0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επανέρχομαι στη ζώνη αυτού του "ερωτικού" νήματος και βλέπω, με πλείστη όση "χαρά" ότι τίποτε δεν έχει αλλάξει.Συνάδελφοι (όρος κατά τεκμήριο πλέον καταχρηστικά χρησιμοποιούμενος) να επιχαίρονται που με μια διαδικασία άκρως επισφαλή και πρωτοφανή πήραν μετάταξη (το οποίο είναι θεμιτό μέχρις ενός σημείου καθώς δε γνωρίζουμε την "ταλαιπωρία" που έχει υποστεί ο καθένας ή μήπως τη γνωρίζουμε τον μετρήσιμο όρο μόρια???) αλλά και να ειρωνεύονται αυτούς που "ψάρωσαν" από το υπουργείο, δεν είχαν την απαραίτητη εσωτερική πληροφόρηση, δεν τζόγαραν και δεν έκαναν αίτηση.Να ενημερώσω αυτούς τους αγαπητούς συναδέλφους ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή διέρρεαν φήμες ότι θα συνυπολογιστούν οι εθελοντικές. Άρα ο εμπαιγμός που έχουν δεχτεί οι συνάδελφοι είναι δεδομένος και δεν είναι "συναδελφικό" να επιχαιρόμαστε με κάτι τέτοιο.Στο προκείμενο.Εξακολουθείτε κάποιοι να ψαρώνετε και να μιλάτε για οργανικές.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.Μην μπερδεύετε τις οργανικές θέσεις με τις οριστικές τοποθετήσεις.Το ΦΕΚ των μετατάξεων στην Αθμια ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗ
Αντιγράφω από το ΦΕΚ των μετατάξεων στην αβθμια (πιο συγκεκριμένα το 2ο των ενστάσεων) Με την υπ’ αριθμ. 148440/Δ1/11.10.2013 απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, που εκδόθηκε σύμ.φωνα με τις διατάξεις τις διατάξεις της παρ. 11 του άρθρου 82 του ν. 4172/2013 (Α’ 167), την υπ’ αριθμ. 144049/Δ2/07.10.2013 (ΑΔΑ:
ΥΓ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που γράφει σε ένα φορουμ και λέει την άποψη του σώνει και καλά την πέφτει σε κάποιον και προσπαθεί να του πει τι θα κάνει..
Καιρό είχα να γράψω αλλά κάποιοι με τσιγκλάνε και δεν βαστιέμαι να μην απαντήσω.Ε όχι κάποιος(ονόματα δε λέμε)να έχει γράψει 1000000 φορές από το καλοκαίρι για την αντισυνταγματικότητα δήθεν της διαδικασίας μετατάξεων και την συνταγματικότητα αντίστοιχα της δικής του δήθεν και πάλι ιδεατής διαδικασίας μετατάξεων που ΘΑ γίνονταν αν η γιαγιά μου είχε ρόδες και που στο πραγματικό κόσμο δε θα γίνουν στον αιώνα τον άπαντα(ας το πάρει επιτέλους απόφαση),και μετά να λέει σε άλλους οτι μετατάχθηκαν παράνομα και να τους ειρωνεύεται κιόλας!Αυτό πάει πολύ,η ξεδιαντροπιά έχει και τα όρια της.Αφού λοιπόν είναι τόσο παράνομη η διαδικασία,σύρε και πήγαινε στο ευρωπ δικαστ όπως σου είπε και ο πε11-2000 και μη μας σκοτίζεις τον έρωτα.Μου θυμίζεις απατημένο σύζυγο που του εφυγε η γυναίκα και μυξοκλαίει για το πόσο ωραία ήταν μαζί της και θα κάνει τα πάντα να τη ξανακερδίσει.ΕΛΕΟΣ πιά...
........................................Απαντησε μου σε αυτο.Ειδες να τοιποθετητε κανενας οργανικα σε καποιο σχολειο;Προσωρινα δεν ειναι τοποθετημενοι,ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;Αυτο σημαινει οτι μεθαυριο.που θα δικαιωσει,αν..αλλα πολυ πιθανο να δικαιωσει το ΣΤΕ τις προυπαρχουσες ειδικοτητες ή τις εθελοντικες..ή και τους δυο,αυτοι που κατεχουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΘΕΣΕΙς,απλα θα φυγουν απο αυτες.Τωρα το που θα πανε και τι θα γινουν αγνωστο.Ισως ειναι πλεοναζοντες,ισως μετακινηθουν σε αλλο νομο.Δεν τους νοιαζει αυτο στο υπουργειο.Καταλαβαινεις την διαφορα,αυτου που λεω εγω κια αυτου που λες εσυ;Θεωρητικα ναι..υπαρχουν οι οργανικες στο υπουργειο,χαιρω πολυ................
Συμφωνώ απόλυτα Γατόπαρδος, δεν τους νοιάζει στο υπουργείο, τους νοιάζει όμως κάτι άλλο, οτι δηλ. ικανοποιήθηκε η μνημονιακή δέσμευση........... Και σίγουρα θα τους ξανανοιάξει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον! Πέραν αυτού, πίστεψέ με, δεν τους νοιάζει οτιδήποτε άλλο.... (Ά, ξέχασα, είναι και η διατήρηση της καρέκλας τους! )
Επίσης, ένα ακόμα ερώτημα είναι, εάν οι μεταταγμένοι θα έχουν δικαίωμα αίτησης μετάθεσης.
Αξιολάτρευτε Γατοπαρδε , μαλλον πρεπει να αλλαξεις το "Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις" σε "Εκεί που ήσουν ειμαι και εκει που είσαι θελω να έρθω" . Κακο πραμα η ζήλια....