0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας το κρίνουν αυτό οι αναγνώστες του νήματος….Για το Ρέθυμνο όμως δεν απαντάς. Είναι παράβαση ή έγιναν όλα κανονικά σύμφωνα με την παράγραφο 11 του άρθρου 82 του Νόμου 4172/2013;
Για αυτο ζητάμε δημοσίευση όλων των αιτήσεων και οχι αποσπασματικές δημοσιεύσεις του καθενός. Εγώ δεν είμαι δικηγόρος για να αποφανθώ από την σχολική αίθουσα για τις παρατυπίες του ΥΠΑΙΘ. Ανέλαβε η νέα ηγεσία να δημοσιοποιησει όλα τα στοιχεία ή όχι;; Η μήπως τελικά στο παρασκήνιο έχετε λάβει μερικοί άλλου είδους υποσχέσεις και παριστάνετε εδώ τους τιμητές των πάντων;;
δειτε και αυτοhttps://eidpe.wordpress.com/
Όλη η πρώην ΠΑΣΚΕ
Και μια λεπτομέρεια... ποιες αδικούμενες ειδικότητες υπογράφουν μεταξύ άλλων;;
Όλη η πρώην ΠΑΣΚΕ και δεν είναι τυχαίο, αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες.
Δηλαδή πάνε να τις νομιμοποιήσουν τώρα;
Αυτή είναι η περιβόητη και πολυδιαφημισμένη λίστα με τις υπογραφές?Γελάωωω...Για την ακρίβεια κλαίω από τα γέλια...Τόσο γελοίοι έχουν καταντήσει ορισμένοι,ντρέπομαι που το λέω,συνάδελφοι...Ξεχάσατε να βάλετε και μερικές καθαρίστριες σχολείων να υπογράψουν...Α,και μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομα τους 5-6 φορές να κάνει μπούγιο...Οταν έλεγα οτι δεν γεμίζετε ταξί με κοροιδεύατε...υγ:Ολα πλέον τα κόμματα είναι εναντίον της ανάκλησης των μετατάξεων...Τώρα που θα γίνει καμιά οικουμενική κυβέρνηση,περιμέντε εσείς να γίνει ανάκληση...Αντε,καληνύχτα...