0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θα βγει κάτι μπορεί να είναι η αύξηση των θέσεων μετάταξης.Δεν λέω περισσότερα αυτή τη στιγμή.
Παράθεση από: p-p στις Ιουλίου 04, 2013, 02:38:15 pmΠαράθεση από: overmind στις Ιουλίου 04, 2013, 02:28:56 pmΑς εξηγησει καποιος και το αλλο. Γιατι αφου εχει τοσους πλεοναζοντες καθε ΠΥΣΔΕ (και συγκεκριμενα για τους Πληροφορικους μιλαω) δεν δινει τις οργανικες της Α/μιας σε αυτους του ιδιου ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ αλλα φερνει απο αλλα ΠΥΣΔΕ? Πως ειναι νομιμο αυτο?και στην περίπτωση των καθηγητών αγγλικής γλώσσας, όταν μετατάχθηκαν για πρώτη φορά στην πρωτοβάθμια το κριτήριο ήταν τα μόρια που έχει ο καθενας....ο καθορισμός των κριτηρίων μετάταξης κράτησε 1 ολόκληρη χρονιά για να καταλήξουν και πάλι στα μόρια...κατά την προσωπική μου γνώμη τώρα αυτό είναι και το δικαιότερο...γιατί πρέπει κάποιος που έχει μείνει στην παραμεθόριο 10 χρόνια να μείνει άλλα 10...ενώ αυτός που έκατσε 1-2 χρόνια να μην φυγει ποτέ από την πόλη του (όσοι εντός των ΠΥΣΔΕ είχαν κάτσει πολλά χρόνια στην παραμεθόριο και είχαν μαζέψει πολλά μόρια και πάλι έχουν ικανά μόρια για να πάρουν μετάταξη...πχ Θεσσαλονίκη αυτοί που είναι διάθεση ΠΥΣΔΕ έχουν πολλά μόρια και θα πάρουν σχεδόν όλες τις θέσεις μετάταξης εντός του νομού - αλλά ένας που πήρε μεταθεση πχ ανατολική αττική με 15 μόρια και έκατσε 1-2 χρονιές στην παραμεθόριο...)πάντως τωρα αν γίνουν μετατάξεις σε όλα τα δημοτικά ΕΑΕΠ όλοι θα πάνε εκεί που θέλουνε...εσυ θα επετρεπες να γινουν μεταθεσεις ή διορισμοι σε εναν νομο που ειναι ηδη γεματος με πλεοναζοντες? οχι βεβαια...και μη μου πεις οτι οι μεταταξεις ειναι κατι διαφορετικο γιατι εδω και τοσα χρονια οσοι πλεοναζαν στο ΠΥΣΔΕ πολυ ευκολα και απλα τους διεθεταν στο αντιστοιχο ΠΥΣΠΕ. Το ιδιο θα μπορουσε να γινει πολυ απλα και χωρις να ειναι χρονοβορο μαλιστα.εσυ μου μου λες να ανταλλαξουμε τοπο διαμονης αυτοι της πολης με αυτους στα νησια ανταλλαγη πληθυσμων θα κανουμε?
Παράθεση από: overmind στις Ιουλίου 04, 2013, 02:28:56 pmΑς εξηγησει καποιος και το αλλο. Γιατι αφου εχει τοσους πλεοναζοντες καθε ΠΥΣΔΕ (και συγκεκριμενα για τους Πληροφορικους μιλαω) δεν δινει τις οργανικες της Α/μιας σε αυτους του ιδιου ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ αλλα φερνει απο αλλα ΠΥΣΔΕ? Πως ειναι νομιμο αυτο?και στην περίπτωση των καθηγητών αγγλικής γλώσσας, όταν μετατάχθηκαν για πρώτη φορά στην πρωτοβάθμια το κριτήριο ήταν τα μόρια που έχει ο καθενας....ο καθορισμός των κριτηρίων μετάταξης κράτησε 1 ολόκληρη χρονιά για να καταλήξουν και πάλι στα μόρια...κατά την προσωπική μου γνώμη τώρα αυτό είναι και το δικαιότερο...γιατί πρέπει κάποιος που έχει μείνει στην παραμεθόριο 10 χρόνια να μείνει άλλα 10...ενώ αυτός που έκατσε 1-2 χρόνια να μην φυγει ποτέ από την πόλη του (όσοι εντός των ΠΥΣΔΕ είχαν κάτσει πολλά χρόνια στην παραμεθόριο και είχαν μαζέψει πολλά μόρια και πάλι έχουν ικανά μόρια για να πάρουν μετάταξη...πχ Θεσσαλονίκη αυτοί που είναι διάθεση ΠΥΣΔΕ έχουν πολλά μόρια και θα πάρουν σχεδόν όλες τις θέσεις μετάταξης εντός του νομού - αλλά ένας που πήρε μεταθεση πχ ανατολική αττική με 15 μόρια και έκατσε 1-2 χρονιές στην παραμεθόριο...)πάντως τωρα αν γίνουν μετατάξεις σε όλα τα δημοτικά ΕΑΕΠ όλοι θα πάνε εκεί που θέλουνε...
Ας εξηγησει καποιος και το αλλο. Γιατι αφου εχει τοσους πλεοναζοντες καθε ΠΥΣΔΕ (και συγκεκριμενα για τους Πληροφορικους μιλαω) δεν δινει τις οργανικες της Α/μιας σε αυτους του ιδιου ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ αλλα φερνει απο αλλα ΠΥΣΔΕ? Πως ειναι νομιμο αυτο?
Παράθεση από: vasia1 στις Ιουλίου 04, 2013, 05:04:17 pmΟπως τα βλεπω τα πραματα για μενα ειναι καταστροφη. Ενω με τα υπαρχοντα μορια μπαινω στην πολη μου μετα απο 10 χρονια αν γινουν απ την αρχη προφανως θα δηλωσουν ολοι, οποτε ακομα και με ολα τα δημοτικα ανοικτα δε μπαινω καν στο νομο... Απιστευτο, μου ρχεται να τα παρατησω ολα...... δεν εισαι η μονη... και να σου που καποιος εξυπνος, λιγα ποστ πιο πανω ειπε το εξης πανεξυπνο: γιατι να ερθουν αυτοι με τα μορια και να μας παρουν τις θεσεις απο εμας τα καημενα τα βυσματα που ειμαστε με μεταθεση στο μερος χρονια αλλα μας πεφτει λιγο μακρια το σχολειο και θελουμε να ερθουμε στο δημοτικο διπλα στο σπιτι μας...
Οπως τα βλεπω τα πραματα για μενα ειναι καταστροφη. Ενω με τα υπαρχοντα μορια μπαινω στην πολη μου μετα απο 10 χρονια αν γινουν απ την αρχη προφανως θα δηλωσουν ολοι, οποτε ακομα και με ολα τα δημοτικα ανοικτα δε μπαινω καν στο νομο... Απιστευτο, μου ρχεται να τα παρατησω ολα......
@eliaΤο πρόβλημα (δεν λέω ότι φταις εσύ) ξεκινά από το γεγονός ότι οι μεταθέσεις γίνονταν για ψήφους. Εννοώ ότι δεν υπήρχαν ώρες σε σχολεία. Η μετάταξη είναι ξεκάθαρη. Ακόμα και στους νοσηλευτές για να πάνε σε διπλανό νοσοκομείο απαιτείται μετάταξη και μπορεί να σου έρθει ο άλλος από μακριά. Να στο πω πιο απλά αν δεν έχεις οργανική σε σχολείο μπορείς να μείνεις στην Δβθμια και με υποχρεωτικές μεταθέσεις να βρεθείς εκτός Νομού...
Εγώ πάλι έχω την πεποίθηση ότι οι μετατάξεις των νέων κλάδων θα γίνουν όπως ορίστηκαν.Για τις άλλες μετατάξεις των 5000 εκπαιδευτικών θα ισχύσει άλλη εγκύκλιος όταν αποφασιστεί.Γιατί τις συγχέουμε τις δυο αυτές μετατάξεις?Οι μεν είναι για το κανονικό πρωινό πρόγραμμα στα δημοτικά και οι δε για το ολο΄μερο.Είναι κάτι που δεν κατάλαβα και έχω προσπεράσει συνάδελφοι?