο τάδε στο σύνολο και κατά περίπτωση καθώς και το πυσδε που δήλωσε ως πυσδε οργανικής του.

ο,τιδήποτε δηλαδή που μπορεί να οδήγησε στην μία απόφαση και όχι στην΄αλλη.

Δεν απαντάνε ρε bitch. Εχουν γειώσει και τα έγγραφα ερωτήματα για τις εθελοντικές και ό,τι δε συμφέρει....

ο νόμος δίνει  διορία για απάντηση 50 έως 60 ημέρες κατά περίπτωση. Μετά προβλέπεται αποζημίωση του αιτούντος....

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 378
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)