*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4781280 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vigor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86-ΠΛΗΡ ΠΑ.ΠΕΙ
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1162 στις: Απριλίου 16, 2013, 03:27:43 pm »
@ trekto

Μου έκανε εντύπωση η άνεση σου να βγάλεις σε δημόσια συζήτηση ονόματα εκπαιδευτικών και στοιχεία με copy paste ???
Απορώ μάλιστα πως δεν σου έχει γίνει μέχρι στιγμή παρατήρηση από τους διαχειριστές γι' αυτή σου την ενέργεια ::)
Ναι μεν μιλάμε για στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να αναπαράγει τέτοιου είδους δεδομένα ! Μην κάνεις κι εσύ σαν τον άλλο που έβγαλε φώτο και στοιχεία των ιερόδουλων...Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει!
Και κάτι άλλο. Μιλάτε για βύσματα. Από τη στιγμή που οι μετατάξεις θα γίνουν με μόρια και θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή ποιός και με πόσα μόρια θα πάει σε ποιό σχολείο γιατί βιάζεστε να "καταδικάσετε" συναδέλφους? Ακόμη δεν τους είδαμε "βύσματα" θα τους βαφτίσουμε ?  ???
Αντί να καταφέρεστε εναντίον του υπουργείου που τα έχει οργανώσει πρόχειρα, ανακοινώνοντας τη σύσταση λιγότερων οργανικών, τα βάζετε με συναδέλφους φορώντας τους τον μανδύα του βολεμένου.
Έτσι θα διεκδικήσουμε από εδώ και πέρα συνάδελφοι τα δικαιώματά μας, με "αλληλομαχαιρώματα" ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:29:41 »

Αποσυνδεδεμένος oikat

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1163 στις: Απριλίου 16, 2013, 03:33:47 pm »
@vaggis

Αν είσαι από εκεί ρώτησε τους να σου πουν τι σημαίνει έχει παραληφθεί και έχει καταχωρηθεί; Κάποιες εκκρεμούν για καταχώρηση ή παραλαβή δηλαδή (γιατί κάποιο από τα 2 είναι το οριστικό);

Ε ρε γλέντια  ;D ;D ;D ;D

Σε μια δ/νση δε θυμάμαι ποια το εξηγούσε: έχει καταχωρηθεί σημαίνει ότι ο καθηγητής δεν έχει πενταετία. Παρελήφθη είναι ολα οκ.

Κι αν δεν ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες σήμερα τι γίνεται;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1164 στις: Απριλίου 16, 2013, 03:34:25 pm »
Προσωπικά δεδομένα ο αριθμός επιλογών! Είναι να γελάς.
Κάποια πράγματα στην Ελλάδα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1165 στις: Απριλίου 16, 2013, 03:35:39 pm »
@ trekto

Μου έκανε εντύπωση η άνεση σου να βγάλεις σε δημόσια συζήτηση ονόματα εκπαιδευτικών και στοιχεία με copy paste ???
Απορώ μάλιστα πως δεν σου έχει γίνει μέχρι στιγμή παρατήρηση από τους διαχειριστές γι' αυτή σου την ενέργεια ::)
Ναι μεν μιλάμε για στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να αναπαράγει τέτοιου είδους δεδομένα ! Μην κάνεις κι εσύ σαν τον άλλο που έβγαλε φώτο και στοιχεία των ιερόδουλων...Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει!
Και κάτι άλλο. Μιλάτε για βύσματα. Από τη στιγμή που οι μετατάξεις θα γίνουν με μόρια και θα ανακοινωθούν κάποια στιγμή ποιός και με πόσα μόρια θα πάει σε ποιό σχολείο γιατί βιάζεστε να "καταδικάσετε" συναδέλφους? Ακόμη δεν τους είδαμε "βύσματα" θα τους βαφτίσουμε ?  ???
Αντί να καταφέρεστε εναντίον του υπουργείου που τα έχει οργανώσει πρόχειρα, ανακοινώνοντας τη σύσταση λιγότερων οργανικών, τα βάζετε με συναδέλφους φορώντας τους τον μανδύα του βολεμένου.
Έτσι θα διεκδικήσουμε από εδώ και πέρα συνάδελφοι τα δικαιώματά μας, με "αλληλομαχαιρώματα" ?
Ποια δικαιώματά μας φίλε; Ο καθένας την πάρτη του κοιτάει, δεν το έχεις καταλάβει ακόμα; Δεν κατάλαβες τι έχει γίνει τώρα; Απέσυραν τα στοιχεία της πρώτης προτίμησης και πλήθος επιλογών για να μπορέσουν κάποιοι να αλλάξουν τις αιτήσεις τους και το βάφτισαν και καλά προστασία προσωπικών δεδομένων. Μη μιλάς λοιπόν για ίσα δικαιώματα, όταν εγώ έχω ελλιπείς πληροφορίες ενώ άλλοι γνωρίζουν από τώρα που θα τοποθετηθούν. Και γιατί δεν έβγαλαν εξαρχής επίσημα τα σχολεία και δώσαν μόνο αριθμούς ανά περιφέρεια; Δεν σου φαίνεται ύποπτο;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:29:41 »

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1166 στις: Απριλίου 16, 2013, 03:42:20 pm »
@vaggis

Αν είσαι από εκεί ρώτησε τους να σου πουν τι σημαίνει έχει παραληφθεί και έχει καταχωρηθεί; Κάποιες εκκρεμούν για καταχώρηση ή παραλαβή δηλαδή (γιατί κάποιο από τα 2 είναι το οριστικό);

Σε μια δ/νση δε θυμάμαι ποια το εξηγούσε: έχει καταχωρηθεί σημαίνει ότι ο καθηγητής δεν έχει πενταετία. Παρελήφθη είναι ολα οκ.

Επίσης, θα δοθεί παράταση και στην περίοδο που μπορούμε να υποβάλουμε ένσταση; Γιατί από ότι ξέρω λήγει αύριο η προθεσμία. Μην αρχίσω να λέω τώρα για λάθη σε μόρια κάποιων που είχαν βρεθεί στις μεταθέσεις (προς τα πάνω φυσικά) και σε τηλεφώνημα στην υπεύθυνη διεύθυνση αντί η υπάλληλος να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη και να διωχθεί ο "συνάδελφος" για ψευδή υπεύθυνη δήλωση έβγαλε και γλώσσα και απορούσε πως το εντοπίσαμε. Έλεος με αυτά τα βύσματα πια! Τα μάτια ανοικτά συνάδελφοι! Παίζονται πολλά παιχνίδια!

Αποσυνδεδεμένος greek_katrin

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1167 στις: Απριλίου 16, 2013, 03:45:50 pm »
εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι στις μεταθέσεις ολα αυτα δεν είναι προσωπικα δεδομένα( πρώτη προτίμηση και πλήθος επιλογών ) και στις μετατάξεις είναι...
εγω τα αρχεια τα εχω κρατησει (με πρωτη προτιμηση και πληθος επιλογων) και ετσι και πάρει καποιος μετάταξη σε άλλη περιοχή θα γινει χαμος
πχ αν εχει δηλωσει μια προτιμηση και φαινόταν και η πρωτη επιλογη αλλα εχει πάρει μετάταξη σε άλλη περιοχη
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2013, 03:50:23 pm από plagiarism »

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1168 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:03:10 pm »
εγω δεν μπορω να καταλάβω γιατι στις μεταθέσεις ολα αυτα δεν είναι προσωπικα δεδομένα( πρώτη προτίμηση και πλήθος επιλογών ) και στις μετατάξεις είναι...
εγω τα αρχεια τα εχω κρατησει (με πρωτη προτιμηση και πληθος επιλογων) και ετσι και πάρει καποιος μετάταξη σε άλλη περιοχή θα γινει χαμος
πχ αν εχει δηλωσει μια προτιμηση και φαινόταν και η πρωτη επιλογη αλλα εχει πάρει μετάταξη σε άλλη περιοχη

++++
Πάλι καλά που κρατήσαμε τα πιο πολλά. Στην Αττική εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι. Οι φορτωμένοι με μόρια σε όλες τις περιοχές της Αττικής έχουν σε ποσοστό 90% μία προτίμηση.

Αποσυνδεδεμένος Xwris_Elpida

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1169 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:12:50 pm »
@vaggis

Επίσης, θα δοθεί παράταση και στην περίοδο που μπορούμε να υποβάλουμε ένσταση; Γιατί από ότι ξέρω λήγει αύριο η προθεσμία. Μην αρχίσω να λέω τώρα για λάθη σε μόρια κάποιων που είχαν βρεθεί στις μεταθέσεις (προς τα πάνω φυσικά) και σε τηλεφώνημα στην υπεύθυνη διεύθυνση αντί η υπάλληλος να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη και να διωχθεί ο "συνάδελφος" για ψευδή υπεύθυνη δήλωση έβγαλε και γλώσσα και απορούσε πως το εντοπίσαμε. Έλεος με αυτά τα βύσματα πια! Τα μάτια ανοικτά συνάδελφοι! Παίζονται πολλά παιχνίδια!
Γιατί το λες αυτό; Απαγορεύεται να διορθωθεί το λάθος; Πρέπει να είσαι βύσμα και "συνάδελφος";

Αποσυνδεδεμένος kitsmanklei

• Νέο μέλος
  • *
  • Παρακαλώ μην μου τα πρήζετε
    • Προφίλ
« Απάντηση #1170 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:14:43 pm »
Πέρα από προσωπικά δεδομένα το σωστό για μένα είναι να μην εμφανίζεται καμία προτίμηση. Γιατί αν εμφανίζονται όλες οι προτιμήσεις τότε, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα τροποποίησης, θα μπαιναμε ολοι μας σε μια φαύλα διαδικασία μαγείρεματος ώστε να σιγουρέψουμε καποια θέση δεύτερης ή και τρίτης προτίμησης αν βλέπαμε οτι δεν πιάνουμε τη πρώτη. Επίσης δε θέλω ο καθένας να ξέρει τι θέλω και να μου λένε όλοι το μακρύ και το κοντό τους.

Θα πρέπει όμως όποιος έχει ένσταση, μετά να μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία για να βεβαιωθεί ότι δνε έχει γίνει μαγέιρεμα ή κάποιο λάθος.

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1171 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:18:46 pm »
Δηλαδή έχει κάποιος (επίσημα) δυνατότητα τροποποίησης της αίτησης του;
Πέρα από αυτό, τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος (αν υποθέσουμε ότι έχει την πρόσβαση) γνωρίζοντας τις πρώτες επιλογές των συναδέλφων του;
Ποιά τα σενάρια;
Προσωπικά δε νομίζω ότι έχει και τόση σημασία...

Αποσυνδεδεμένος kitsmanklei

• Νέο μέλος
  • *
  • Παρακαλώ μην μου τα πρήζετε
    • Προφίλ
« Απάντηση #1172 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:27:15 pm »
@black21
επίσημα νομίζω όχι, κατι ειπώθηκε ανεπίσημα όμως, νομίζω από Μπράτη, ότι δηλαδή όταν βγουν τα κενά θα μπορέσουμε να κάνουμε τροποποιήση.

ισως εχεις δίκιο οχι και πολλά, εκτός αν θέλει οπωσδήποτε να φύγει απο εκεί που είναι θα μπορέσει να δηλώσει κάποιο κενό που δεν καλύπτεται ή έχει καλύτερη σειρά σε μόρια
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 16, 2013, 04:30:08 pm από kitsmanklei »

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1173 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:28:27 pm »
Προσωπικά δεδομένα είναι ο γάμος και ο αριθμός τέκνων, όπως εξάλλου και η ηλικία τους (π.χ. <18)...
Στο π.χ. όμως της εγκυκλίου του Υπουργείου, λέει "π.χ. πρώτη προτίμηση, πλήθος προτιμήσεων", παρόλο που αναφέρει ρητά ότι πρέπει να αναφέρεται το σύνολο των μορίων και όχι ο επιμερισμός τους σε υπηρεσίας, δυσμενών συνθηκών, γάμου,παιδιών κτλ.
Εγώ θα έλεγα ότι προσωπικά δεδομένα είναι και το σύνολο των μορίων, αυτό καθεαυτό, οπότε προτείνω στους πίνακες να αναγράφεται ο προσωπικός αριθμός μητρώου - όχι το ονοματεπώνυμο - και τα συνολικά μόρια.
Μα τί λέω!!
Θα πρότεινα να μην ανακοινώνονται καθόλου λίστες, αλλά μέσω ειδικής web-based εφαρμογής του Υπουργείου να δίνουμε τον αριθμό μητρώου μας και το ΑΦΜ μας και να βλέπουμε την καταγραφή της αίτησής μας...
Έλεος!

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1174 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:34:36 pm »
http://srv-dide.eyv.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1983&Itemid=13

Επειδή μάλλον έπεσε η σελίδα, αν κάποιος έχει το αρχείο της Εύβοιας μπορεί να ρίξει μια ματιά και να μου πει για ΠΕ19-20 πόσο ήταν τα μέγιστα μόρια;

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1175 στις: Απριλίου 16, 2013, 04:47:44 pm »
@black21
επίσημα νομίζω όχι, κατι ειπώθηκε ανεπίσημα όμως, νομίζω από Μπράτη, ότι δηλαδή όταν βγουν τα κενά θα μπορέσουμε να κάνουμε τροποποιήση.

Και εγώ το θυμάμαι αυτό ότι κάπου το πήρε το μάτι μου, αλλά έτσι που τα βλέπω πλέον τα πράγματα μάλλον μόνο ορισμένοι θα κάνουν διορθώσεις. Και να σκεφτείτε την είχα σίγουρη τη μετάταξη και όπως είπε κάποιος εδώ μέσα είχα αρχίσει να βλέπω και τα σχολεία, αλλά τώρα από τη μία η απόκρυψη προσωπικών δεδομένων (μήπως μπορούμε να κάνουμε μια νύξη στο συνήγορο του πολίτη για παρέμβαση;;;;) και από την άλλη η καθυστέρηση της ανακοίνωσης κάποιων διευθύνσεων μου μυρίζει μαγειρέματα.
Ας κάνω τις διασταυρώσεις μου με τα αρχεία που (ευτυχώς) κράτησα στον υπολογιστή!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182550
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)