*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4813593 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ήθος ανθρώπω δαίμων....
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #14154 στις: Απριλίου 26, 2015, 01:48:07 pm »

Τις ξέρω, αλλά δε στις λέω. Ας περάσεις ένα ανέμελο ΣαββατοΚύριακο.  ;)
Θα περίμενα να ζητήσεις μια συγνώμη...........πριν συνεχίσεις τον εκφοβισμο!
Δεν αδίκησα κανέναν και έτσι δεν με βασανίζει κάτι, έχω ήσυχη την συνείδηση μου, τόσο απέναντι στην πολιτεία, όσο και στους συνάδελφους μου.
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί....(.κατά Ματθαίον, κεφ. 23)
...καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ
ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει.... (Θουκυδίδου Ιστορίαι,

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:40:27 »

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14155 στις: Απριλίου 26, 2015, 01:51:32 pm »
Με βάση τη «χαραμάδα» που άνοιξε στη

Αποσυνδεδεμένος anikologr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα αυτοκίνητα...
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
Απ: Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #14156 στις: Απριλίου 26, 2015, 01:53:33 pm »
Θα περίμενα να ζητήσεις μια συγνώμη...........πριν συνεχίσεις τον εκφοβισμο!
Δεν αδίκησα κανέναν και έτσι δεν με βασανίζει κάτι, έχω ήσυχη την συνείδηση μου, τόσο απέναντι στην πολιτεία, όσο και στους συνάδελφους μου.
Νομιμε ειλικρινά όσο περνάει ο καιρός η συμπεριφορά σου αγγίζει τα όρια του κομπλεξικού. Χαλάρωσε λίγο και τράβα καμιά βόλτα.

Λες τα ίδια συνεχώς, δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και γενικά έχεις κουράσει.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2015, 01:55:54 pm από anikologr »
Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξεις

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #14157 στις: Απριλίου 26, 2015, 01:57:36 pm »
Νομιμε ειλικρινά όσο περνάει ο καιρός η συμπεριφορά σου αγγίζει τα όρια του κομπλεξικού. Χαλάρωσε λίγο και τράβα καμιά βόλτα.

Λες τα ίδια συνεχώς, δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και γενικά έχεις κουράσει.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2015, 02:21:39 pm από ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟΡΩΝ »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Απ: Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:40:27 »

Αποσυνδεδεμένος anikologr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα αυτοκίνητα...
    • Προφίλ
    • https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#
Απ: Απ: Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #14158 στις: Απριλίου 26, 2015, 01:59:39 pm »
Λυπάμαι.... δεν έχω τίποτε άλλο να πω.
Καλύτερα...
Στοιχεία Εκπαιδευκών αντιτιθέμενων - θιγόμενων από τις υποχρεωτικές μετατάξεις

https://docs.google.com/forms/d/1ujwDvvYzRfhjfnvjxJfqLXnHigfiqJZl3tVxaeLOsPM/edit#

Αποσυνδεδεμένος supernova1980

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14159 στις: Απριλίου 26, 2015, 02:37:18 pm »
για ποιο ακριβως λογο να ζητήσουμε συγγνωμη? που μετατάχθηκες με αδιαφανη τροπο και δεν κραταμε το στομα μας κλειστο και τολμάμε να διεκδικούμε το δικιο μας? εσυ πολύ καλα εκανες και εκμεταλλεύτηκες τη διαταξη αυτή και πετυχες το σκοπο σου..απολυτα λογικο.δεν παρανομησες.ανταποκριθηκες στο καλεσμα του υπουργείου..η διαταξη αυτή/νομος πες το όπως θες μπαζει από παντου..κοιταμε τωρα να δουμε αν μπορεσει να γινει κατι  για μας που αδικηθήκαμε η θα αποδειχτεί πολιτικη κωλοτουμπα και θα το κανουν γαργαρα..στην ελλαδα ειμαστε όλα τα εχουμε δει να συμβαινουν..εγω προσωπικα  που προυπηρχα στην αθμια ζηταγα 4 χρονια μια περιοχη που ηταν κλειστη (δεν μετατιθονταν ουτε ενας) και ειδα προπερσι να μπαινουν 80 ατομα η πλειοψηφια με πιο λιγα μορια από μενα (εχω 80)..για ποιο λογο αποκλειστηκα από ολη τη διαδικασια?καποιος εξυπνάκιας εγραψε "τσιφλικι σας είναι η αθμια, εταιρεια ΑΕ και κατι τέτοια εξυπνακιστικια" ..μαλλον αυτος με καποιους αλλους αντιμετωπιζει την  αθμια ετσι θεωρώντας ότι παιζει μπαλα και στην αθμια και στην βθμια που διατίθενται οι βθμιοι..εγω ανήκοντας στην αθμια θεωρω αν μη τι άλλο δικαιωμα μου να μην εξαιρούμαι από τη διαδικασια και να μη βλεπω σαν θεατης να γινονται όλα αυτά (και κατοπιν 1900 ενστασεων-φανταστειτε τι οργια γινονται)και να μην εχουν τελειωμο τα νεα κυματα μετατάξεων (χωρις φυσικα να φευγει κανεις για πισω αλλα να στοιβάζονται κι αλλοι)..φυσικα δεν περιμενω από πολλους που αλληλοσυγχαιρονται εδώ μεσα και πανε να μας βγαλουν τρελους να με καταλαβουν (βγαζοντας το κυσπε αδιαφανης επιτροπή, λεγοντας ότι ο νομος που εβγαλε ο αρβανιτοπουλος ελεγε ότι μονο αυτος μπορει να δωσει ονόματα αρα ηταν απολυτα νομιμο να παιζει μονος του μπαλα και αλλα παλαβα)..ότι και να λεμε θα φανει στην πραξη αν σε λιγο καιρο σκοπευουν να μας δικαιωσουν εστω και μερικως..

Αποσυνδεδεμένος psyxraimia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14160 στις: Απριλίου 26, 2015, 02:40:36 pm »

@psyxraimia
Το ποιος γνωριζει τα 99 και ποιος το 1 να το αφησεις να το κρινουν αλλοι. Εσυ, ειδικα μετα την πατατα που πεταξες περι ενοποιησης βαθμιδων που θα ελυνε το θεμα των υφισταμενων ειδικοτητων, καλο ειναι να μειωσεις το θρασος σου.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14161 στις: Απριλίου 26, 2015, 02:55:09 pm »
νομιζω στην ψυχικη κατασταση του νομιμου θα ταιριαζε τωρα να μας παραθεσει το απόφθεγμα του Ρωμαιου φιλοσοφου Σενέκα
"Οι μικρές λύπες είναι φλύαρες, η μεγάλη οδύνη είναι σιωπηλη."
Περιμένω την αναρτηση στα λατινικά.
(νόμιμε σε πειραζω)

Αποσυνδεδεμένος Νόμιμος!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #14162 στις: Απριλίου 26, 2015, 03:01:08 pm »
για ποιο ακριβως λογο να ζητήσουμε συγγνωμη? που μετατάχθηκες με αδιαφανη τροπο και δεν κραταμε το στομα μας κλειστο και τολμάμε να διεκδικούμε το δικιο μας? εσυ πολύ καλα εκανες και εκμεταλλεύτηκες τη διαταξη αυτή και πετυχες το σκοπο σου..απολυτα λογικο.δεν παρανομησες.ανταποκριθηκες στο καλεσμα του υπουργείου..η διαταξη αυτή/νομος πες το όπως θες μπαζει από παντου..κοιταμε τωρα να δουμε αν μπορεσει να γινει κατι  για μας που αδικηθήκαμε η θα αποδειχτεί πολιτικη κωλοτουμπα και θα το κανουν γαργαρα..στην ελλαδα ειμαστε όλα τα εχουμε δει να συμβαινουν..εγω προσωπικα  που προυπηρχα στην αθμια ζηταγα 4 χρονια μια περιοχη που ηταν κλειστη (δεν μετατιθονταν ουτε ενας) και ειδα προπερσι να μπαινουν 80 ατομα η πλειοψηφια με πιο λιγα μορια από μενα (εχω 80)..για ποιο λογο αποκλειστηκα από ολη τη διαδικασια?καποιος εξυπνάκιας εγραψε "τσιφλικι σας είναι η αθμια, εταιρεια ΑΕ και κατι τέτοια εξυπνακιστικια" ..μαλλον αυτος με καποιους αλλους αντιμετωπιζει την  αθμια ετσι θεωρώντας ότι παιζει μπαλα και στην αθμια και στην βθμια που διατίθενται οι βθμιοι..εγω ανήκοντας στην αθμια θεωρω αν μη τι άλλο δικαιωμα μου να μην εξαιρούμαι από τη διαδικασια και να μη βλεπω σαν θεατης να γινονται όλα αυτά (και κατοπιν 1900 ενστασεων-φανταστειτε τι οργια γινονται)και να μην εχουν τελειωμο τα νεα κυματα μετατάξεων (χωρις φυσικα να φευγει κανεις για πισω αλλα να στοιβάζονται κι αλλοι)..φυσικα δεν περιμενω από πολλους που αλληλοσυγχαιρονται εδώ μεσα και πανε να μας βγαλουν τρελους να με καταλαβουν (βγαζοντας το κυσπε αδιαφανης επιτροπή, λεγοντας ότι ο νομος που εβγαλε ο αρβανιτοπουλος ελεγε ότι μονο αυτος μπορει να δωσει ονόματα αρα ηταν απολυτα νομιμο να παιζει μονος του μπαλα και αλλα παλαβα)..ότι και να λεμε θα φανει στην πραξη αν σε λιγο καιρο σκοπευουν να μας δικαιωσουν εστω και μερικως..
Την συγνώμη πρέπει να την αισθάνεσαι για να τη ζητησεις, διαφορετικά δεν έχει αξία.
Ζητήσατε έλεγχο, έγινε. Μας κατηγορούσατε ότι κάναμε ψευδείς δηλώσεις, πράγμα που δεν αποδεικνύεται από τον έλεγχο. Τα λάθη μας πρέπει να τα αναγνωρίζουμε. Τελικά σε αυτο τον κόσμο ο καθένας από ο,τι έχει χαρίζει.
Δεν κλέψαμε καμιά θέση. Τελεία και παύλα. Διασυρμό δεν τον δέχομαι. Ο νόμος αυτός είναι. Πέρυσι τέτοιες ημέρες που μας αφαίρεσαν το δικαίωμα για μετάθεση και οργανική σφυρίζατε αδιάφορα. Δυο μετρά και δυο σταθμά.
Που ήταν το καλοκαίρι του 2013 οι εργατοπατέρες της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ; Στην θάλασσα για μπάνιο ενώ η

Αποσυνδεδεμένος janiva

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14163 στις: Απριλίου 26, 2015, 03:05:16 pm »
κοιταμε τωρα να δουμε αν μπορεσει να γινει κατι  για μας που αδικηθήκαμε η θα αποδειχτεί πολιτικη κωλοτουμπα
Κανένας λογικός άνθρωπος δεν λέει ότι δεν αδικηθήκατε εσείς με τα μόρια που μπορούσατε να πάρετε μετάθεση. Και κανείς δεν θέλει να μην αποκατασταθείτε.

(και κατοπιν 1900 ενστασεων-φανταστειτε τι οργια γινονται)και να μην εχουν τελειωμο τα νεα κυματα μετατάξεων (χωρις φυσικα να φευγει κανεις για πισω αλλα να στοιβάζονται κι αλλοι)..φυσικα δεν περιμενω από πολλους που αλληλοσυγχαιρονται εδώ μεσα και πανε να μας βγαλουν τρελους να με καταλαβουν (βγαζοντας το κυσπε αδιαφανης επιτροπή, λεγοντας ότι ο νομος που εβγαλε ο αρβανιτοπουλος ελεγε ότι μονο αυτος μπορει να δωσει ονόματα αρα ηταν απολυτα νομιμο να παιζει μονος του μπαλα και αλλα παλαβα)..ότι και να λεμε θα φανει στην πραξη αν σε λιγο καιρο σκοπευουν να μας δικαιωσουν εστω και μερικως..
Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι οι 1900 ενστάσεις (ήταν πολλές παραπάνω βασικά) δεν λένε πολλά πράγματα γιατί πολλοί συνάδελφοι δεν εκτίμησαν σωστά την κατάσταση και  έκαναν ενστάσεις που δεν είχαν καμία βάση. Δεν πρέπει να εξετάζεις μόνο πόσοι έκαναν άλλοι και ποιοι πραγματικά είχαν δίκιο. Και φυσικά είχαν αρκετοί δίκιο, γεγονός που φαίνεται από τα κύματα μετατάξεων που έγιναν μετά και που ανέφερες. Αλλά οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ικανοποιηθεί και το σχέδιο είναι τα ΕΑΕΠ να γενικευτούν. Με ένα σωστό προγραμματισμό θα ικανοποιηθούν και οι δυο πλευρές που αδικήθηκαν (προϋπάρχουσες ειδικότητες και εθελοντικές μετατάξεις).
Και καταλήγω ότι δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνουν τα μαχαίρια και να γίνεται όλο αυτό που γίνεται εντός και εκτός forum. Δηλαδή κάποιοι να λένε ψέματα να ρίχνουν λάσπη κτλ κτλ. Είμαστε εκπ/κοί στο κάτω κάτω.

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14164 στις: Απριλίου 26, 2015, 03:12:25 pm »
janiva δεν το συμμερίζονται ολοι αυτό..προσωπικα παντα δε θα απαιτουσα να γυρισουν οι μεταταγμένοι πισω αλλα να βρεθει μια μεσοβεζικη λυση, να δοθουν πολύ γενναιες μεταθεσεις πχ..βεβαια εκρεμμει και η αδικια προς τους αλλους βθμιους.
ο νομιμος σφυριζει αδιαφορα όταν του εξηγω την αδικια στις προυπαρχουσες ειδικοτητες και μου απαντα "ετσι λεει ο νομος"..γιατι απαιτει να μη σφυριξω και εγω αδιαφορα στην αδικια να μην παρετε οργανικη (που οντως σας τις εταξαν και εξαπατηθήκατε) και να αποκλειστείτε από περσινες μεταθεσεις και να του απαντησω "ετσι λεει ο νομος"

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14165 στις: Απριλίου 26, 2015, 03:13:16 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 26, 2015, 10:41:30 pm από newseditor »

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14166 στις: Απριλίου 26, 2015, 03:20:58 pm »
φανταζεστε να γινονται από δω και περα οι μεταθεσεις και οι αποδοσεις οργανικης με το στυλακι των μετατάξεων τι εχει να γινει...

Αποσυνδεδεμένος janiva

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #14167 στις: Απριλίου 26, 2015, 03:24:37 pm »
βεβαια εκρεμμει και η αδικια προς τους αλλους βθμιους.
ο νομιμος σφυριζει αδιαφορα όταν του εξηγω την αδικια στις προυπαρχουσες ειδικοτητες και μου απαντα "ετσι λεει ο νομος"..γιατι απαιτει να μη σφυριξω και εγω αδιαφορα στην αδικια να μην παρετε οργανικη (που οντως σας τις εταξαν και εξαπατηθήκατε) και να αποκλειστείτε από περσινες μεταθεσεις και να του απαντησω "ετσι λεει ο νομος"

Φυσικά έτσι λέει ο νόμος. Όπως θα το λέει και αυτός που θα βγει να ικανοποιεί τους αδικημένους. Δεν καταλαβαίνω για ποια αδικία σε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182887
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 750
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)