0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λυπάμαι.... δεν έχω τίποτε άλλο να πω.Την λέξη συγνώμη δεν την γνωρίζετε, μόνο χαρακτηρισμούς εξαπολύετε...
φανταζεστε να γινονται από δω και περα οι μεταθεσεις και οι αποδοσεις οργανικης με το στυλακι των μετατάξεων τι εχει να γινει...
Τυχαίο; Δε νομίζω!Ας μας απαντήσουν λοιπόν όλοι οι ΝΟΜΙΜΟΙ που διαθέτουν psyxraimia:
Για τον πινάκα που λέτε ότι αποσύρθηκε: Η εγκύκλιος ανέφερε ότι τα στοιχεία έπρεπε να αποσταλούν στο ΥΠΑΙΘ. Δεν ανέφερε πουθενά για ανάρτηση στο διαδίκτυο.
οκ ster..αρα αφου δεν είναι διαφανεις οι μεταθεσεις να ψηφιστεί νομος να βγαινουν από ένα προσωπο μονο (προτείνω το Λασκαρη που εχει εμπειρια), να μην υπαρχουν λιστες από τα γραφεια εκπαιδευσης, να μπουν στο παιχνιδι διαφορα τερτίπια τυπου πλεονάσματα -ελλειματα (τα οποια δεν τηρούνται στην πραξη αλλα εξυπηρετουν στο να μπερδευεται η ολη ιστορια για να μη βγαζεις ακρη)και να ικανοποιούνται μετα δια παντος νεες ενστασεις επι των μετραθεσεων..ειλικρινα θεωρω ότι θα την επαιρνα ετσι..
Ακριβώς , αλλάΔιαφάνεια σημαίνει:Επίσημη ανακοίνωση όλων όσοι έκαναν αίτηση για υποχρεωτική μετάταξη με τα μόρια και τις 2 επιλογές τους ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Αν διάβαζες με προσοχή τα σχόλια μου, δεν θα μου απαντούσες με αυτο τον τρόπο, ούτε με αυτο το ύφος.Αυτά που γράφεις εσύ με κόκκινο τώρα, τα έχω γράψει εδώ και καιρό. Αλλά μετά την βροχή πολλά σαλιγκάρια βγήκαν. Περιττό να σου θυμίσω αυτά που μου έγραφες εδώ δημόσια πριν από καιρό ότι μας έχετε εντοπίσει κλπ.... Στο ίδιο έργο θεατές...... Όσο για την συγνώμη, αν τα μόρια ήταν λάθος θα είχατε γκρεμίσει την Ακρόπολη τώρα.....
Αυτό τι σχέση έχει; Το ερώτημα είναι: Θα γίνει επίσημη ανακοίνωση των μορίων των μεταταγμένων;