0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περαστικε, δεν θα κατσω να εξηγησω οτι δεν ειναι δικαιωμα του υπουργειου να βαζει φιμωτρο στους συμμετεχοντες στην επιτροπη.... δηλαδη βγαινει η ΔΟΕ, ο αιρετος του ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ και ανακοινωνουν (αυτη ειναι η δουλεια τους) τις πληροφοριες και σου φταιει το υποργειο που δεν τους εκανε ντα? Nym, τις δικαστικες αποφασεις περιμενε το υπουργειο. σκεψου να προχωρουσαν οι διαδικασιες και να ερχονταν μετα το μπουγιουρντι!!!μαλλον θα αστειευεσαι οτι το θεμα δεν επρεπε να εξεταστει και να ανοιξει... , γιατι προφανως τωρα που εμαθε την δικαστικη αποφαση , τωρα το αντιμετωπιζει.... edit: ψυχραιμια παιδια γιατι θελετε να ξεμπερδεψουν τα κουβαρια του Αρβι μεσα σε χρονο dt... ειπαμε, 7-8 (εχει χαθει η μπαλα) φασεις ενστασεων ειχε αυτη η διαδικασια,τυχαιο?
Κατά τη γνώμη μου πρόκειται πέρι φαύλου κύκλου. Αν ανακαλέσει τις μετατάξεις τότε θα βρεθεί και πάλι ενώπιον δικαστικών παρεμβάσεων, περισσοτέρων ενδεχομένως, εκ μέρους των μεταταγμένων αυτή τη φορά.
ΟΧΙ.Γιατί πολύ απλά θα γίνουν περισσότερες μετατάξεις και θα μείνουν απ έξω τα 20-30-40 μόρια και τα 50-60 που δε θα βάλουν πολλές επιλογές. Γιατί δε θα έχεις μόνο 2 επιλογές αλλά 10 ή 15. Άρα εξομάλυνση και όχι λοτταρία.Ποιος θα κάνει προσφυγή; Ο 20μοριούχος;;;edit: Περαστικέ σε μένα απευθύνεσαι;;;
Όχι σε σένα. Δεν με ενοχλούν οι αντίθετες απόψεις. Συνάδελφε δεν υπάρχουν 20μοριούχοι, αυτό είναι ψέμα. Μόνο τα χρόνια υπηρεσίας να βάλουμε όλοι έχουμε πάνω από 20-30 μόρια. Να μην βάλουμε οικογενειακά και δυσμενών συνθηκών, μόνο τα μόρια από τα χρόνια υπηρεσίας.
Μη με προκαλείς Δε θα δημοσιεύσω αλλά θα σου τα στείλω με pm...
τι λες χρυσε μου που δεν υπαρχουν 20 και 30 μορια?ρωτα και μενα που τα ειδα στο πυσπε που ζηταω 10 χρονια να παω και επαθα εγκεφαλικο
ΠΩΣ είναι δυνατόν να διατηρήσουν τα άτομα αυτά τη μετάταξή τους πλέον δεν ξέρω...Όταν υπάρχουν τόσοι άλλοι από πίσω με ενστάσεις, όταν κενά και πλεονάσματα καταστρατηγούνται, όταν οι ελεγκτές καραδοκούν.Και κρίνεται και παράνομη η προτεραιότητα ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ...Είναι η τελευταία ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία για κοινή λύση. Όχι επ ωφελεία όμως των 20 30 40 μορίων αλλά για αποκατάσταση των 80-90-100-150...Αλλιώς είναι πασιφανής η απόφαση που θα παρθεί μετά το πόρισμα του Σ.Ε.Δ.Δ.Δεν υπάρχει περίπτωση κουκουλώματος. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Όλοι σας. Και οι νεοκολλητοί του Μπαλτά (πρώην του Αρβι)...