0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
- στις μεταθέσεις η α' προτίμηση μοριοδοτείται και για τον λόγο αυτό πρέπει και να εμφανίζεται στους σχετικούς πίνακες. Στις μετατάξεις αυτό δεν ισχύει και επομένως δεν ειναι ανακοινώσιμο.
το σύστημα έκλεισε 12.4 όχι 2/4.
Ήταν σήμερα ανοιχτό....
Τόσες φορές που επαναλαμβάνεις κουραστικά την ερώτηση, γιατί δεν κάνεις έναν κόπο να ψάξεις μόνος σου; Αντιγράφω από την ιστοσελίδα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:"Η Αρχή δέχεται πολλά ερωτήματα από φορείς του δημόσιου τομέα σχετικά με αιτήματα υποψηφίων που ζητούν να τους χορηγηθεί πρόσβαση σε στοιχεία συνυποψηφίων τους (π.χ. σε διαδικασίες επιλογής προσωπικού/προϊσταμένων, διαδικασίες επιλογής φοιτητών που αιτούνται τη μετεγγραφή τους στο ίδιο πανεπιστήμιο κλπ). Τα έγγραφα/δικαιολογητικά που υποβάλλουν οι υποψήφιοι σε διαδικασίες επιλογής του δημόσιου τομέα αποτελούν προσωπικά δεδομένα αυτών κατά την έννοια του άρθρου 2 στοιχ. α' και γ΄ του Ν. 2472/1997. Ταυτόχρονα, τα ίδια έγγραφα αποτελούν διοικητικά έγγραφα υπό την έννοια του άρθρου 5 παρ. 1 του Ν. 2690/1999 (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας, εφεξής “Κ.Δ.Διαδ.”), αν και εφόσον ελήφθησαν υπ’ όψιν από την αρμόδια υπηρεσία για τη διαμόρφωση της σχετικής κρίσης. "Διάβασε τους σχετικούς νόμους και βγάλε το συμπέρασμα μόνος σου. Προφανώς στο Υπουργείο (πιθανά και μετά από ερώτηση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων) θεωρούν ως στοιχεία που συμμετέχουν στη διαμόρφωση της κρίσης, αυτά που δίνουν μόρια στους υποψηφίους, γι' αυτό και δημοσιεύονται αυτά.
@trektoΚατάλαβε κάποια πράγματα. Αν ήθελες να γινει χοντροκομμένη δουλειά γινόταν μέχρι 12/4 (ακόμα και νέα αίτηση).Από δω και περα οι δουλειές είναι χειρουργικές σε ανώτατο επίπεδο και με την σύμφωνη γνώμη προισταμένων.Είπες, είπα, είπαν οι συνάδελφοι εδώ κάποια πράγματα.Το να λέμε τι γίνεται χωρίς επώνυμες καταγγελίες είναι σαν να μην τα λέμε.Εγώ επειδή δεν θέλω να προχωρήσω κάποια πράγματα έκανα ανάκληση αίτησης.Από κει και πέρα ο καθένας ας κρίνει όπως νομίζει και ας πράξει ότι πιστεύει μέσω Νόμου.Εγώ πάλι επειδή είμαι εκ πεποιθήσεως γκαντέμης είπα να μην το κουράσω πολύ.
@bitchα) το σύστημα προφανώς θα ξανανοίξει. Υπάρχουν εκκρεμείς δηλώσεις άλλωστε. Όπως ανοίγει και τον Φλεβάρη γι΄αυτούς που αποκτούν παιδιά μέχρι 31/1. β) εγώ προσωπικά έχω κάνει ένσταση για αίτηση βελτίωσης που κατατέθηκε στο e-datacenter μήνα Μάη. Φυσικά απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι η υπάλληλος έχασε την αίτηση το Νοέμβρη και βρέθηκε μετά. Μάλιστα σε συνδικαλιστή που πήρα τηλέφωνο το θεώρησε νίκη του εκπαιδευτικού απέναντι στη διοίκηση. Μπορεί και να ήταν έτσι. Μπορεί και όχι όμως. Πότε είμαστε εμείς σίγουροι για το λάθος ή το δόλο κάποιου;γ) Δεν λέμε ότι όλοι θα κινηθούν εκ του πονηρού. Για να θεωρείται ένα σύστημα αξιόπιστο όμως θα πρέπει να αποκλείει όλους από αυτή τη δυνατότητα. Και δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις που γίνονται με μοριοδότηση υπάρχει ακόμα δυνατότητα εξωτερικής παρέμβασης (π.χ ποιες περιοχές και ποιες ειδικότητες και πόσοι θα βγουν πλεονάζοντες στις αποσπάσεις, ποιος υπάγεται σε ειδική κατηγορία κτλ)δ) Το υπουργείο Παιδείας έχει διατηρήσει και εφαρμόσει το πιο αξιόπιστο και αδιάβλητο σύστημα όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδατης διαφθοράς και της μίζας. Αυτό των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 'Άρα και κρίση έχουμε και ισοπεδωτικοί δεν είμαστε. Όμως όταν βλέπουμε κάτι στραβό όπως αυτό με τις πρώτες επιλογές και το πλήθος έχουμε δικαίωμα να το πούμε.