0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις ξέρω, αλλά δε στις λέω. Ας περάσεις ένα ανέμελο ΣαββατοΚύριακο.
Με βάση τη «χαραμάδα» που άνοιξε στη
Θα περίμενα να ζητήσεις μια συγνώμη...........πριν συνεχίσεις τον εκφοβισμο!Δεν αδίκησα κανέναν και έτσι δεν με βασανίζει κάτι, έχω ήσυχη την συνείδηση μου, τόσο απέναντι στην πολιτεία, όσο και στους συνάδελφους μου.
Νομιμε ειλικρινά όσο περνάει ο καιρός η συμπεριφορά σου αγγίζει τα όρια του κομπλεξικού. Χαλάρωσε λίγο και τράβα καμιά βόλτα. Λες τα ίδια συνεχώς, δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και γενικά έχεις κουράσει.
Λυπάμαι.... δεν έχω τίποτε άλλο να πω.
@psyxraimiaΤο ποιος γνωριζει τα 99 και ποιος το 1 να το αφησεις να το κρινουν αλλοι. Εσυ, ειδικα μετα την πατατα που πεταξες περι ενοποιησης βαθμιδων που θα ελυνε το θεμα των υφισταμενων ειδικοτητων, καλο ειναι να μειωσεις το θρασος σου.
για ποιο ακριβως λογο να ζητήσουμε συγγνωμη? που μετατάχθηκες με αδιαφανη τροπο και δεν κραταμε το στομα μας κλειστο και τολμάμε να διεκδικούμε το δικιο μας? εσυ πολύ καλα εκανες και εκμεταλλεύτηκες τη διαταξη αυτή και πετυχες το σκοπο σου..απολυτα λογικο.δεν παρανομησες.ανταποκριθηκες στο καλεσμα του υπουργείου..η διαταξη αυτή/νομος πες το όπως θες μπαζει από παντου..κοιταμε τωρα να δουμε αν μπορεσει να γινει κατι για μας που αδικηθήκαμε η θα αποδειχτεί πολιτικη κωλοτουμπα και θα το κανουν γαργαρα..στην ελλαδα ειμαστε όλα τα εχουμε δει να συμβαινουν..εγω προσωπικα που προυπηρχα στην αθμια ζηταγα 4 χρονια μια περιοχη που ηταν κλειστη (δεν μετατιθονταν ουτε ενας) και ειδα προπερσι να μπαινουν 80 ατομα η πλειοψηφια με πιο λιγα μορια από μενα (εχω 80)..για ποιο λογο αποκλειστηκα από ολη τη διαδικασια?καποιος εξυπνάκιας εγραψε "τσιφλικι σας είναι η αθμια, εταιρεια ΑΕ και κατι τέτοια εξυπνακιστικια" ..μαλλον αυτος με καποιους αλλους αντιμετωπιζει την αθμια ετσι θεωρώντας ότι παιζει μπαλα και στην αθμια και στην βθμια που διατίθενται οι βθμιοι..εγω ανήκοντας στην αθμια θεωρω αν μη τι άλλο δικαιωμα μου να μην εξαιρούμαι από τη διαδικασια και να μη βλεπω σαν θεατης να γινονται όλα αυτά (και κατοπιν 1900 ενστασεων-φανταστειτε τι οργια γινονται)και να μην εχουν τελειωμο τα νεα κυματα μετατάξεων (χωρις φυσικα να φευγει κανεις για πισω αλλα να στοιβάζονται κι αλλοι)..φυσικα δεν περιμενω από πολλους που αλληλοσυγχαιρονται εδώ μεσα και πανε να μας βγαλουν τρελους να με καταλαβουν (βγαζοντας το κυσπε αδιαφανης επιτροπή, λεγοντας ότι ο νομος που εβγαλε ο αρβανιτοπουλος ελεγε ότι μονο αυτος μπορει να δωσει ονόματα αρα ηταν απολυτα νομιμο να παιζει μονος του μπαλα και αλλα παλαβα)..ότι και να λεμε θα φανει στην πραξη αν σε λιγο καιρο σκοπευουν να μας δικαιωσουν εστω και μερικως..
κοιταμε τωρα να δουμε αν μπορεσει να γινει κατι για μας που αδικηθήκαμε η θα αποδειχτεί πολιτικη κωλοτουμπα
(και κατοπιν 1900 ενστασεων-φανταστειτε τι οργια γινονται)και να μην εχουν τελειωμο τα νεα κυματα μετατάξεων (χωρις φυσικα να φευγει κανεις για πισω αλλα να στοιβάζονται κι αλλοι)..φυσικα δεν περιμενω από πολλους που αλληλοσυγχαιρονται εδώ μεσα και πανε να μας βγαλουν τρελους να με καταλαβουν (βγαζοντας το κυσπε αδιαφανης επιτροπή, λεγοντας ότι ο νομος που εβγαλε ο αρβανιτοπουλος ελεγε ότι μονο αυτος μπορει να δωσει ονόματα αρα ηταν απολυτα νομιμο να παιζει μονος του μπαλα και αλλα παλαβα)..ότι και να λεμε θα φανει στην πραξη αν σε λιγο καιρο σκοπευουν να μας δικαιωσουν εστω και μερικως..
H «χαραμάδα» που άνοιξε στη
βεβαια εκρεμμει και η αδικια προς τους αλλους βθμιους.ο νομιμος σφυριζει αδιαφορα όταν του εξηγω την αδικια στις προυπαρχουσες ειδικοτητες και μου απαντα "ετσι λεει ο νομος"..γιατι απαιτει να μη σφυριξω και εγω αδιαφορα στην αδικια να μην παρετε οργανικη (που οντως σας τις εταξαν και εξαπατηθήκατε) και να αποκλειστείτε από περσινες μεταθεσεις και να του απαντησω "ετσι λεει ο νομος"