0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιστεύετε ότι με το τσουβάλιασμα όλων θα επιτύχετε τα μικροσυμφεροντά σας;
Εμενα μου προξενει απορια η συμμετοχη ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕΔ01, ΠΕ23 κ.α. Θιγονται και αυτοι απο τις μεταταξεις; ημαρτον...Απο νησια ελαχιστη συμμετοχη...
...Απο νησια ελαχιστη συμμετοχη...
“Τσουβάλιασμα» λες τις «υπερπηδήσεις» που επισημαίνει το ιστορικό μέλος rollo_tomassi παρακάτω; Το έχω ξαναγράψει εξάλλου και παλαιότερα: «Πολύ περίεργη μου φαίνεται η εμμονή της ολιγομελούς ομάδας των δικηγόρων που αγωνίζονται στη γραμμή "όλα εντάξει στη διαδικασία - η συκοφάντηση των μεταταγμένων δε θα περάσει ", ενώ όλοι στην εκπαιδευτική κοινότητα γνωρίζουμε ότι έγινε το "έλα να δεις". Μήπως τελικά με τη στάση αυτή οδηγήσουν την υπόθεση "στα βράχια;»
Ο καθένας οργανώνει τον αγώνα του όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Στο https://eidpe.wordpress.com/ οι υπογραφές κοντεύουν να ξεπεράσουν τις 500, αξιόλογος αριθμός. Μόνο που κάποιο λάθος πρέπει να υπάρχει στο ΦΕΚ που αναφέρεται στο ψήφισμα (ΦΕΚ 1967/13-08-2013 τ.
Και φυσικά δεν εννοώ να αποσιωπηθούν οι παραβάσεις που θα αποδειχτούν ότι έγιναν, αλλά η υπερβολή και η πλεονεξία είναι κακοί σύμβουλοι.
Τώρα αρχίζουμε να συνεννοούμαστε....Για τις «χρονοκαθυστερήσεις» τύπου Ρεθύμνου τι λες; Είναι παράβαση ή όχι;
Μια ζωή αδιάβαστος είσαι και με χρονοκαθυστέρηση. Επίσης μην απομονώνεις φράσεις από τα σχόλια