*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4786147 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10878 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:32:50 pm »
Επανέρχομαι στη ζώνη αυτού του "ερωτικού" νήματος και βλέπω, με πλείστη όση "χαρά" ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει.
Συνάδελφοι (όρος κατά τεκμήριο πλέον καταχρηστικά χρησιμοποιούμενος) να επιχαίρονται που με μια διαδικασία άκρως επισφαλή και πρωτοφανή πήραν μετάταξη (το οποίο είναι θεμιτό μέχρις ενός σημείου καθώς δε γνωρίζουμε την "ταλαιπωρία" που έχει υποστεί ο καθένας ή μήπως τη γνωρίζουμε τον μετρήσιμο όρο μόρια???) αλλά και να ειρωνεύονται αυτούς που "ψάρωσαν" από το υπουργείο, δεν είχαν την απαραίτητη εσωτερική πληροφόρηση, δεν τζόγαραν και δεν έκαναν αίτηση.
Να ενημερώσω αυτούς τους αγαπητούς συναδέλφους ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή διέρρεαν φήμες ότι θα συνυπολογιστούν οι εθελοντικές. Άρα ο εμπαιγμός που έχουν δεχτεί οι συνάδελφοι είναι δεδομένος και δεν είναι "συναδελφικό" να επιχαιρόμαστε με κάτι τέτοιο.
Στο προκείμενο.

Εξακολουθείτε κάποιοι να ψαρώνετε και να μιλάτε για οργανικές.
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.
Μην μπερδεύετε τις οργανικές θέσεις με τις οριστικές τοποθετήσεις.
Το ΦΕΚ των μετατάξεων στην Αθμια ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:40:20 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:42:01 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10879 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:45:59 pm »
Οι οργανικές προσλήψεων στην εκπαίδευση καθώς και μετατάξεων είναι σε επίπεδο υπουργείο που αυτό αποφασίζει την κατανομή τους εδώ και χρόνια.
Αλλες αβθμια και άλλες ββθμια και στις αντίστοιχες Δ/νσεις.
Με την μετάταξη φεύγεις από οργανική της
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:48:53 pm από guestteacher »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10880 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:50:38 pm »
Αντιγράφω από το ΦΕΚ των μετατάξεων στην αβθμια (πιο συγκεκριμένα το 2ο των ενστάσεων)

Με την υπ’ αριθμ. 148440/Δ1/11.10.2013 απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εκδόθηκε σύμ.
φωνα με τις διατάξεις τις διατάξεις της παρ. 11 του άρθρου 82 του ν. 4172/2013 (Α’ 167), την υπ’ αριθμ. 144049/
Δ2/07.10.2013 (ΑΔΑ:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:52:52 pm από guestteacher »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10881 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:57:21 pm »
Από κει και πέρα ΠΙΣΤΕΥΩ ακράδαντα ότι έχει γίνει ένας τεράστιος εμπαιγμός από το Υπουργείο σε σχέση με τις εθελοντικές μετατάξεις.
Αν λοιπόν μπορείτε να βρείτε ΣΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 08:59:53 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:42:01 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10882 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 09:32:23 pm »
Αντιγράφω από το ΦΕΚ των μετατάξεων στην αβθμια (πιο συγκεκριμένα το 2ο των ενστάσεων)

Με την υπ’ αριθμ. 148440/Δ1/11.10.2013 απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εκδόθηκε σύμ.
φωνα με τις διατάξεις τις διατάξεις της παρ. 11 του άρθρου 82 του ν. 4172/2013 (Α’ 167), την υπ’ αριθμ. 144049/
Δ2/07.10.2013 (ΑΔΑ:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 09:34:51 pm από Γατόπαρδος »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10883 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 09:45:04 pm »
Παράθεση
ΥΓ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που γράφει σε ένα φορουμ και λέει την άποψη του σώνει και καλά την πέφτει σε κάποιον και προσπαθεί να του πει τι θα κάνει..
Σαφως και δεν μιλαμε απλα για το το να λεει καποιος..το τι να κανει κλπ.Εδω ομως μιλαμε για χαρακτηρισμους του τυπου,ειστε αντισυναδελφικοι..ειστε ανθρωποφαγοι,επειδη απλα διεκδικουμε τα δικαιωματα μας.Ε..εκει λοιπον σαφως και εχουμε δικαιωμα να απαντησουμε..σωστα;ή κανω λαθος;Το πεσιμο δεν ειναι στο να λεει ο αλλος την αποψη του,το πεσιμο ειναι στο να σε χαρακτηριζει,επειδη απλα διεκδικεις το δικαιο σου.Σαφως εστω και σε ενα φορουμ δεν δεχομαι την στρεβλωση των πραγματων και της προσωπικοτητας μου,οταν παραπληροφορουν τον κοσμο.Χωρια το οτι καποιοι εχουν γινει η ουρα μας...χαχαχαχα..δεν τολμαμε να γραψουμε για το δικιο μας..εκει...απο πισω..μην μας αφησουν σε χλωρο κλαρι.Ε απλα..οσο μας λενε να μην κανουμε τιποτα,τοσο και εμεις θα απανταμε.Δικαιωμα μας δεν ειναι; ;)Εκτος του οτι ΔΕΝ πρεπει ν αποθαρυνεται ο κοσμος να διεκδικει τα δικαιωματα του,γιατι δυστυχως καποιοι επηρεαζονται απο αυτα.Και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 09:46:51 pm από Γατόπαρδος »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10884 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 10:05:54 pm »
Καιρό είχα να γράψω αλλά κάποιοι με τσιγκλάνε και δεν βαστιέμαι να μην απαντήσω.
Ε όχι κάποιος(ονόματα δε λέμε)να έχει γράψει 1000000 φορές από το καλοκαίρι για την αντισυνταγματικότητα δήθεν της διαδικασίας μετατάξεων και την συνταγματικότητα αντίστοιχα της δικής του δήθεν και πάλι ιδεατής διαδικασίας μετατάξεων που ΘΑ γίνονταν αν η γιαγιά μου είχε ρόδες και που στο πραγματικό κόσμο δε θα γίνουν στον αιώνα τον άπαντα(ας το πάρει επιτέλους απόφαση),και μετά να λέει σε άλλους οτι μετατάχθηκαν παράνομα και να τους ειρωνεύεται κιόλας!Αυτό πάει πολύ,η ξεδιαντροπιά έχει και τα όρια της.
Αφού λοιπόν είναι τόσο παράνομη η διαδικασία,σύρε και πήγαινε στο ευρωπ δικαστ όπως σου είπε και ο πε11-2000 και μη μας σκοτίζεις τον έρωτα.Μου θυμίζεις απατημένο σύζυγο που του εφυγε η γυναίκα και μυξοκλαίει για το πόσο ωραία ήταν μαζί της και θα κάνει τα πάντα να τη ξανακερδίσει.ΕΛΕΟΣ πιά...
Φιλε μου ακου κατι.Ειναι γνωστο,εσυ ο ιδιος το εχεις γραψει,οτι πηρες μεταθεση..μεσω αυτων των μεταταξεων.Δεν σε κατηγορω καθολου.Δεν ευθυνεσαι εσυ για αυτην την διαδικασια..δεν την εκανεες εσυ.Εσυ απλα εκμεταλευτηκες την ευκαιρια,και πολυ σωστα επραξες,οπως θα καναμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.Δεν ειναι εκει το ζητουμενο,ουτε εκει η διαμαχη μας.Η διαμαχη μας και το ξεδιαντροπο της υποθεσης ειναι πως επειδη σε βολεψε αυτη η διαδικασια..απαιτεις απο αυτους που θιχτηκαν..να μην κανουν κατι,και να μην διεκδικησουν αυτα που τους οφειλουν..απλα και μονο για να βολευτεις εσυ.Εκει ειναι η διαφωνια μας,και εκει ειναι το ξεδιαντροπο της ολης υποθεσης.
Κατσε και απολαυσε την μεταταξη/μεταθεση σου,πολυ καλα εκανες και συμμετειχες στην διαδικασια,αλλα μην θαβεις αυτους που θιχτηκαν απο ολο αυτο,μην τους ειρωνευεσαι και μην τους πετροβολεις,γιατι η αξιοπρεπεια τους τους υποδεικνειει οτι αυτο πρεπει να κανουν,και προσεξε..δες τι γραφω στο αβαταρ μου.........[...]ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ..και τοτε να σε δω αν θα διεκδικεις και εσυ τα δικαιωματα σου ή οχι.
Αυτη ειναι η αληθεια..και ολα τα υπολοιπα μου θυμιζουν κατινες που ξεμαλλιαζονται για τον γκομενο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 10:08:29 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10885 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 10:06:07 pm »
........................................Απαντησε μου σε αυτο.Ειδες να τοιποθετητε κανενας οργανικα σε καποιο σχολειο;Προσωρινα δεν ειναι τοποθετημενοι,ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;Αυτο σημαινει οτι μεθαυριο.που θα δικαιωσει,αν..αλλα πολυ πιθανο να δικαιωσει το ΣΤΕ τις προυπαρχουσες ειδικοτητες ή τις εθελοντικες..ή και τους δυο,αυτοι που κατεχουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΘΕΣΕΙς,απλα θα φυγουν απο αυτες.Τωρα το που θα πανε και τι θα γινουν αγνωστο.Ισως ειναι πλεοναζοντες,ισως μετακινηθουν σε αλλο νομο.Δεν τους νοιαζει αυτο στο υπουργειο.Καταλαβαινεις την διαφορα,αυτου που λεω εγω  κια αυτου που λες εσυ;Θεωρητικα ναι..υπαρχουν οι οργανικες στο υπουργειο,χαιρω πολυ................
Συμφωνώ απόλυτα Γατόπαρδος, δεν τους νοιάζει στο υπουργείο, τους νοιάζει όμως κάτι άλλο, οτι δηλ. ικανοποιήθηκε η μνημονιακή δέσμευση...........  Και σίγουρα θα τους ξανανοιάξει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον! Πέραν αυτού, πίστεψέ με, δεν τους νοιάζει οτιδήποτε άλλο....  (Ά, ξέχασα, είναι και η διατήρηση της καρέκλας τους!  ;D)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10886 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 10:24:21 pm »
Συμφωνώ απόλυτα Γατόπαρδος, δεν τους νοιάζει στο υπουργείο, τους νοιάζει όμως κάτι άλλο, οτι δηλ. ικανοποιήθηκε η μνημονιακή δέσμευση...........  Και σίγουρα θα τους ξανανοιάξει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον! Πέραν αυτού, πίστεψέ με, δεν τους νοιάζει οτιδήποτε άλλο....  (Ά, ξέχασα, είναι και η διατήρηση της καρέκλας τους!  ;D)
Συμφωνουμε απολυτα.Τουτεστιν....ο νοων νοειτω! Η εξελιξη βγαινει απο τα συμφραζομενα.Για αυτο καλο θα ειναι,αυτοι που τωρα νιωθουν σιγουροι και βολεμενοι,και πετροβολουν αυτους που διεκδικουν τα νομιμα και τα δικια τους,να το ξανασκεφτουν,γιατι αυριο μπορει οι ιδιοι να βρεθουν σε πολυ χειροτερη κατασταση..και να δω τοτε με τι μουτρα θα βγουν να πουν οτι διεκδικουν δικαστικα το δίκιο τους. Να βγουμε τότε και εμεις και να ειρωνευτουμε και να πουμε..πηγαινε στον ΟΗΕ,στο ΝΑΤΟ,στο ευρωπαικο δικαστηριο και οπου αλλου θελεις;Να πουμε και εμεις..μου θυμιζεις απατημενο συζυγο που εφυγε η γυναικα του και μιξοκλαιει;; ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 10:28:44 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10887 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 10:29:14 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2014, 04:34:22 pm από schmeichel3 »

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10888 στις: Οκτωβρίου 27, 2013, 10:50:31 pm »
Επίσης, ένα ακόμα ερώτημα είναι, εάν οι μεταταγμένοι θα έχουν δικαίωμα αίτησης μετάθεσης.

Αποσυνδεδεμένος pv

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το Υπουργείο !! Τον ΠΔΕ !! Τον Προισταμενο
    • Προφίλ
« Απάντηση #10889 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 09:59:48 am »
Αξιολάτρευτε Γατοπαρδε , μαλλον πρεπει να αλλαξεις το "Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις" σε "Εκεί που ήσουν ειμαι και εκει που είσαι θελω να έρθω" .
Κακο πραμα η ζήλια....   :)  :)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10890 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:08:53 am »
Επίσης, ένα ακόμα ερώτημα είναι, εάν οι μεταταγμένοι θα έχουν δικαίωμα αίτησης μετάθεσης.

σε παρόμοιες περιπτώσεις μετάταξης από κλάδο σε κλαδο ή απο την Εκκλησιαστική στη Γενική Εκπ/ση, όταν η μετάταξη έγινε εν μέσω έτους δεν δόθηκε δικαιωμα για μετάθεση. Θα πρέπει δηλαδή να υπηρετηθεί το ένα έτος θεμελίωσης δικαιώματος μετάθεσης.
Εν αμφιβόλω τίθεται επομένως αν όσοι μετατάχθηκαν υποχρεωτικά απο τη μία βαθμίδα στην άλλη μπορέσουν να  υποβάλουν αίτηση μετάθεσης ή όχι. Προσωπικά θεωρώ ότι όσοι μετατάχθηκαν Οκτώβριο δε θα μπορέσουν να υποβάλουν αίτηση.  Για όσους μετατάχθηκαν Σεπτέμβριο παραμένει το ερωτηματικό, τείνοντας ομως στο όχι. Δυστυχώς.

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10891 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 11:18:19 am »
Αξιολάτρευτε Γατοπαρδε , μαλλον πρεπει να αλλαξεις το "Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις" σε "Εκεί που ήσουν ειμαι και εκει που είσαι θελω να έρθω" .
Κακο πραμα η ζήλια....   :)  :)

τώρα εδω που τα λέμε..... και η κακεντρέχεια το ίδιο pv...
Όταν βγαινει μία εγκύκλιος σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στο Νόμο, ελέγχονται και επανελέγχονται πενταετίες, μονιμοποιήσεις και μόρια, ανακοινώνονται τα μόρια και μετά απο ένα τριμηνο βγαίνει ένα δελτίο τύπου που δεν πληροί τιποτα απο τα νόμιμα και μετατάσσονται στην κυριολεξία απο το πουθενά ένα σωρό άνθρωποι και οι άλλοι μένουν μπουκάλα, εεεεεε ειναι λίγο άδικο να κράζεις τους πρώτους επειδή ζητάνε το αυτονόητο : να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία!

αν κάποιον πρέπει να κράξει κανείς είναι το υπουργείο με τις αλλοπρόσαλλες μεθοδεύσεις του που σε βάθος ( μικρού) χρόνου θα αποβούν μοιραίες για όλους!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182560
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 636
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)