0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θυμάμαι, όταν είχα κάνει αίτηση για μετάταξη με τις εθελοντικές .... δήλωνες με σειρά τα σχολεία προτίμησης.
το φαινόμενο πχ .... σε μεγάλα αστικά κέντρα να συμβεί το παρακάτω το έχουν σκεφτεί .. ?1. Έστω περιοχή με πολλούς υπεράριθμους στην Δ/βαθμια , πχ Γ Αθήνας στους Π192. Οι αντίστοιχες θέσεις στην Α/βαθμια, καλύπτονται από εκπαιδευτικούς (επαρχίας) με πολλά μόρια που γυρίζουν Αθήνα μέσω μετατάξεωντην επόμενη χρονιά, τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς της Δ/βαθμιας τι θα τους κάνει, αφού δεν θα μπορεί να τους κάνει πλέον διάθεσηστην Α/
Για όσους δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αριστερά θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι οι φασιστες είναι γατάκια μπροστά τους. Μόνο όσοι το έχουμε ζήσει ξέρουμε. Η εκδίκηση τους είναι αμίλητη δεν υπακούει κανέναν νόμο λογικής , δεν υπάρχει σχεδιασμός . Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να στρέψουν κόσμο εναντίον της προηγούμενης κυβέρνησης. Με όποιο κόστος. Για να πετύχουν αυτόν τον ανίερο σκοπό θυσιάζουν 3800+ οικογένειες. Είναι εμετικοί. Αντί να βοηθήσουν και να ικανοποιήσουν με κάποιο τροπο αυτούς που αδικήθηκαν και να τιμωρήσουν τους πονηρούς , προτιμούν να καταδικάσουν όλους. Ξέρω ότι θα πέσετε να με φάτε κάποιοι. Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω. Sent from my iPad Air using Tapatalk
Έχω την εντύπωση (και ας με διορθώσει κάποιος) ότι η πάγια διαδικασία μετατάξεων δεν περιλαμβάνει μόρια, αλλά στοιχεία υπαλληλικά από τον προσωπικό φάκελο και υποβάλλονται 2 φορές τον χρόνο, Μάρτιο και Οκτώβριο, π.χ. δες εδώ: http://dide.pre.sch.gr/portal/index.php/2012-01-20-00-17-39/2012-01-19-21-30-64/1135-metataxeis-dhmosiouΆρα, για να ολοκληρωθούν μεταθέσεις-μετατάξεις μέχρι 31/8, μήπως πρέπει να ψηφιστεί κάτι "άλλο" για τις μετατάξεις, όπως η ειδική περίπτωση των εθελοντικών μετατάξεων του Μαρτίου του 2013;;;
Κι εγώ που το είχα ψάξει αυτό ξέρω.