0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην α/θμια πλέον εσύ!
Ναι αλλα για τμημα προσωπικου ΔΕ (οχι ΠΕ ε?) Τμημα Β...Ζαλαδα ειμαστε ε?
Λοιπόν, κάντε τους εξής ελέγχους:1. Εάν αυτός που σας "έφαγε" τη θέση υπηρετούσε σε φορέα της περιοχής που αποσπάσθηκε όταν έγιναν οι αιτήσεις. Δίνω συγκεκριμένο παράδειγμα: αποσπασμένος στο Υπουργείο από νησί δήλωσε ότι υπηρετεί στη Β Αθήνας (στην επιλογή ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ θέσης). Μπορούσε να το κάνει αυτό γιατί στη βοήθεια δίπλα σου έλεγε τη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ που υπηρετείς. Έτσι πήραν πάρα πολλοί μετάταξη στη Β Αθήνας (Μαρούσι που είναι το Υπουργείο). Δηλαδή εγώ έχω 200 μόρια, είμαι σε σχολείο στην ΚΙΜΩΛΟ και ζητάω τη Β Αθήνας όπως και κάποιος που την περίοδο των αιτήσεων ήταν αποσπασμένος στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ κι αυτός έχει 10 μόρια. Αυτός προηγείται. Τέλος. Αυτό πολύ πιθανό να έγινε και σε άλλους φορείς.2. Μεταπτυχιακά και διδακτορικά ή δεύτερο πτυχίο3. Δεν γνωρίζω αν έπαιξε ρόλο η εντοπιότητα/συνυπηρέτηση (οικογενειακοί λόγοι όπως λέει η απόφαση)Αυτό με τη δοτικότητα είναι σωστό. Παράδειγμα: Είμαι 10ος στα μόρια στην περιοχή μου και ζητάω ΠΥΣΠΕ στο οποίο περνάω στα μόρια όσους πήραν μετάταξη. Ναι αλλά αν υπήρχαν 9 πλεονάσματα στην περιοχή μου και έφυγαν και οι 9 με μετάταξη δεν μπορώ να φύγω.Ελπίζω να βοήθησα.καλά είμαστα σοβαροι??? επειδή κάποιος είχε βυσματική απόσπαση μπορούσε να δηλώσει την περιοχή απόσπασης κ να προηγείται??? αυτό είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ ρε παιδιά όπως κ πολλά αλλα βέβαια ...κανονικά θα έπρεπε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μαζευτέιτε μαζικά κ να κάνετε καταγγελίες κ μηνύσεις με δικηγόρους κτλ για την όλη παράνομη διαδικασία των μετατάξεων....η ιστορία έδειξε ότι όταν κάποιος κινέιται νομικά κ έχει δίκιοι συνήθως δικαιώνεται(αργά μεν...)αυτά που γίνονται είναι απίστευτα..καλή δύναμη σε όλους...
@bitchΣυγνωμη, αλλα επειδη εχω θολωσει απο τις ατελειωτες ωρες ερευνας μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν οι 5 εργασιμες μετρουν απο την εκδοση ΦΕΚ ή απο την προχθεσινη ανακοινωση? Οι διαδικασια με δικηγορο γινεται παλι μεσω οικειας ΔΙΔΕ ή απευθείας Υπουργειο?Για τις ενστασεις που απορριφθησαν δε βγαινει καμμία αιτιολογηση?
Καλα συναδελφοι, οσο ψαχνει κανεις τοσο πιο πολυ βρωμαει το πραγμα...Στην α φαση μεταταξεων ζητησα α&β Αθηνας. Δεν την πηρα. Εκανα ερευνα και διαπιστωσα οτι η Γ οντως καλυφθηκε απο ατομα με παραπανω μορια. Στη β ομως υπηρχαν 2 κυριες με 25-28 μορια(η μια απο το πολιτικο γραφειο αλλου Υπουργου)!!!Εκανα την ενσταση και δε δικαιωθηκα. Και τωρα ξαφνικα μου ξεπεταχτηκαν αλλες 2 με λιγοτερα μορια απο μενα στη Γ αθηνας.Θα τρελλαθω!!! Τι να κανω???
bitch μπορείς να μας βοηθήσεις με την σύνταξη της ένστασης; Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και από μια λέξη θα κριθεί το αποτέλεσμα...
Δεν απαντάνε ρε bitch. Εχουν γειώσει και τα έγγραφα ερωτήματα για τις εθελοντικές και ό,τι δε συμφέρει....