0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε κάνει καφενέ το νήμα. Συνεχίστε την αμπελοφιλοσοφία. Να σας βάλω μπρίζες νυχτερινές;Κάποια ένωση έχει ήδη ταχθεί υπέρ της επανεξέτασης εξ αρχής...Περί ποταμιών, ρυακιών, καταρρακτών...Στρέφομαι προς όλους όσους παραιτήθηκαν από το παρόν νήμα...Δείτε το πρώτο link της υπογραφής μου... Δείτε πόσους αφορά αυτή η ιστορία... από ένα κλάδο μόνο...Ό,τι και να γίνει, ότι και αν αποφασιστεί, ακόμα κι αν το υπουργείο αύριο δώσει οργανικές και δε δημοσιεύσει τα στοιχεία, τα ονόματα θα δημοσιευτούν. Όλα...
Νευράκια... νευράκια βλέπω... Ηρέμησε. Καφενές με έναν δε γίνεται. Καφενέ κάνουν οι παρεούλες που τα λένε μεταξύ τους και ανταλλάσσουν αβροφροσύνες.Όσο για το πότε και που εργάζομαι... όψιμη αξιολογήτρια μας έγινες.Που ξέρεις εσύ πότε έχω κενό; Πότε έχω άδεια; Σε τι περιβάλλον βρίσκομαι. Όλα τα ξέρεις;Κρίμα. Οι αξιολογητές και οι επιθεωρητές μας τελείωσαν.Μαζί με άλλα...Υ.Γ. Τι λες; Να ρίξουμε μια ενοποίηση τις 2 βαθμίδες πάλι βραδιάτικα; Δύσκολα τα πιτσιρίκια ε;
Καλά ..αφού το λες εσύ έτσι είναι......Μην εμπλέκεις άλλους σε αυτά που γράφω.... Παρατήρησες ότι είμαστε συνδεδεμένοι όλο το σαββατοκύριακο και δεν παρατήρησες τα γραφόμενα;;Όταν σου είπα μέτρησε καλύτερα μου απάντησες ότι ειρωνεύομαι...... Υγιαίνετε........ Όσο για το σεβασμό της προσωπικότητας του άλλου και για συγνώμη...το πιο σύντομο ανέκδοτο!!Κατά τα λοιπά..........et preterea censeo Carthago delenda est........ο νοών νοείτω...
@vadi, δεν έχουμε δώσει κανένα όνομα. Ίσα ίσα αποκαταστήσαμε συγκεκριμένα ΑΜ. Ξέρεις, η επεξεργασία των ΦΕΚ δεν είναι πολύ ευκολο πράγμα, τώρα θα καθίσω να διορθώσω κάποια (δεν είναι πάνω από 30 αλλαγές συνολικά), τα οποία δε θα αλλάξουν καθόλου τις αποκλίσεις. Πιο πιθανό θεωρώ να τις μεγαλώσουν.Έγινε κουβέντα για τη
Έχεις αποδείξεις ότι υπάρχει ανικανοποίητη αίτηση με πάνω από 27,22 μόρια; γιατί αν δεν έχεις η κατηγορία σου ή η υποψία σου είναι αβάσιμη. Scripta manent...Η μετάταξη στην α/θμια αποτελεί κατ'εμέ τεράστια υπηρεσιακή μεταβολή, δεν υπάρχει περίπτωση κάποιοι με περισσότερα μόρια να μην έκαναν σκεπτόμενοι τις συνέπειες μια τέτοιας μεταβολής; εγώ ξέρω πολλούς πάντως που δεν έκαναν με πολλά μόρια.
Διαφάνεια σημαίνει:Επίσημη ανακοίνωση όλων όσοι έκαναν αίτηση για υποχρεωτική μετάταξη με τα μόρια και τις 2 επιλογές τους ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Αποδείξεις όχι βέβαια, και δεν κατηγορώ, μην παρασύρεστε, αλλά περιμένω από το υπουργείο να κάνει τη δουλειά που πρέπει να γίνεται σε ΟΝΤΩΣ τεράστιες υπηρεσιακές μεταβολές, μεγαλύτερες και από τις μεταθέσεις, για τις οποίες υπάρχει κοινοποίηση μορίων ανά ΔΔΕ.Άρα, μόλις δούμε αυτό...θα είμαστε σίγουροι...