0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τrolling: Διαβάζοντας το φόρουμ διαπιστώνω ότι δεν ενοχλούν εκείνα που λέει το μέλος ΡΑ, αλλά το γεγονός ότι τα λέει το μέλος ΡΑ. Αυτό το στηρίζω γιατί εάν υπήρχε κάποιος τρόπος να αποκρυφθούν τα ψευδώνυμα, πολλές εκ των τοποθετήσεων θα μπορούσαν να αποδίδονται στο μέλος ΡΑ χωρίς στην πραγματικότητα να τα έχει εκείνος καταγράψει.
Οπως τα βλεπω τα πραματα για μενα ειναι καταστροφη. Ενω με τα υπαρχοντα μορια μπαινω στην πολη μου μετα απο 10 χρονια αν γινουν απ την αρχη προφανως θα δηλωσουν ολοι, οποτε ακομα και με ολα τα δημοτικα ανοικτα δε μπαινω καν στο νομο... Απιστευτο, μου ρχεται να τα παρατησω ολα......
Παράθεση από: vasia1 στις Ιουλίου 04, 2013, 05:04:17 pmΟπως τα βλεπω τα πραματα για μενα ειναι καταστροφη. Ενω με τα υπαρχοντα μορια μπαινω στην πολη μου μετα απο 10 χρονια αν γινουν απ την αρχη προφανως θα δηλωσουν ολοι, οποτε ακομα και με ολα τα δημοτικα ανοικτα δε μπαινω καν στο νομο... Απιστευτο, μου ρχεται να τα παρατησω ολα...... δεν εισαι η μονη... και να σου που καποιος εξυπνος, λιγα ποστ πιο πανω ειπε το εξης πανεξυπνο: γιατι να ερθουν αυτοι με τα μορια και να μας παρουν τις θεσεις απο εμας τα καημενα τα βυσματα που ειμαστε με μεταθεση στο μερος χρονια αλλα μας πεφτει λιγο μακρια το σχολειο και θελουμε να ερθουμε στο δημοτικο διπλα στο σπιτι μας...
Από τη στιγμή που είναι μετάταξη και όχι βελτίωση γιατί θα πρεπε να προτιμηθούν οι υπάρχοντες στο νομό; Το άδικο για μένα είναι πως θα δηλώσουν όσοι ΔΕΝ δήλωσαν την πρώτη φορά, δεν ενδιαφέρθηκαν για δημοτικά γιατί ξέρουν πως είναι πιο ζόρικα και βολεύτηκαν στη β'θμια ακόμα και όντας υπεράριθμοι. Τώρα βέβαια που μιλάνε μέχρι και για απολύσεις θα δηλώσουν όλοι. Το δίκαιο για μένα είναι να γίνουν οι μετατάξεις κανονικά και στη συνέχεια να βγουν νέες θέσεις.
Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση επί του θέματος? Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν θέμα ημερών να πραγματοποιηθούν οι μετατάξεις των 900? Ποιος είπε ότι τελικά δε θα γίνουν έτσι?