0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ και τόσο καιρό σας έχω πει πως το υπουργείο θα προβεί σε λύση που θα αφήσει πολύ κόσμο με το στόμα ανοικτό.
Τέλος δεν είναι ηλίθιοι στο υπουργείο να καταργήσουν μια αδιαφάνή διαδικασία για να εφαρμόσουν μια εξίσου αδιαφάνή. Όλα θα πάνε καλά..
......................................Οι συνταξιοδοτήσεις στη
Να η ευκαιρία που περίμενες! Κάνε αίτηση για μετάταξη στην
Όχι την αφήνουμε για σένα που ξέχασες ότι εκεί διορίστηκες; Αν θέλεις να μεταταχθείς στην πρωτοβάθμια με τις νόμιμες διαδικασίες πλέον.
Ουάου!!! Έλειπα αυτές τις μέρες και τώρα είδα τα νέα και έχω εντυπωσιασθεί! Μπράβο στην ηγεσία του Υπ. Παιδείας! Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχαν δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής και νόμιζα θα είναι Αρβανιτόβλακας-φάση, με αυτή τους την κίνηση όμως πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Ελπίζω μόνο να μην κάνουν πίσω τις επόνενες μέρες και να υλοποιηθεί η απόφασή τους! Το μόνο που διαφωνώ είναι τα μόρια που θα πάρουν της περιοχής από όπου πήραν μετάταξη για τη διετία το οποίο προφανώς και είναι λάθος γιατί δεν τα υπηρέτησαν οπότε εκεί ίσως πρέπει να υπάρξει μία διόρθωση. Και το άλλο είναι τι θα γίνει με κείνες τις εθελοντικές του Μάρτη 2013; Δεν πρέπει να μας απαντήσει επιτέλους κάποιος τι απέγιναν οι αιτήσεις μας; Θα πρέπει να δώσουν και μία διευκρίνηση και για αυτό. Κατά ταάλλα εύγε!
Σωστή και δίκαιη άποψη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα ακριβώς αυτό που λες έκανα!
Κατά το ήμισυ γιατί παράνομα πήγες να την κάνεις από την Δευτεροβάθμια.
Ενώ εσύ μες τη νομιμότητα θέλεις να πάρεις την οργανική μου που δε σου ανήκει γιατί θα κοπούν επιτέλους οι αιώνιες βυσματικές αποσπάσεις που έπαιρνες.
Την οργανική σου να την πάρεις από αυτούς που σου την έταξαν. Γιατί οργανικές δεν υπήρχαν για να πάρεις μετάταξη. Ποτέ σε καμία υπηρεσία δεν γίνετε μετάταξη σε μη οργανική θέση .Αν τώρα ο Αρβι και Λοβέρ σε κορόιδεψαν το κατανοώ αλλά ......
Θολή ήταν κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό που μπήκε πλαγίως και που είναι εύκολο να βρεθεί.