0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι, μπράβο. Λίγο έγκλημα, λίγο φάουλ, λίγο πέναλτυ, λίγο μας τον ακούμπησαν...Άμα είναι λίγο (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) δεν πειράζει.Χοντρικά μωρέ λειτουργούσε το κράτος... που έχει συνέπεια...
2. Όταν θα δεις τους πίνακες, θα διαπιστώσεις ότι μικρή σημασία έχουν τα μόρια. Που όντως ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ είναι λάθος γιατί είναι μόρια μεταθέσεων, αλλά δεν έχουν τα κριτήρια των υποχρεωτικών (μεταπτυχιακά-διδακτορικά). Εντοπιότητα δεν υπήρχε. Σημασία έχει η προέλευση (που δεν είναι λάθος), το πλήθος των μεταταγμένων σε κάθε ΠΥΣΠΕ και το ποιοι έφυγαν από ΠΥΣΔΕ με μηδενικά πλεονάσματα. Να μην τα κοινοποιούμε; Δε θέλουμε διαφάνεια σε εξ ορισμού παρατυπίες;Και εν τέλει ποιος σου είπε ότι κι εγώ όταν τα δημοσιεύσω δε θα τονίσω από που τα άντλησα και τι πραγματικά δείχνουν (όχι μόρια μετατάξεων). Για χαζό με έχεις; Και ποιος σου είπε ότι δε θα κοινοποιήσω και τις πηγές άντλησης...3. Ο 4172 είναι Νόμος. Θα ήταν οξύμωρο να τον πω παρά-νομο. Δεν το εξέφρασα καλά, αλλά θεωρούμε ότι έρχεται σε διένεξη με άλλους νόμους μετατάξεων (5ετία, υποκειμενικότητα στα κενά πλεονάσματα, απαγόρευση μετάταξης από συγκεκριμένα ΠΥΣΔΕ και κυρίως μεγάλη διένεξη με τις μετατάξεις των ΠΕ06-11). Θα μου πεις ότι είναι ένας ιδιότυπος νόμος, ο οποίος έγινε με συγκεκριμένες καταστάσεις. ΣΥΜΦΩΝΟΙ. Γιατί όμως θα πρέπει να έχει εν τέλει αποκλίσεις από τα κενά και πλεονάσματα ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ γιατί θα πρέπει οι συνάδελφοι που μπήκαν σε αυτή την ιδιότυπη διαδικασία να ζητούν οργανικές από τη στιγμή που ΔΕΝ προβλέπονται από τον 4172 (Διάθεση ΠΥΣΠΕ εννοείται) και έχουν αυτοχαρακτηριστεί ως πλεονάζον προσωπικό; Κατά συνέπεια βρίσκουν μια κενή θέση για να μην απολυθούν (αφού αυτό επικαλούνται ότι φοβήθηκαν) και τέλος. Δεν μπορούν να εμπλακούν με τους άλλους συναδέλφους. Συνάδελφοι 2 ταχυτήτων; Ναι. Προφανώς. Από τη στιγμή που υπάγονται σε ένα νόμο που έρχεται σε αντίθεση με τους προηγούμενους νόμους των μετατάξεων (οι οποίοι ΔΕΝ ακυρώθηκαν με τον 4172, ούτε υφίσταται ντεφάκτο κατάργηση σε ανόμοιες διαδικασίες), τότε η υπηρεσιακή μας πορεία στις υπηρεσιακές μεταβολές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ποτέ ξανά να συναντηθεί. Προσοχή, δε λέω να μην είμαστε στα ίδια σχολεία, αλλά ότι συστάθηκαν συγκεκριμένα κενά και σε αυτά θα μείνουν. Θα απολυθούν; ΟΧΙ. Το ΥΠΑΙΘ πλέον κάνει σύσταση οργανικών και στη Διάθεση της Αθμιας, όπως με πληροφόρησε καλός συνάδελφος πριν λίγο καιρό. Κάτι που δε γνώριζα.
teacher δε θα μπορούσε κανένας άλλος να βάλει περισσότερο βούτυρο στο ψωμί μου...Λοιπόν. Μπορούν οι αγαπητοί μου συνάδελφοι να απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα;Άντε γιατί η ανοχή έχει και τα όριά της.Κρατήστε το αυτό το post. Έχει ζουμί...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ;ΚΕΝΑ ΠΕ05Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΕΝΑ 23 ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ 30
Ακριβώς αυτό που περιγράφεις έχει συμβεί και σε άλλες ειδικότητες, προϋπάρχουσες και νεοσυσταθείσες, με αποτέλεσμα να μεταταχθούν πολλοί περισσότεροι σε σχέση με τις θέσεις που αρχικά είχαν προκηρυχθεί. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ικανοποιήθηκαν ενστάσεις χωρίς καν να έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις με την πρώτη διαπιστωτική (βλέπε ΠΕ06: Α' και
Όταν απαντάς θα απαντάς σε όλα. Παρουσίαζες τις αποκλίσεις τεράστιες ή κάνω λάθος;; Είσαι τόσο πολύ σίγουρος για τα στοιχεία σου;; Η δια της πλαγίας υπαινίσσεσαι ρουσφέτια;;Έχεις κάνει επιλογή από διάφορους πίνακες διαφόρων ετών χωρίς να έχεις πληρη στοιχειαΑποφασισε επιτελους:Τάσεις για εκδίκηση βλέπω.
Απαντήστε και στον teacher παρακαλώ.
Μπα, δεν βλέπω απάντηση... Μάλλον οι νομικές τους γνώσεις σταματούν εκεί που αρχίζουν οι λέξεις νομιμότητα, διαφάνεια και ισονομία.
ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ;ΚΕΝΑ ΠΕ05Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΚΕΝΑ 23 ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΙ 30
Απάντηση από τα συγκεκριμένα άτομα δεν πρόκειται να λάβεις ποτέ. Ο σκοπός τους είναι να κουκουλώσουν το θέμα μήπως και γλιτώσουν την θέση τους.
Μα όλοι μαζί έφυγαν;Εγώ περιμένω πάλι απάντηση συνάδελφοι.
Εδώ είμαστε, αλλά έχουμε και άλλες ασχολίες σοβαρότερες από την χάρη σου
rollo,μικρά και λίγα.