0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιμε,50-60 το πολύ οι παράνομοι και γι αυτούς δεν είμαι σίγουροςΤο 98% καθ΄όλα νόμιμο
Τα μόρια πρέπει να δημοσιευθούν, αλλά και να μην δημοσιευθούν, μπορεί ο καθένας να τα βρει από τις επίσημες ιστοσελίδες των Δ/νσεων από αιτήσεις μετάθεσης. Και μη μου πεις τώρα ότι δεν γνωρίζουμε μεταπτυχιακά και διδακτορικά, γιατί όταν οι αποκλίσεις κυμαίνονται από 20-70 μόρια διαφορά, δεν χρειάζονται καν τα μορία των μεταπτυχιακών-διδακτορικών, για να δικαιωθεί κάποιο
Αφελής ερώτηση όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των μορίων: τα μόρια των 3.5Κ μεταταγμένων εχουν μετατραπεί σε αντίστοιχα της Αθμιας.Πώς μπορεί να γίνει έλεγχος μορίων του 2013 όταν αυτά δεν υπάρχουν πλέον; Εκτός αν δημοσιοποιηθούν ότι είχε δηλώσει από μόνος του ο καθένας σε εκείνητην επαίσχυντη φόρμα της λογικής "ότι δηλώσεις είσαι". Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση έλεγχος δε γίνεται μόνο κοινοποίηση των μορίων.
Αφελής ερώτηση όσον αφορά τη δημοσιοποίηση των μορίων: τα μόρια των 3.5Κ μεταταγμένων εχουν μετατραπεί σε αντίστοιχα της Αθμιας.Πώς μπορεί να γίνει έλεγχος μορίων του 2013 όταν αυτά δεν υπάρχουν πλέον; Εκτός αν ςδημοσιοποιηθούν ότι είχε δηλώσει από μόνος του ο καθένας σε εκείνητην επαίσχυντη φόρμα της λογική "ότι δηλώσεις είσαι". Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση έλεγχος δε γίνεται μόνο κοινοποίηση των μορίων.
Χαχαχαχα...πλάκα έχετε πάντως!!!Εγώ πάλι περιμένω να δω τις επίσημες φόρμες του υπουργείου....να τις συγκρίνω με τις δικές μου (που έχω μαζέψει επίσημα από sites ΔΙΔΕ τότε) και θα γίνει μεγάλο πατιρντί τότε. Όταν ανακοινωθούν...τότε θα δείτε γλέντια!teacher_ μη καταναλώνεις δυνάμεις από τώρα...
Κι εγώ έχω κάνει τις λίστες μου, σε excel μάλιστα, για τις περιοχές που με ενδιαφέρει λίγο μετά την ικανοποίηση των πρώτων ενστάσεων, εδώ κι 1,5 χρόνο δηλαδή. Μάλιστα κάποιες ΔΔΕ έχουν διαγράψει τους πίνακες μετάθεσης από τα sites τους. Γιατί άραγε; Ευτυχώς που προλάβαμε και κρατάμε αρχείο!
Τα μόρια δεν χάθηκαν είναι στο e-data center,απλά για τις ανάγκες τις υπηρεσίας στις ΔΠΕ μετατράπηκαν στα αντίστοιχα των σχολείων της Α/θμιας. Επίσης φέτος που μας έδωσαν το δικαίωμα για μετάθεση και καίγεται ο τόπος δηλώσαμε ευθύς εξ αρχής όλα τα σχολεία που έχουμε υπηρετήσει. Θέλετε να δημοσιοποιουθούν τα μόρια που είχε δηλώσει τότε ο καθένας μόνος του;; Δεκτό. Η δήλωση εκείνη όμως είναι ταυτόχρονα και υπεύθυνη δήλωση αντίστοιχη του Ν. 105. Το ΥΠΑΙΘ εφιστούσε την προσοχή των αιτούντων για ποινικές κυρώσεις και ζητούσε να απευθυνθούν στις ΔΙΔΕ για τα μόρια. Υπαρχουν και οι ΑΦ Επομένως μην ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έλεγχος εδώ και τώρα και όσοι παρανόμησαν να υποστούν τις συνέπειες. Το θέλετε ΝΑΙη ΟΧι; Η ψάχνετε διαρκώς για δικαιολογίες;; Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλειδες για να βρεθούν οι παράνομοι. Αρκετά παίξαμε την κολοκυθιά με τα μόρια.
Ξεχνάς κάτι μεν γραφειοκρατικο αλλά θεμελιώδες. Πρέπει οι υπάλληλοι των ΔΠΕ να ξαναμετατρέξουν τα μορια των μεταταγμένων σε αυτά της