*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4792918 φορές)

0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #11186 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 04:44:55 pm »
lautassari, PAMELA127 Σας ευχαριστώ κορίτσια.
Κι εγώ αυτό πιστεύω, ό,τι θέλουν κάνουν έτσι κι αλλιώς. Απλώς με πνίγει το δίκιο βρε παιδιά, να περιμένεις να δικαιωθείς σε κάτι τόσο πασιφανές εδώ και τόσους μήνες, οι άλλοι, με τα λιγότερα μόρια, να είναι τακτοποιημένοι εδώ και τόσο καιρό, κι εμείς να βράζουμε στο ζουμί μας. Δεν ξέρω, οι ελπίδες μου εξανεμίζονται... :-[ :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:40:02 »

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11187 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 04:45:20 pm »
τηλεφωνο κ εγω δεν καταφερα... αλλα μηπως ειναι καλυτερα στο τμημα των μεταταξεων? αυτη τη γραμματεα του υπουργου δεν την εμπιστευομαι κ πολυ...
Οσο για καποιους που λενε για διαπιστωτικη πραξη νομιζω οτι με την τελευταια που εγιναν οι ενστασεις δεν εξαντληθηκαν κ μαλλον σε αυτη θα βασιστει...
Αν κ οτι θελει κανει ετσι κ αλλιως... Αμα θελει τουλαχιστον για τα δικα του ατομα ολα βρισκει κ τα κανει...
Εγω τη Δευτέρα που μίλησα και με το τμήμα μετατάξεων μου είπαν ότι το προσχέδιο έχει φύγει από αυτους μαζί με ότι συμπληρωματικά στοιχεία τους ζητήθηκαν και τώρα είναι στο γραφείο του υπουργου αφήνοντας να εννοηθεί ότι η δική τους αρμοδιότητα ειναι μέχρι εκεί κ δεν γνωρίζουν κάτι άλλο.Όσο για τους γραμματείς του υπουργού με τόσες διαφορετικές απαντήσεις που πήραμε έχω αρχίσει να πιστεύω οτι μάλλον οι ...καθαρίστριες απαντάνε στα τηλέφωνα κ σπάνε πλάκα που λέει κ μια φίλη.... ::) >:(
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11188 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 04:48:34 pm »
Καλό...Εκτιμώ ότι αυτή η περιβόητη "επιτροπή" ασχολείται με άλλα, δεν ενημερώνει κανέναν, κι ο κόσμος στο γραφείο του υπουργού αναγκάζεται να λέει προσωπικές εκτιμήσεις χωρίς πραγματική ενημέρωση...

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11189 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 04:56:00 pm »
Πάντως όπως καταγγέλει η skiritissa πιο πάνω δεν θα έλεγα οτι δεν ενημερώνει κανέναν...τους ημετερους των φροντίζει να τους ενημερώνει εγκαίρως μην πάθουν τίποτα τα παιδιά στην αναμονη... >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2013, 05:03:59 pm από el »
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:40:02 »

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11190 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 04:59:31 pm »
Πολύ σωστά. Σκοτίστηκαν για τους υπόλοιπους..."Υπομονή", για τους υπόλοιπους, "υπομονή"...

Αποσυνδεδεμένος lautassari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11191 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 08:41:12 pm »
Μάλλον έχει καεί ο εγκέφαλος μου το τελευταίο διάστημα και δεν έχω πολυκαταλάβει το μήνυμα της skiritisa. Κάποιοι δηλαδή που είχαν κάνει ένσταση και αίτηση ανάκλησης της μετάταξης τους ενημερώθηκαν ότι έγινε δεκτή και επιστρέφουν στη

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11192 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 09:49:39 pm »
Μετατάξεις συνεχίζω να μην βλέπω κι έχω αρχίσει διπλά ν΄ανησυχώ.

Αποσυνδεδεμένος skiritisa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11193 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 09:51:24 pm »
Μετατάχτηκαν σαν διοικητικοί σε διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και ξαναπάνε σαν διοικητικοί στη Δευτεροβάθμια γιατί έχει ποιό καλό κλίμα (είπαν) άλλωστε πάντα αποσπασμένοι στο γραφείο στη Δευτεροβάθμια ήταν......είχαμε κάνει  αίτηση είπαν, ένσταση  δεν είπαν, για μόρια δεν είπαν, για το αν υπήρχαν οι θέσεις και έμειναν κενές δεν είπαν, για το αν είχε γίνει λάθος και τους είχε φάει άλλος τη θέση και δικαιώθηκαν, δεν είπαν.... την αιτιολογία τέλος πάντων της αλλαξοκαρεκλιάς δεν την είπαν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!! ο διοικητικός είπε πως μάλλον δεν είχαν κάνει τίποτα απλά τηλέφωνο  είχαν πάρει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις, που μαγειρεύουν τόσο καιρό τώρα τα πάντα. Τι δεν καταλάβατε συνάδελφοι

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11194 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 10:29:34 pm »
Καλά λοιπόν είχα καταλάβει από το αρχικό μήνυμα της skiritisa περί τίνος πρόκειται. Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη παρούσα φάση είναι να ...φαγωθούμε μεταξύ μας..Αυτό άλλωστε θέλει και η πολιτική ηγεσία.
Πρώτον, θα συμφωνήσω μαζί σου skiritisa πως αυτές οι μετατάξεις ήταν ένα απίστευτο φιάσκο. Κατά τη γνώμη μου γι' αυτό και αργούν τόσο να δώσουν στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα των ενστάσεων γιατί απλά δεν ξέρουν από που να το μαζέψουν όλο αυτό το "πανηγύρι" που δημιούργησαν. Πάμε τώρα στο επόμενο θέμα. Στη καταγγελία για τους διοικητικούς. Εκεί δεν συμφωνώ σε κάποια σημεία που οφείλω λίγο να ξεκαθαρίσω. Λοιπόν, αν θυμάστε , οι θέσεις διοικητικών που είχαν προκηρυχθεί με τις περιβόητες-εφιαλτικές υποχρεωτικές μετατάξεις ήταν θέσεις διοικητικών Π.Ε/Δ.Ε. Αυτό λοιπόν σήμαινε πως όσοι θα μετατάσσονταν ως διοικητικοί θα πήγαιναν ή στη Πρωτοβάθμια ή στη Δευτεροβάθμια. Έτσι κι' έγινε. Κάποιοι λοιπόν που βρέθηκαν στη Πρωτοβάθμια είχαν το δικαίωμα να αντιδράσουν γι' αυτή τους τη τοποθέτηση. Δικό μου άτομο που μετατάχθηκε ως διοικητικός στην Α/βάθμια για δικούς του λόγους, κυρίως επειδή το αντικείμενο του ήταν πιο κοντά στα της

Αποσυνδεδεμένος skiritisa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11195 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 11:07:27 pm »
Στη Δευτεροβάθμια που θα πάνε ποιές θέσεις θα καλύψουν αυτές που έχουν καλυφτεί στη 1η φάση, που ξανακαλύφτηκαν στη 2η
που θα ξανακαλυφτούν  στη 3η; τελικά πόσες είναι και ποιοί είναι ακόμη οι ακάλυπτοι; Ακόμη δεν μετρήσανε τις  διοικητικές ανάγκες; Έχει χαθεί κάθε μέτρο πλέον και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ....ότι όλα είναι νόμιμα και σωστά..... Δημοσιοποιήση μορίων και αιτιολόγηση δεν παίζει.... γιατί το πράγμα μυρίζει άσχημα.....

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11196 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 11:17:53 pm »
Στη Δευτεροβάθμια που θα πάνε ποιές θέσεις θα καλύψουν αυτές που έχουν καλυφτεί στη 1η φάση, που ξανακαλύφτηκαν στη 2η
που θα ξανακαλυφτούν  στη 3η; τελικά πόσες είναι και ποιοί είναι ακόμη οι ακάλυπτοι; Ακόμη δεν μετρήσανε τις  διοικητικές ανάγκες; Έχει χαθεί κάθε μέτρο πλέον και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ....ότι όλα είναι νόμιμα και σωστά..... Δημοσιοποιήση μορίων και αιτιολόγηση δεν παίζει.... γιατί το πράγμα μυρίζει άσχημα.....
Δεν καλύφθηκαν ποτέ οι ανάγκες σε διοικητικούς και σε πολλές περιοχές ούτε σε εκπαιδευτικούς! Επιμένω ότι ήταν έννομο δικαίωμα ατόμων που βρέθηκαν στη διοίκηση να ζητήσουν αλλαγή της τοποθέτησης τους για την οποία δεν ρωτήθηκαν ποτέ. Και ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα πως ΟΛΑ τα άλλα ήταν ένα μεγάλο φιάσκο. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου, που χωράνε άπειρες καταγγελίες, που προτιμώ να μην τα αναφέρω πια γιατί ρίχνω αλάτι στις πληγές όλων μας.... Καλή δύναμη συνάδελφοι, καλό κουράγιο σε όλους και ελπίζω σύντομο να χαμογελάσουμε βλέποντας ευχάριστα νέα από το minedu...

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #11197 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 11:42:56 pm »
Εχετε μπλεξει τα μπουτια σας βρε παιδια μου,και τα εχουν μπλεξει και οι υπαλληλοι του υπουργειου,ή απλα λενε οτι θελουν.
Καταρχην απο την αρχη φαινοταν οτι η σκιριτσα μιλαγε για μεταταξεις σε διοικητικες θεσεις.Απο την αλλη..μιλαμε για υποχρεωτικες μεταταξεις;Ειστε σιγουροι για αυτο;Διοτι ξερω περιπτωση απο την δικια μου δ/θμια,που ειχε κανει αιτηση μεταταξης στην δ/θμια(εκπαιδευτικος απλα επαιρνε αποσπασεις στην δ/θμια..τωρα ηθελε να μεταταχθει),με τις πάγιες μεταταξεις και οχι με υποχρεωτικες...την εστειλαν στην α/θμια(ουτε που καταλαβε και η ιδια πως εγινε αυτο,καθως ειχε δηλωσει δ/θμια),και πριν καμια 20ρια μερες την ξαναβρηκα στην δ/θμια.Την ρωτησα...μα καλα..δεν ειχες παει α/θμια;Στο μεταξυ ηξερα οτι ειχε κανει ενσταση.Και μου απαντα επι λεξη.''Ναι...με πηγαν α/θμια...αλλα ξαναηρθα δ/θμια με μεταθεση.''ΟΚ....υπαρχει καποια λογικη σε αυτο;Τι μεταθεση και κουραφεξαλα;Εγιναν μεταθεσεις τωρα και δεν το ξερουμε;Απλα η κοπελα ειχε πολυ βυσμα;;Εκφραστηκε λαθος;;Τα συμπερασματα δικα σας.
Μηπως για κατι τετοιες μεταταξεις και ενστασεις μιλαγαν απο το υπουργειο;Και δεν ξερουν τι τους γινετε;Εδω βρερ παιδια δεν ξερουν οι περισσοτεροι τι εστι εθελοντικες μεταταξεις,τι λεμε τωρα;

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11198 στις: Δεκεμβρίου 19, 2013, 07:18:20 am »
Καλημέρα Γατόπαρδε και υπόλοιποι φίλοι του φόρουμ...Προφανώς και βαρεθήκαμε να περιμένουμε, απλά εδώ βρίσκω, εγώ προσωπικά, την ευκαιρία αφενός να ενημερωθώ κι αφετέρου να "πω το παράπονό μου", αν θες, μιας που δεν μπορώ να το πω πουθενά. Δε νομίζω ότι κανείς έμπλεξε τα μπούτια του. Η skiritisa αναφέρθηκε σε μετατάξεις εκπ/κών σε διοικητικές θέσεις. Εγώ αναφέρομαι σε υποχρεωτική μετάταξη από δ/θμια στην π/θμια εκπ/κών σε σχολεία, καθώς εκκρεμούν ακόμα οι ενστάσεις μας μετά από τις μετατάξεις που ανακοινώθηκαν αρχές Οκτωβρίου. Πού είναι το μπέρδεμα ?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11199 στις: Δεκεμβρίου 19, 2013, 08:39:45 am »
Καλημέρα σε όλους. Ας ελπίσουμε μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχουμε καλά νέα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)