0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ τι άλλο θα σκεφτείς να πεις;
Τώρα σας έπιασε ο πόνος για τις ακριτικές περιοχές? Χα χα χα.. Τι άλλο θα σκεφτείτε?
Καλά εσύ, περίμενε να πάρεις μετάταξη από ακριτική περιοχή σε αστικό κέντρο μετά το μπάχαλο που θα γίνει. Μου αρέσει που συντάσσεστε με τις θέσεις του Μπράτη που το μόνο που τον νοιάζει είναι η Α/θμια.
απλουστατον.δεν πηρα γιατι την πηραν αλλοι αθμιοι με πιο πολλα μορια απο μενα.οπως και αλλοι με πανω απο τα δικα μου μορια δεν πηραν (εγω εχω 80) γιατι η βαση ηταν παραπανω.τα 80 μου ομως μορια που ουτε και φετος ξερω αν θα επαρκεσουν να την παρω ξεπερνανε την συντριπτικη πλειοψηφια των απο μεταταξη στο πυσπε μου..αν φετος δεν την επαιρνα και παιρνανε οργανικες οι 60 μεταταγμενοι τοτε θα επρεπε να περιμενω κανεναν παλιο απο προυπαρχουσες ειδικοτητες να συνταξιοδοτηθει γιατι ειχαν μπει μπροστα μου σφηνα 50 ατομα με πιο λιγα μορια για το πυσπε στο οποιο ζηταω ανελλιπως μεταθεση για 10 συναπτα ετη. συνεπως επρεπε να περιμενω αλλα 10 χρονια μη σου πω..και εγω πες παει στο καλο η οργανικη μου ειναι μια ωρα απο το σπιτι μου, δινω το μισο μισθο για βενζινες, διοδια αλλα το βραδυ γυριζω στα παιδια μου..ο αλλος που ξεμεινε στο νησι?προσωπικα δεν ευχομαι τον ξεριζωμο των μεταταγμενων..ειλικρινα τους λυπαμαι και τους θεωρω θυματα του αρβανιτοπουλου.με γενναιες μεταθεσεις θα ημουν ευχαριστημενη.αλλοι ομως που ζουν τα δικα τους δραματα μακρια απο τα σπιτια δεν θα το δεχτουν.
Τώρα κατάλαβαν κάποιοι συνάδελφοι πως αυτό το μπάχαλο ήταν επικίνδυνο για όλους.... άρχισαν και πάλι οι απειλές από αυτούς που ζούσαν στην χαρούμενη κοιλάδα...δεν ήξερε κανείς πως ο λασκαρονόμος μπλόκαρε όλη τη διαδικασία των μεταθέσεων αποσπάσεων και εντός και εκτός νομού (αναφέρομαι στις προϋπάρχουσες ειδικότητες).Ανέφερα σε προηγούμενο σχόλιο για το πως βολεύτηκαν οι ειδικότητες των φιλολόγων και των μαθηματικών με τη διαδικασία αυτή και εισέπραξα σχόλιο που δεν θα το χαρακτηρίσω.... συνάδελφοι όλοι γνωρίζουν γιατί δε βγήκε κανείς υπεράριθμος από τις συγκεκριμένες ειδικότητες, γιατί οι ΠΕΟ5-6-7 και οι ΠΕ19-20 έπαιρναν τις β αναθέσεις (μέχρι δικαστήρια είχαν φτάσει παλιότερα στη
Ποιος σου είπε ότι είμαι ακριτική περιοχή? Ποιος σου είπε ότι θα συμμετάσχω?
Η αλήθεια είναι ότι με τη συγκεκριμένη πρόταση λύνεται το πρόβλημα της πρωτοβάθμιας. Κανένας αδικημένος και η ζωή συνεχίζεται...Αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι στη δευτεροβάθμια θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα και γι αυτό και η ΟΛΜΕ δε συμφωνεί. Ξαφνικά θα φύγουν από τα αστικά κέντρα άνθρωποι που είναι εκεί 8-10 χρόνια και θα βρεθούν στα νησιά. Δεν είμαι σίγουρη ότι το υπουργείο θα προκρίνει τελικά τη συγκεκριμένη λύση ακριβώς όπως διατυπώθηκε. Στο τέλος θα καταργήσουν τα αναμορφωμένα δημοτικά και θα ησυχάσουμε όλοι.