0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@vaggisΑν είσαι από εκεί ρώτησε τους να σου πουν τι σημαίνει έχει παραληφθεί και έχει καταχωρηθεί; Κάποιες εκκρεμούν για καταχώρηση ή παραλαβή δηλαδή (γιατί κάποιο από τα 2 είναι το οριστικό);Ε ρε γλέντια
@ trektoΜου έκανε εντύπωση η άνεση σου να βγάλεις σε δημόσια συζήτηση ονόματα εκπαιδευτικών και στοιχεία με copy paste Απορώ μάλιστα πως δεν σου έχει γίνει μέχρι στιγμή παρατήρηση από τους διαχειριστές γι' αυτή σου την ενέργεια Ναι μεν μιλάμε για στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να αναπαράγει τέτοιου είδους δεδομένα ! Μην κάνεις κι εσύ σαν τον άλλο που έβγαλε φώτο και στοιχεία των ιερόδουλων...Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει!Και κάτι άλλο. Μιλάτε για βύσματα. Από τη στιγμή που οι μετατάξεις θα γίνουν με μόρια και θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή ποιός και με πόσα μόρια θα πάει σε ποιό σχολείο γιατί βιάζεστε να "καταδικάσετε" συναδέλφους? Ακόμη δεν τους είδαμε "βύσματα" θα τους βαφτίσουμε ? Αντί να καταφέρεστε εναντίον του υπουργείου που τα έχει οργανώσει πρόχειρα, ανακοινώνοντας τη σύσταση λιγότερων οργανικών, τα βάζετε με συναδέλφους φορώντας τους τον μανδύα του βολεμένου.Έτσι θα διεκδικήσουμε από εδώ και πέρα συνάδελφοι τα δικαιώματά μας, με "αλληλομαχαιρώματα" ?
Παράθεση από: ICT στις Απριλίου 16, 2013, 12:23:33 pm@vaggisΑν είσαι από εκεί ρώτησε τους να σου πουν τι σημαίνει έχει παραληφθεί και έχει καταχωρηθεί; Κάποιες εκκρεμούν για καταχώρηση ή παραλαβή δηλαδή (γιατί κάποιο από τα 2 είναι το οριστικό);Ε ρε γλέντια Σε μια δ/νση δε θυμάμαι ποια το εξηγούσε: έχει καταχωρηθεί σημαίνει ότι ο καθηγητής δεν έχει πενταετία. Παρελήφθη είναι ολα οκ.Κι αν δεν ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες σήμερα τι γίνεται;;;;;;
εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι στις μεταθέσεις ολα αυτα δεν είναι προσωπικα δεδομένα( πρώτη προτίμηση και πλήθος επιλογών ) και στις μετατάξεις είναι...εγω τα αρχεια τα εχω κρατησει (με πρωτη προτιμηση και πληθος επιλογων) και ετσι και πάρει καποιος μετάταξη σε άλλη περιοχή θα γινει χαμοςπχ αν εχει δηλωσει μια προτιμηση και φαινόταν και η πρωτη επιλογη αλλα εχει πάρει μετάταξη σε άλλη περιοχη
Παράθεση από: oikat στις Απριλίου 16, 2013, 03:33:47 pmΠαράθεση από: ICT στις Απριλίου 16, 2013, 12:23:33 pm@vaggisΑν είσαι από εκεί ρώτησε τους να σου πουν τι σημαίνει έχει παραληφθεί και έχει καταχωρηθεί; Κάποιες εκκρεμούν για καταχώρηση ή παραλαβή δηλαδή (γιατί κάποιο από τα 2 είναι το οριστικό);Ε ρε γλέντια Σε μια δ/νση δε θυμάμαι ποια το εξηγούσε: έχει καταχωρηθεί σημαίνει ότι ο καθηγητής δεν έχει πενταετία. Παρελήφθη είναι ολα οκ.Κι αν δεν ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες σήμερα τι γίνεται;;;;;;Επίσης, θα δοθεί παράταση και στην περίοδο που μπορούμε να υποβάλουμε ένσταση; Γιατί από ότι ξέρω λήγει αύριο η προθεσμία. Μην αρχίσω να λέω τώρα για λάθη σε μόρια κάποιων που είχαν βρεθεί στις μεταθέσεις (προς τα πάνω φυσικά) και σε τηλεφώνημα στην υπεύθυνη διεύθυνση αντί η υπάλληλος να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη και να διωχθεί ο "συνάδελφος" για ψευδή υπεύθυνη δήλωση έβγαλε και γλώσσα και απορούσε πως το εντοπίσαμε. Έλεος με αυτά τα βύσματα πια! Τα μάτια ανοικτά συνάδελφοι! Παίζονται πολλά παιχνίδια!
http://srv-dide.eyv.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1983&Itemid=13
@black21επίσημα νομίζω όχι, κατι ειπώθηκε ανεπίσημα όμως, νομίζω από Μπράτη, ότι δηλαδή όταν βγουν τα κενά θα μπορέσουμε να κάνουμε τροποποιήση.Και εγώ το θυμάμαι αυτό ότι κάπου το πήρε το μάτι μου, αλλά έτσι που τα βλέπω πλέον τα πράγματα μάλλον μόνο ορισμένοι θα κάνουν διορθώσεις. Και να σκεφτείτε την είχα σίγουρη τη μετάταξη και όπως είπε κάποιος εδώ μέσα είχα αρχίσει να βλέπω και τα σχολεία, αλλά τώρα από τη μία η απόκρυψη προσωπικών δεδομένων (μήπως μπορούμε να κάνουμε μια νύξη στο συνήγορο του πολίτη για παρέμβαση;;; και από την άλλη η καθυστέρηση της ανακοίνωσης κάποιων διευθύνσεων μου μυρίζει μαγειρέματα.Ας κάνω τις διασταυρώσεις μου με τα αρχεία που (ευτυχώς) κράτησα στον υπολογιστή!