0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι...δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει!Δεν μπορεις να μπεις ουτε στην ιστοσελιδα των αιρετων της ΟΛΜΕ,απο το εμσημερι αυτο,αλλα τωρα που προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα της δ/βθμιας της περιοχης μου,δεν υπαρχει το σαιτ,και μου βγαζει το πανελληνιο σχολικο δικτυο!Μπηκα σε παρα πολλες δ/θμιες..ΚΑΜΙΑ δεν λειτουργει!Ειτε σου λεει error,ειτε σε πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο! Παρακαλω δοκιμαστε και εσεις να δουμε τι γινεται.Καλα το σκεφτομαι;;Σωστα ψιλιαζομαι;
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Ιουλίου 31, 2013, 09:01:26 pmΣυναδελφοι...δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει!Δεν μπορεις να μπεις ουτε στην ιστοσελιδα των αιρετων της ΟΛΜΕ,απο το εμσημερι αυτο,αλλα τωρα που προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα της δ/βθμιας της περιοχης μου,δεν υπαρχει το σαιτ,και μου βγαζει το πανελληνιο σχολικο δικτυο!Μπηκα σε παρα πολλες δ/θμιες..ΚΑΜΙΑ δεν λειτουργει!Ειτε σου λεει error,ειτε σε πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο! Παρακαλω δοκιμαστε και εσεις να δουμε τι γινεται.Καλα το σκεφτομαι;;Σωστα ψιλιαζομαι; Φίλε, μην τρελαίνεσαι. Στη δευτεροβάθμια Πειραιά (dide peiraia) μπαίνεις κανονικότατα. Ωστόσο, αυτό που περιγράφεις δεν είναι ασυνήθιστο. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, δίχως να 'χει κάποια ιδιαίτερη σημασία.
Παράθεση από: nikitas στις Ιουλίου 31, 2013, 09:13:52 pmΠαράθεση από: Γατόπαρδος στις Ιουλίου 31, 2013, 09:01:26 pmΣυναδελφοι...δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει!Δεν μπορεις να μπεις ουτε στην ιστοσελιδα των αιρετων της ΟΛΜΕ,απο το εμσημερι αυτο,αλλα τωρα που προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα της δ/βθμιας της περιοχης μου,δεν υπαρχει το σαιτ,και μου βγαζει το πανελληνιο σχολικο δικτυο!Μπηκα σε παρα πολλες δ/θμιες..ΚΑΜΙΑ δεν λειτουργει!Ειτε σου λεει error,ειτε σε πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο! Παρακαλω δοκιμαστε και εσεις να δουμε τι γινεται.Καλα το σκεφτομαι;;Σωστα ψιλιαζομαι; Φίλε, μην τρελαίνεσαι. Στη δευτεροβάθμια Πειραιά (dide peiraia) μπαίνεις κανονικότατα. Ωστόσο, αυτό που περιγράφεις δεν είναι ασυνήθιστο. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, δίχως να 'χει κάποια ιδιαίτερη σημασία.Δοκιμασες να μπεις σε αλλες;Παιδια εγω δεν μπορω να μπω σε καμια.Ειτε μου βγαζει error,ειτε με πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ,και στην α/θμια..
Δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΑ.. Είναι σύνηθες φαινόμενο για το ΠΣΔ... Για άλλα πράγματα πρέπει να αγχωνόμαστε...Έχετε σκεφτεί ποιες θα είναι οι 1500 διαθεσιμότητες που θα δώσει ως απόψε τα μεσάνυχτα το Υπουργείο...?
Δε νομίζω ότι το υπουργείο υποχρεούται να δώσει 1.500 διαθεσιμότητες απόψε. Ήδη εξέδωσε την οριστική λίστα της ντροπής για την πρώτη φουρνιά. Από που προκύπτει ότι απόψε δίνει και άλλη; Έχω την εντύπωση ότι οι 1.500 πάνε για Σεπτέμβρη. Τέλος πάντων, η επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι οι 1.500 θα 'ναι κυρίως διοικητικοί και... αδυνατούντες, παρ' ότι σιχαίνομαι τη λέξη.