0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η υιοθέτηση απόψεων αιρετών, για ακύρωση διαδικασίας,επιστροφή μεταταγμένων,παράνομη διαδικασία κλπ,αποτελεί προσβολή για όσους μετατάχθηκαν.
Αγαπητέ moderator. Θα μας αφήσεις ήσυχους να φτάσουμε το νήμα στο 1000; Λοιπόν. Πέρα από την πλάκα, θα απαντήσω στον ΝΟΜΙΜΟ, λέγοντάς του ότι οι ΔΔΕ και ΔΠΕ δεν είχαν σχεδόν καμία εμπλοκή στη διαδικασία. Μόνο ταυτοπροσωπία έκαναν. Κάτι που μπορούσε να γίνει και στα ΚΕΠ.Η απάντηση στην απορία κάποιων γιατί έχω τέτοια "πρεμούρα" με το θέμα και ενώ (αν διαβάσατε σε παλιότερή μου ανάρτηση) δεν ελπίζω ιδιαίτερα σε προσωπική μετάταξη από τις εθελοντικές (λόγω μοριοδότησης) είναι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία.Αρνούμαι ως εκπαιδευτικός, αλλά κύρια ως άνθρωπος, να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου αχαρακτήριστοι τύποι σαν τον Κ.Α. και τον Α.Λ. Τον πρώην και το πραγματικό αφεντικό του, τον εντεταλμένο της τρόικα, τον κύριο ΜΚΟ.Ξέρω πως ότι και αν αποκαλυφθεί, ελάχιστα πλέον τους νοιάζει, ειδικά τον 2ο, αλλά προσωπικά, ΕΤΣΙ δε θα το αφήσω να περάσει.Δεν έχω ούτε μίσος, ούτε θυμό με συναδέλφους. Είδαν πόρτα και μπήκαν, είδαν ευκαιρία και τρούπωσαν.Διαφωνώ μόνο που επιμένουν για το νόμιμο του 4172, αλλά εν τέλει θέλουν να τον κάνουν λάστιχο.Δεν προβλέπει οργανικές ο 4172, για το λόγο αυτό δεν κάναμε κάποιοι αίτηση (@sensible ΔΕΝ έκανα).Όμως ίσως επειδή πέρασα 7 χρόνια σε νησιά, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε συναδέλφους που υπηρέτησαν και εγκλωβίστηκαν εκεί ερμηνεύοντας διαφορετικά τους χρησμούς των αχαρακτήριστων.Ζητάω συγγνώμη από τους αναγνώστες, στο βαθμό που μου αναλογεί, για το ότι πλατιάσαμε και ξεφύγαμε και στραφήκαμε επί προσωπικού.Να γνωρίζετε, όλοι όσοι εμπλέκεστε, ότι το θέμα τώρα συζητείται. Ό,τι υπάρχουν πιέσεις ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ. Όχι από συλλόγους. Αν και διαχώρισα τη στάση τους και τις προθέσεις τους, όλοι οι σύλλογοι (05-07-19,20) είναι υπέρ της δημοσιοποίησης.Τέλος, έστω και την έσχατη τούτη ώρα θα παρακαλέσω πάλι να βρεθεί λύση κοινά αποδεκτή προκειμένου να μην έχουμε αλυσιδωτές εξελίξεις. Γιατί η δημοσιοποίηση από πλευράς μου θα γίνει. Μεμπτό θα είναι αν εκ δόλου τροποποιήσω στοιχεία. Όχι αν ενώσω δημοσιευμένους πίνακες. Ενώνουν δημοσιευμένους πίνακες και όσοι φτιάχνουν φθίνουσες λίστες μετά τις ανακοινώσεις των μορίων από τις ΔΔΕ. Κάνουν κάτι μεμπτό; Δεν είδα ΕΔΕ...http://www.pasykaga.gr/index.php/gr/epikairotita/257-pinakes-moriwn-metathesis-pe05-kaipe19-20-tou-xaralampou.htmlΔεν μπλοφάρω για να πετύχω κάτι αν κάτι τέτοιο νομίζετε. Αυτά από την πλευρά μου ως αρχή για να μετατραπεί πάλι το νήμα σε ενημερωτικό.Εύχομαι να αποφύγουμε πάλι προσωπικούς χαρακτηρισμούς και η συζήτηση να μείνει σε επιχειρηματολογία.Οσο για τον συνδεσμο που δινεις, αποφευγεις επιμελως να αναφερεις αυτα που γραφει ο συντακτης στο τελος του56 σελιδα. Αναφερει λοιπον.υ.γ. Το θέμα δε θα ήταν καλό να κλειδωθεί. Δεν προσπαθούμε να συγκαλύψουμε μια κατάσταση νομίζω. Αλλά και δεν έχει νόημα να κλειδωθεί όταν μπορεί να ανοίξει κάποιο άλλο, ή να μεταφερθεί σε άλλο σχετικό νήμα η συζήτηση
1. Οι συνδικαλιστές που γνώριζαν και εν τέλει φόβισαν συναδέλφους ενώ μπορούσαν να τους καθησυχάσουν είναι κατάπτυστοι. ΑΝ υπήρχαν τέτοιοι και ΑΝ γνώριζαν.2. Όταν θα δεις τους πίνακες, θα διαπιστώσεις ότι μικρή σημασία έχουν τα μόρια. Που όντως ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ είναι λάθος γιατί είναι μόρια μεταθέσεων, αλλά δεν έχουν τα κριτήρια των υποχρεωτικών (μεταπτυχιακά-διδακτορικά). Εντοπιότητα δεν υπήρχε. Σημασία έχει η προέλευση (που δεν είναι λάθος), το πλήθος των μεταταγμένων σε κάθε ΠΥΣΠΕ και το ποιοι έφυγαν από ΠΥΣΔΕ με μηδενικά πλεονάσματα. Να μην τα κοινοποιούμε; Δε θέλουμε διαφάνεια σε εξ ορισμού παρατυπίες;Και εν τέλει ποιος σου είπε ότι κι εγώ όταν τα δημοσιεύσω δε θα τονίσω από που τα άντλησα και τι πραγματικά δείχνουν (όχι μόρια μετατάξεων). Για χαζό με έχεις; Και ποιος σου είπε ότι δε θα κοινοποιήσω και τις πηγές άντλησης...3. Ο 4172 είναι Νόμος. Θα ήταν οξύμωρο να τον πω παρά-νομο. Δεν το εξέφρασα καλά, αλλά θεωρούμε ότι έρχεται σε διένεξη με άλλους νόμους μετατάξεων (5ετία, υποκειμενικότητα στα κενά πλεονάσματα, απαγόρευση μετάταξης από συγκεκριμένα ΠΥΣΔΕ και κυρίως μεγάλη διένεξη με τις μετατάξεις των ΠΕ06-11). Θα μου πεις ότι είναι ένας ιδιότυπος νόμος, ο οποίος έγινε με συγκεκριμένες καταστάσεις. ΣΥΜΦΩΝΟΙ. Γιατί όμως θα πρέπει να έχει εν τέλει αποκλίσεις από τα κενά και πλεονάσματα ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ γιατί θα πρέπει οι συνάδελφοι που μπήκαν σε αυτή την ιδιότυπη διαδικασία να ζητούν οργανικές από τη στιγμή που ΔΕΝ προβλέπονται από τον 4172 (Διάθεση ΠΥΣΠΕ εννοείται) και έχουν αυτοχαρακτηριστεί ως πλεονάζον προσωπικό; Κατά συνέπεια βρίσκουν μια κενή θέση για να μην απολυθούν (αφού αυτό επικαλούνται ότι φοβήθηκαν) και τέλος. Δεν μπορούν να εμπλακούν με τους άλλους συναδέλφους. Συνάδελφοι 2 ταχυτήτων; Ναι. Προφανώς. Από τη στιγμή που υπάγονται σε ένα νόμο που έρχεται σε αντίθεση με τους προηγούμενους νόμους των μετατάξεων (οι οποίοι ΔΕΝ ακυρώθηκαν με τον 4172, ούτε υφίσταται ντεφάκτο κατάργηση σε ανόμοιες διαδικασίες), τότε η υπηρεσιακή μας πορεία στις υπηρεσιακές μεταβολές ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ποτέ ξανά να συναντηθεί. Προσοχή, δε λέω να μην είμαστε στα ίδια σχολεία, αλλά ότι συστάθηκαν συγκεκριμένα κενά και σε αυτά θα μείνουν. Θα απολυθούν; ΟΧΙ. Το ΥΠΑΙΘ πλέον κάνει σύσταση οργανικών και στη Διάθεση της Αθμιας, όπως με πληροφόρησε καλός συνάδελφος πριν λίγο καιρό. Κάτι που δε γνώριζα.
1. Δε φόβισε τόσο πολύ τους συναδέλφους η οργανικότητα ή μη. Τους φόβισε το ότι δεν απέκλεισε ο Αρβανιτόπουλος τη μετάταξη σε θέση εκτός των επιλογών σου. Επί λέξη είχε πει ότι αν δεν "πιάσουμε" τον αριθμό που θέλουμε δεν αποκλείεται να μετατάξουμε και εκτός επιλογών. Φαντάζεσαι λοιπόν έναν εκπαιδευτικό στα Δωδεκάνησα που θέλει να πάει
Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%8A%CF%89%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CF%85#ixzz3UvvFCvuf