0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσο για τον rollo που θέλει να δημοσιεύσει "κάποιους δήθεν πίνακες" που ...μόνο.... αυτός νομίζει έχει (και το υπουργείο όχι - άκουσον άκουσον! λες και αυτός τους πήρε από αλλού), με γειά του με χαρά του.
Τώρα άμα μιλήσω απαξιωτικά θα φταίω πάλι;Πότε είπα εγώ ΔΕΝ τα έχει το υπουργείο;Πριν βγει το θέμα με τον έλεγχο των μορίων ΝΑΙ δεν ήμουν σίγουρος τι μπορεί να υπάρχει, ΑΛΛΑ εδώ και καιρό λέω ότι θα τους δημοσιεύσω ΜΟΝΟ αν το ΥΠΑΙΘ κάνει την πάπια.Και όλες αυτές οι αποκλίσεις που επιβεβαιώνονται, είναι πορίσματα αυτών των πινάκων.Ασφαλώς και το υπουργείο έχει πιο έγκυρα στοιχεία (μόρια μετατάξεων (=μόρια μεταθέσεων + πτυχία) και όχι μεταθέσεων), αλλά αν δεν τα δημοσιεύσει αυτό, θα το κάνω εγώ.Και η δουλειά που έκανα θα μπορούσε να την κάνει οποιοσδήποτε είχε την προνοητικότητα να κρατήσει πίνακες γενικώς από το 2013. Δεν έχω κάνει κάτι τρελό.υ.γ. Πιέσεις. ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ να μείνουν τα πράγματα ως έχουν χωρίς έλεγχο χωρίς τίποτα. Πιέζουν μέχρι και τα ...θαλασσινά...
Νόμιμε το νήμα είναι ενημερωτικό. Δε θέλετε να μοιράζομαι πληροφορίες; Να το σβήσω αν θέλεις. Ειλικρινά.
Το έχω γράψει και παλαιότερα και δε θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω: Το πρόβλημα και η πληγή που δημιούργησαν στην εκπαιδευτική κοινότητα οι Καθηγητές Αρβανιτόπουλος και Λοβέρδος έλαχε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να το λύσει – και νέα κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να είχαμε πάλι το ίδιο θα συνέβαινε…Ας στύψουμε λοιπόν κι εμείς το μυαλό μας να συμβάλουμε σε μια ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Τόσο απλά…
Το ΥΠΟΠΑΙΘ θα έπρεπε να καλέσει ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, αιρετούς ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ και τους προέδρους των επιστημονικών ενώσεων, να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ελέγχου εγγράφως, να τους προτείνει τις δυνατές λύσεις με τα υπέρ και τα κατά και να ζητήσει την άποψη τους εντός συντόμου χρονικού διαστήματος(3-4 ημέρες). Επίσης πρέπει να αναρτήσει τα μόρια και τις προτιμήσεις των 5700 αιτήσεων.Αντί να ενεργήσει έτσι, αφήνει το θέμα να σέρνεται και να δημιουργούνται αντιπαλότητες.
Το δικό μου δεν είναι κουτσομπολιό, αλλά δεν μπορώ να είμαι περισσότερο συγκεκριμένος
Δεν αναφέρομαι μόνο στο διάκο σου.....είμαι σαφής νομίζω.Τις τελευταίες ημέρες έχω μάθει και εγώ μερικά, αλλά επειδή ακριβώς δεν μπορώ να είμαι περισσότερο συγκεκριμένος δεν γράφω τίποτα δημοσίως.
Διάβασε το άλλη μια φορά, όχι γιατί δεν το είδες, αλλά επειδή κάνεις ότι δεν το είδες.