0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ περιμένω να πάει αρχές Ιανουαρίου για να ξεκινήσω διαδικασίες, γιατί τότε έμαθα ότι λήγει η προθεσμία που μπορεί , υποτίθεται, να μου απαντήσει το υπουργείο στην ένστασή μου. Πώς έκανες ήδη αγωγή ? Κατέθεσες αίτηση ακύρωσης ? Εμένα μου έχουν πει ότι πρέπει να περάσουν 90 μέρες μετά την ένστασή μου και μετά μέσα σε 60 μέρες να προχωρήσω σε νομικές διαδικασίες.
Food for thought...http://tiny.cc/w6me8wΚαλά Χριστούγεννα, καλή Χρονιά...καλές Απόκριες και Καλό Πάσχα...
Για να δούμε, θα πάρει καιρό αυτή η ιστορία?
Καλημέρα κι από την απαισιόδοξη της παρέας. Ναι, φοβάμαι ότι θα μας πάρει καιρό να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται να ανακοινώσουν τίποτα. Κι ότι θα πρέπει, όσοι από εμάς χαλαλίσουμε, εάν έχουμε τα λεφτά, να το πάμε δικαστικά το πράγμα.
Μην είσαι τόσο απαισιόδοξη. Είναι σίγουρο πως θα ανακοινώσουν αλλιώς δεν θα μας έλεγαν οι υπάλληλοι πως πήγαν για υπογραφή. Απλά έχουν κολλήσει κάπου, άγνωστο πού. Εγώ νομίζω πως φοβούνται να βγάλουν ξανά ενστάσεις τερατουργήματα γι' αυτό τις κοιτάνε και τις ξανακοιτάνε. Το ερώτημα είναι πότε θα ανακοινώσουν και το σοβαρότερο όλων τι θα ανακοινώσουν.
Που είναι οι μετατάξεις οέεεεεοοοοοο?
Έλα ντε? έχει αρχίσει να γίνεται τραγελαφικό. Μου ήρθε εμένα νέα φλασιά. Αν δεν βγουν αύριο, πότε θα βγούν? Τις ημέρες των γιορτών οι περισσότεροι υπάλληλοι παίρνουν τις άδειες τους.. άρα από 2014??? Τα νεύρα μου!!!!!!!!!!!!!!!