0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή που η διαδικασία δεν μπορεί να έχει προτεραιότητες και με δεδομένο ότι όλοι συμφωνούμε πως συνάδελφοι που πήραν μετάθεση κάποτε στη
@rollo_tomassiκαλή η ανάλυση.αν γίνει όμως έτσι (7) και "θα πρέπει τα οργανικά κενά που θα δοθούν για μετάταξη να είναι μειωμένα κατά την εκτίμηση των μελλοντικών διαθέσεων στην Αθμια που θα γίνει από τα ΠΥΣΔΕ"τότε θα μιλάμε, για ελάχιστες τελικά μετατάξεις ....
Το ίδιο ακριβώς λέμε baxalo.Εγώ λέω το γ
Ρε παιδιά τι το συζητάτε το θέμα. Σχεδόν έχει κλείσει.Οι κοινές ειδικότητες θα ανακληθούν όλες, θα προηγηθούν μεταθέσεις και ότι περισσέψει ίσως δώσει κάτι στους υποχρεωτικά μεταταγμένους του 2013.Το μόνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% είναι τι θα γίνει με τις μη κοινές. Είτε θα ανακληθούν και αυτές με το σκεπτικό ότι όλες ή τίποτα! Είτε θα πάει σε τρέξιμο ξανά της διαδικασίας (όπου θα εξαφανιστούν από τους πίνακες οι 20-30 μοριούχοι)....θα μου πείτε ποιάς διαδικασίας;;;; Με προτεραιότητα στο ΠΥΣΔΕ, Περιφέρεια κτλ...με ποια κενά (της 1ης διαπιστωτικής που άφηναν ολόκληρους νομούς χωρίς κενά);;; Ακόμα και αν γίνει το 2ο οι αλλαγές θα είναι τεράστιες (ο Μπράτης μίλησε για 1200 σε σύνολο 2300 μη κοινών ειδικοτήτων). Μύλος δηλαδή. Άρα μάλλον το πράμα γέρνει προς την πλήρη ανάκληση όλων γιατί δε μπαλώνεται τέτοια ξεφτίλα!Εδώ θα είμαστε και θα τα δείτε αυτά. Διάφοροι ειρωνεύτηκαν παλαιότερα για την εμμονή μου να μιλάω για ξεφτίλα διαδικασία που ο Κουράκης θα την "τακτοποιήσει"...αλλά δε βαριέσαι...στην τελική το ψέμα και η αδικία έχουν κοντά ποδάρια (ούτε καν 2 χρόνια)
92113045ΤΖΟΚΕΡ:24
και εγω μαζι με άλλους συναδέλφους ζητούσαμε το γ) αλλά ο τρόπος που μιλάνε οι μεταταγμένοι στα κανάλια μάλλον μας πανε στο δ)