0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεχνάς κάτι μεν γραφειοκρατικο αλλά θεμελιώδες. Πρέπει οι υπάλληλοι των ΔΠΕ να ξαναμετατρέξουν τα μορια των μεταταγμένων σε αυτά της
******* ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ *******ΔΕΔΟΜΕΝΑ:1) Η περιοχή που ήθελα να πάω είναι σε άλλη περιφέρεια από την οργανική μου.2) Στην περιοχή που ήθελα να πάω πήγαν άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα (=ανάγκες).3) Από την περιοχή της οργανικής μου έφυγαν άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα, προς άλλες περιοχές (=δοτικότητα).ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ:
Eντάξει ο Λέων είναι γλαφυρός αλλά δεν έχει άδικο.Το όλο θέμα το ξεκίνησε ο φατσέας και ανερμάτιστος πολιτικά Μπράτης μαζί με την ξεπεσμένη γαλάζια παρέα της ΔΟΕ που φοβάται τη συρρίκνωσή της και την ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων στο ΔΣ της ομοσπονδίας ακολουθώντας το προηγούμενο της ΟΛΜΕ, γι' αυτό και επελέγη εντυπωσιοθηρικά η προώθηση του εν λόγω ακίνδυνου θέματος που χαϊδολογά προκλητικά και ψηφοθηρικά τα δεκτικά αυτιά των προϋπαρχόντων καθηγητών της Α/θμιας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κοντά και μια ομάδα ΠΕ11 από Λάρισα και πέριξ (όχι τίποτα σπουδαίο δηλαδή) με πυρήνα έναν κομματάνθρωπο του παρωχημένου μεταπολιτευτικού δικομματισμού που ουδέποτε υπηρέτησε στην οργανική του και βολευόταν ρουσφετολογικά επί σειρά ετών, ενώ τώρα ζητεί διαφάνεια και δικαιοσύνη...(ο γράφων καμιά σχέση με Λάρισα ή τον εν λόγω κύκλο των ΠΕ11, αλλά όποιος ρωτά μαθαίνει...)
http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5
Μετά τιμής και εκτίμησηςΕκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κεντρικής και βόρειας Ελλάδας
24ωρη απεργία για τις μετατάξεις προτείνει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 27/3/2015
Aνεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικέςΠΑΡΕΜ
Και τραπέζι μεγάλο έχουμε και πλούσιο γεύμα έχουμε.Λες να μην βρούμε και την καλή την όρεξη?
Όταν διάβασαν το ψήφισμα στο ΥΠΑΙΘ τι τους είπαν; Η το έβαλαν κατ ευθείαν στα υπόψη;;
Η ειρωνεία περισσεύει.Καπελώνετε τους πάντες με απανωτά ειρωνικά σχόλια για να κρύψετε την αλήθεια.Μόνο που η αλήθεια είναι πάντα πιο δυνατή.