0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να ικανοποιηθούν αυτοι οι εκατό δημιουργήθηκε μια κατάσταση που 4000 έχουν δίκαιο. Αν είχαν πάρει άτομα με φυσιολογικά μόρια στις περιοχές φιλέτο το πρόβλημα θα είχε λυθέι από την 1η-2η φάση ενστάσεων...
Ξύπνησε ο Πεππές.Υπάρχει Πεππές.Ζήτω.Αγώνας αγώνας αγώνας διαρκείας.Που ήταν ο Πεππές στο νέο μισθολόγιο (αλλά στο μαξιλαράκι των βαθμών
Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά δεν λύνουν το τεράστιο πρόβλημα που πάει τώρα να δημιουργηθεί. 4000 οικογένειες θα χωριστούν ξανά, κι άντε, εγώ σας λέω οι μισοί (γιατί οι άλλοι μισοί ανήκαν στο "οικείο ΠΥΣΔΕ"). Πόσο νόμιμο, πόσο δίκαιο, πόσο ηθικό είναι αυτό ? Τέλος πάντων, ό,τι και να λέμε τώρα, οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι μέλλει γενέσθαι. Απλά το παράπονό μου ήθελα να πω.
[color=red[/color]Αλίμονο αφού το λες εσύ οτι είναι βύσματα και με τέτοια σίγουρα έτσι θα είναι...Άλλωστε πάντα με τέτοια σιγουριά το έλεγες.Αφού τα ξέρεις όλα δεν μας λες και μας ποιον είχαν βύσμα να τον χρησιμοποιήσουμε τώρα;Κρίμα να πάνε χαμένες τέτοιες πληροφορίες!
Ξύπνησαν τα καλόπαιδα της ΟΛΜΕ που δεν ξέρανε τίποτα μέχρι τώρα......Να δώσουν τώρα στη δημοσιότητα τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων στη
Το δικό μας παράπονο δύο χρόνια ποιος το άκουγε; κανείς! Τώρα οι άλλοι έχουν παιδάκια διαλύονται οικογένειες σπαταλάνε λεφτά. Εκεί που είμασταν ήρθατε και είναι δύσκολο γιατί το γνωρίζουμε πολύ καλά δυο χρόνια τώρα.Η αδικία γεννά αδικία και η βία γεννά βία. Λουζόμαστε όλοι το αποτέλεσμα συμπεριφορών όπως "να βολευτώ εγώ και έχει ο Θεός" "ας την βγάλουμε και φέτος" " τι με νοιάζει εμένα" Αυτό είναι μάθημα για όλους μόνο η δικαιοσύνη και αξιοκρατία και η εμπιστοσύνη μπορεί να δημιουργήσει υγιείς θεσμούς. Διαφορετικά θα ζούμε για πολλά χρόνια εμείς και τα παιδιά μας τέτοιες καταστάσεις που καθώς φαίνεται σε κανένα δεν αρέσουν. ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ.
Θα επαναλάβω ότι η πάγια διαδικασία των μετατάξεων είναι πολύ λιγότερο διαφανής και αξιοκρατική από τις υποχρεωτικές μετατάξεις. Ορίστε τι αναφέρει ο νόμος:4. Σε περίπτωση υποβολής περισσότερων αιτήσεων για μετάταξη στην ίδια θέση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-71 του παρόντος, το υπηρεσιακό συμβούλιο λαμβάνει υπόψη την απόδοση των υπαλλήλων, το χρόνο συνολικής υπηρεσίας στο βαθμό και τον κλάδο, καθώς και τα λοιπά στοιχεία του προσωπικού τους μητρώου.Δηλαδή μπορεί αυθαίρετα να ορίσει το υπηρεσιακό συμβούλιο, οποιοδήποτε στοιχείο του προσωπικού μητρώου θέλει πιο σημαντικό. Μπορεί πάλι να ορίσουν πιο σημαντικό στοιχείο πχ που βρίσκεται η υπηρεσία που ήδη εργάζεται ο υπάλληλος. Οπότε μην πίνεις νερό στο όνομα της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.
Προτρέχεις και δείχνει το άγχος σου να ρίξεις λάσπη από την αρχή σε μια διαδικασία που δεν έχει καν δημοσιευθεί επίσημα. ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΘΟΣ
...θα χωριστούν οικογένειες, θα ζήσουμε μακρυά από τα αγγελούδια μας.... τι άλλο θα ακούσουμε.... επέλεξαν συμμετοχή σε μια θολή διαδικασία και γνώριζαν από την αρχή ότι τίποτα δεν διασφάλιζε την ομαλή έκβαση της ....