0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να μην παραλείψουν όμως οι ντόιτς να συνυπογράψουν με τους ΠΕ05 και τους ΠΕ19...Λόγια, λόγια, λόγια και τάισμα κουτόχορτου...
Δεν ήξερα psyxraimia οτι είσαι γυναίκα.Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά νομίζω ότι αν το ήξερα ίσως ήμουν λιγότερο επιθετικός.Ξέρω ότι δεν το έχεις ανάγκη και πιθανότατα σε εκνευρίζει αυτό που γράφω, όμως δεν είναι ούτε ειρωνικό, ούτε σεξιστικό, ούτε τίποτα. Τώρα το διαπίστωσα και δεν το περίμενα.Αναρρωτιέσαι. Εγώ να δεις πόσο αναρρωτιέμαι που γράφεις κάτι περίεργα του στυλ το κράτος έχει συνέπεια και συνέχεια λες και ζούμε στη Δανία ή στη Σουηδία και όχι σε χώρα του 2,9 κόσμου.Αν προσπαθώ κάτι να πετύχω; Ναι. Ξέρεις τι; ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. Και για το λόγο αυτό, μετά το πέρας της ιστορίας αυτής ΟΛΟΣ ο κόσμος θα μάθει ΑΚΡΙ
... τα τηλεφωνήματα στα βουλευτικά γραφεία για ...
Με νόμο πήραμε μετάταξη, δεν παρανομήσαμε.
Ενώ το να ακυρωθούν 3500 μετατάξεις επειδή οι 100 μπήκαν με ψευδή στοιχεία ή όποιον άλλο τρόπο είναι απόλυτα λογικό...Μην ψάχνετε να βρείτε λύσεις, κάποιοι θα αδικηθούν και ο καθένας μιλάει από την πλευρά που τον βολεύει... Δυστυχώς...
Και εδω γελαμε!!!!! Διαδικασίες κοινα ορατές τα τηλεφωνήματα στα βουλευτικά γραφεία για την αποσπασούλα στο γραφείο χωρίς μοριοδότηση προσόντων χωρίς διαφάνεια χωρίς τίποτα και μόρια Αη Στράτη και μετά καπάκι μετάθεση εκεί που θέλουμε και θράσος να φωνάζουμε ότι έχουμε πολλά μόρια!! Νόμοι κατάπτυστοι όλοι αλλά κανείς δε μίλαγε. Τώρα θυμηθήκαμε τη νομιμότητα.