0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επειδή μάλλον τα γαλλικά σου φτάνουν μέχρι αυτό το σημείο...Είσαι είρων...
...και το μένος σου αυξάνεται ειδικά όσο βλέπεις ότι δεν είναι όλα όπως τα νομίζεις και ότι δε θα πάνε όπως τα θες. Αντε καλή τύχη. Bonne nuit.
έτσι όπως τα λέτε, αν πάρει κάποιος στο «βουλευτή του» και ζητήσει κατ εξαίρεση μετάθεση με ειδικό νόμο για μεταθέσεις χωρίς δημοσίευση μορίων αποκλείοντας παράλληλα όλους του άλλους υποψήφιους πλην του εαυτού του, ο βουλευτής ενδέχεται και να το κάνει ( ; ) και αν μιλήσει κανείς η απάντηση είναι ότι και οι άλλοι δεν είναι 100% νόμιμοι άρα όλα οκ ( ; ) κάπου σας χάνω
Nous comprenons tres bien! Και επειδή μάλλον τα γαλλικά σου φτάνουν μέχρι αυτό το σημείο θα στα πω στα ελληνικά:Είσαι είρων και το μένος σου αυξάνεται ειδικά όσο βλέπεις ότι δεν είναι όλα όπως τα νομίζεις και ότι δε θα πάνε όπως τα θες. Αντε καλή τύχη. Bonne nuit.
Εγώ είμαι είρων κατά τα άλλα. Εγώ κάνω αυθαίρετες εκτιμήσεις για τις ικανότητες και τα προσόντα του συναδέλφου...magnifique...Μένος δεν έχω. Και το έχω εξηγήσει. Δεν είχα πολλές πιθανότητες για τις εθελοντικές, είχα 50% μόνο για την τελευταία μου επιλογή. Άλλοι είναι οι συνάδελφοι που έχουν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ το μένος. Αυτοί που ΕΜΠΑΙΧΤΗΚΑΝ και περίμεναν με 120-150 μόρια να πάνε στον τόπο τους. Και ήρθαν μετεωρίτες με 23 και 27 μόρια... Σε πειράζουν οι αριθμοί ε; Που να δεις και τα ονόματα και τα ΠΥΣΔΕ προέλευσης. Αν μου πηγαίνουν τα πράγματα όπως θα ήθελα ή αν θα μου πάνε; Δεν ξέρω. Εγώ έχω καθήκον ως προς την αξιοπρέπεια και τη συνείδησή μου να ξεψαχνίσω αυτή τη διαδικασία. Το έχω λοιπόν το υλικό, το έχουν και άτομα εμπιστοσύνης. Και θα προχωρήσει, θα πάρει το δρόμο του ανάλογα με την απόφαση του ΥΠΑΙΘ.Εγώ ανοχή σε μια διαδικασία που επιθυμείτε κάποιοι και κάποιες να ικανοποιούνται εσαεί ενστάσεις ατόμων, που δε γνωρίζουμε αν και κατά πόσο έκαναν αίτηση, δε γνωρίζουμε αν και κατά πόσο δήλωσαν τις περιοχές που μετατάχτηκαν, δεν πρόκειται να δείξω. Αν ήθελαν να κάνουν τη διαδικασία, όφειλαν να δημιουργήσουν τάχιστα ένα αντίστοιχο πληροφοριακό σύστημα ή να τροποποιήσουν το edata με προτεραιότητες στα ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, να δημοσίευαν τα μόρια και τα προσόντα, να τηρούσαν τους αριθμούς των διαπιστωτικών.Αντ αυτών όλα στο πόδι. Ε όχι. Εσείς πείτε το δικό σας, εγώ θα πω το δικό μου. Απλά εγώ μπορώ να το τεκμηριώσω.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΤΑ παρακάτω:1) ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ όλων των μορίων,2) δημοσίευση μορίων και πτυχίων ανά ΔΔΕ προέλευσης,3) ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ των αιτήσεων στις ΔΔΕ, αν όντως όσοι μετατάχτηκαν έκαναν αιτήσεις4) αν όντως μετατάχτηκαν ΣΤΙΣ 2 επιλογές τους5) Τρέξιμο πάλι του αλγόριθμου, με τις προτεραιότητες ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ6) Ακύρωση των μετατάξεων όσων έχουν υπερβεί τα νούμερα της 1ης διαπιστωτικής πράξης (η 2η διαπιστωτική είναι ανήθικη μιας και δημοσιεύτηκε εκ των υστέρων), edit ακύρωση της μετάταξης και όσων μετατάχθηκαν από ΠΥΣΔΕ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ πλεόνασμα (νόμους δε θέλουμε;; ή a la carte νόμους;)7) Αργία σε όσους εκπαιδευτικούς δήλωσαν ψευδή στοιχεία8 ) Αργία σε όσους υπαλλήλους παραποίησαν στοιχεία ή μετέταξαν σε επιλογή πέραν αυτών του εκπαιδευτικού9) Έκδοση αποτελεσμάτων μετατάξεων τόσο των υποχρεωτικών όσο και των εθελοντικών10) Σε περίπτωση ΤΡΑΓΙΚΩΝ υπεραριθμιών ενεργοποίηση του νόμου Διαμαντοπούλου για υποχρεωτικές αποσπάσεις των τελευταίων στα μόρια.
Για να καταλάβω, λες ότι τα άτομα με πολλά μόρια που δεν πήραν μετάταξη είναι τα βύσματα;Ας γίνουν με δίκαιο τρόπο οι μετατάξεις και μετα μπορείτε να κάνετε ονομαστικά ενστάσεις για τα άτομα/βύσματα με τα πολλά μόρια που γνωρίζετε.
Αυτό που μάλλον λέει είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που είναι στα νησιά οργανικά μάζεψαν τα μόρια από την καρέκλα ενός γραφείου, όταν ίσχυε ακόμα το να παίρνεις τα μόρια και να υπηρετείς και οργανική (άλλη αδικία που πολλούς βόλεψε), χωρίς καν να δουν το νησάκι... Και δεν έχει άδικο... πάμπολλες οι περιπτώσεις και νησιών και ακριτικών περιοχών...και φόρτωναν μόρια...
Επειδή όντως ως το 2010 υπήρχαν άτομα που έπαιρναν τα μόρια μικρών νησιών και ήταν αποσπασμένοι στα γραφεία, προτείνω να καταργήσουμε κάθε μοριοδότηση και στις μεταθέσεις. Μου θυμίζετε τα παιδιά στο σχολείο που κάνεις παρατήρηση στο Γιωργάκη επειδή μιλάει και σου απαντάει "Και ο Γιαννάκης μιλούσε". Και για να μην παρεξηγηθώ. Μακάρι να αφαιρούνταν όλα τα μόρια όσων υπηρετούσαν στα γράφεια αναδρομικά. Το θέμα είναι ότι σαν κλάδος ουσιαστικά ανεχόμασταν μια χαρά το συγκεκριμένο νόμο και έπρεπε να'ρθει μια Διαμαντοπούλου να το καταργήσει...
Το θέμα είναι ότι σαν κλάδος ουσιαστικά ανεχόμασταν μια χαρά το συγκεκριμένο νόμο και έπρεπε να'ρθει μια Διαμαντοπούλου να το καταργήσει...