0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το δικαστήριο δεν δίκασε επί της ουσίας. Έκρινε την υπόθεση αόριστη. Άρα δεν υπάρχει κάποια απόφαση δικαστηρίου, με την έννοια που το θέτεις.Υπάρχει μόνο αδυναμία συγκέντρωσης κατάλληλων στοιχείων, από όσους προσέφυγαν.Άρα αν είναι κατι που πρέπει να αποδεχτούν οι προσφεύγοντες, είναι ότι λόγω κόστους της υπόθεσης και λόγω δυσκολίας στην συγκέντρωση στοιχείων, αποδέχονται να παρατήσουν την υπόθεση και να μην πάνε παρακάτω (στο ΣΤΕ)
Προσφεύγουν στα δικαστήρια και μετά την έκδοση της απόφασης επικαλείσαι αδυναμία συγκέντρωσης κατάλληλων στοιχείων; Αν είναι δυνατόν!! Τι προσπαθείς να αποδείξεις;
Γίνεται δεκτό ότι -ανεξαρτήτως της μη απόδειξης υποβολής αιτήσεων μετάθεσης για το έτος 2013-2014- η διαδικασία μεταθέσεων είναι ανεξάρτητη και δεν συνδέεται με την κρινόμενη διαδικασία μετατάξεων, μη επηρεάζοντας τη νομιμότητα της τελευταίας.
Η υπόθεση ενώπιον του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ έλαβε τέλος.Ας μην παριστάνουμε τους νομικούς και τους δικαστές, είμαστε εκπαιδευτικοί.
@ niwekewΝομίζω ότι το σχόλιο μου είναι σαφέστατο.Το ΣΤΕ εκδικάζει την συνταγματικότητα ή μη του νόμου.
@ niwekewΔεν επικαλούμαι λόγια δημοσιογράφου, αλλά είναι η πλήρης ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου.Διαβασε με προσοχή το κείμενο.https://xenesglosses.eu/2017/05/apokleistiko-nomimes-metatakseis-ton-ekpaideftikon-tis-defterovathmias-stin-protovathmia-ekpaidefsi/Σταματώ εδώ γιατί δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί.Οι μετατάξεις παραμένουν ως έχουν και θα παραμείνουν.
Δεν θα σχολιάσω την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου.Την ανακοίνωση του δικαστηρίου ας σχολιάσουμε.
Προφανώς για σένα άλλοτε μιλά ο δημοσιογράφος που δεν γνωρίζει και άλλοτε ο δικηγόρος που και αυτός δεν γνώριζε την υπόθεση και δεν έχει καταλάβει την απόφαση!Εκπαιδευτικός είμαι και όχι δικαστικός ή νομικός για να αναλύω δικαστικές αποφάσεις. Ελληνικά γνωρίζω και αντιλαμβάνομαι τι αναφερει η δικαστική απόφαση. Οι μετατάξεις παραμένουν ως έχουν και θα παραμείνουν.ΥΓ Όσοι παραιτήθηκαν της απόφασης προφανώς έλαβαν οργανικές και μεταθέσεις με το ΦΕΚ του 2015 επί Κουρακη
Όχι βέβαια. Το ΣΤΕ είναι το ανώτατα διοικητικό δικαστήριο.Εκδικάζει ΚΑΙ συνταγματικά θέματα, αλλά όχι μόνο τέτοια βέβαια.
Αληθεια γνωριζεις το περιεχομενο της προσφυγης στο ΣτΕ;Προσφυγή με αίτημα την αναγνώριση της αντισυνταγματικότητας των διατάξεων που επέτρεψαν τις μετατάξεις των ειδικοτήτων από την δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια.
Έγινε τελικά προσφυγή στο ΣΤΕ για το θέμα των μετατάξεων, κατόπιν της αοριστίας που έκρινε το διοικητικό εφετείο;Δεν το γνωρίζω... Δεν εμπλέκομαι άλλωστε άμεσα με την υπόθεση, ως εξωτερικός παρατηρητής την βλέπω και σχολιάζω.
Αναφέρομαι στη προσφυγή της ΟΠΚΕ από το 2013. Μην παρερμηνευεις τα λεγόμενα μου και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις.Δημιούργησες λογαριασμό και σχολιάζεις ως εξωτερικός παρατηρητής αν και δεν εμπλέκεσαι άμεσα.Καλό!!!
Προσωπικά επιθυμώ:Υποχρεωτική μετάθεση στη