0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και επειδη το τραβας πολυ και ολο φαουλ εισαι, εγω τουλαχιστον μιλαω οντως με επιχειρηματα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 2013 Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΠΥΣΔΕεσυ με τι επιχειρηματα μιλας?
Ρωτάω, μήπως το παρακάτω (τελευταία πρόταση της παραγράφου 11 του αρ. 82): "Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων καιτου κατά περίπτωση συναρμόδιου Υπουργού μπορεί ναρυθμίζεται κάθε ειδικότερο θέμα και λεπτομέρεια γιατην εφαρμογή των διατάξεων του παρόντος.»του έδινε το δικαίωμα να παρέμβει με απλή οδηγία ή και πάλι θα έπρεπε να υπάρχει ΦΕΚ για να μπορεί να σταθεί νομικά;
Καταλαβαίνω, γιατί γελάς, ο καθένας ότι είναι άξιος να κάνει αυτό κάνει περισσότερο. Η απόφαση των δικαστηρίων διέρρευσε σήμερα το απόγευμα και μέχρι σήμερα κανείς δεν τις έχει δει, εσύ τα γράφεις αυτά από την Παρασκευή, οπότε δεν τα γράφεις λόγω της δικαστικής απόφασης. Αγαπητέ εκπρόσωπε και υπερασπιστή του πολυχρονεμένου μας υπουργού, προσωπικά σκεφτόμουν να καταθέσω αίτηση ανάκλησης της μετάταξης για πολλούς και διάφορους λόγους. Η αντίδραση μου δεν έχει να κάνει, γιατί κάποιος μου πήρε το γλειφιτζούρι από τα χέρια, καθώς δεν είμαι σε ανάλογη ηλικία. Μην κρίνεις λοιπόν εξ' ιδίων τα αλλότρια. Η αντίδραση μου έχει να κάνει με το ότι1. Το υπουργείο για να λύσει ένα πρόβλημα, δημιουργεί ένα μεγαλύτερο με αυτά που έχουν διαρρεύσει. Στην ουσία υλοποιεί αυτό υποχρεωτικές μετατάξεις.2. Στιγματίζει άδικα 4.000 εκπαιδευτικούς για 100-150 περιπτώσει βυσμάτων. 3. Δεν ενημερώνει επίσημα, αλλά προτίμησε να δημιουργήσει κλίμα για 3-4 ημέρες για να μετρήσει αντιδράσεις λειτουργώντας ως φτηνός πολιτικάντης.4. Τελικά θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ορθή κατανομή του προσωπικού, το οποίο θα πρέπει να το αντιμετωπίσει με χειρότερα μέτρα.5. Αντί να τιμωρήσει όσους εμπλέκονται στις αποφάσεις και υλοποιήσεις αυτών, τιμωρεί τα θύματα.Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να τους υπερασπίζεσαι.
Clint, απαντησα και παλαιοτερα οτι δεν εβγαλε τετοια αποφαση. Αλλο αποφαση (ΦΕΚ δεν χρειαζονταν) με υπογραφη υπουργου παιδειας που εχει νομικη ισχυ (επισημο εγγραφο κρατους) και αλλο το ενημερωτικο σημειωμα του ΥΠΕΠΘ που ηταν ενα faq χωρις (προφανως) νομικη ισχυ (κουρελοχαρτο)
ΠΩΣ είναι δυνατόν να διατηρήσουν τα άτομα αυτά τη μετάταξή τους πλέον δεν ξέρω...Όταν υπάρχουν τόσοι άλλοι από πίσω με ενστάσεις, όταν κενά και πλεονάσματα καταστρατηγούνται, όταν οι ελεγκτές καραδοκούν.Και κρίνεται και παράνομη η προτεραιότητα ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...Είναι η τελευταία ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία για κοινή λύση. Όχι επ ωφελεία όμως των 20 30 40 μορίων αλλά για αποκατάσταση των 80-90-100-150...Αλλιώς είναι πασιφανής η απόφαση που θα παρθεί μετά το πόρισμα του Σ.Ε.Δ.Δ.Δεν υπάρχει περίπτωση κουκουλώματος. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Όλοι σας. Και οι νεοκολλητοί του Μπαλτά (πρώην του Αρβι)...
Clint, αυτο το Π.Δ. 117/2008 που αναφερεις απο οτι βλεπω μιλαει για μεταταξεις υστερα απο καταργησεις θεσεων.οποτε δεν νομιζω να ταιριαζει στην περιπτωση μας. μενει να δουμε την διαδικασια οταν ανακοινωθει η τελικη αποφαση, αν νομοθετηθει καταλληλα ή χρησιμοποιηθει υπαρχουσα νομοθεσια, και να το συζητησουμε τοτε γιατι τωρα απλα εικασιες ειναι ολα αυτα.edit: προφανως αν πανε να κανουν λαμογια θα τους παρει και θα τους σηκωσει , αλλα τα μορια λογικα θα ειναι στανταρ το κριτηριο (ή καποια απο τα κριτηρια)