*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4789701 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #2506 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:13:52 pm »
Συναδελφοι...δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει!
Δεν μπορεις να μπεις ουτε στην ιστοσελιδα των αιρετων της ΟΛΜΕ,απο το εμσημερι αυτο,αλλα τωρα που προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα της δ/βθμιας της περιοχης μου,δεν υπαρχει το σαιτ,και μου βγαζει το πανελληνιο σχολικο δικτυο!Μπηκα σε παρα πολλες δ/θμιες..ΚΑΜΙΑ δεν λειτουργει!Ειτε σου λεει error,ειτε σε πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο! :o
Παρακαλω δοκιμαστε και εσεις να δουμε τι γινεται.
Καλα το σκεφτομαι;;Σωστα ψιλιαζομαι; :o

Φίλε, μην τρελαίνεσαι. Στη δευτεροβάθμια Πειραιά (dide peiraia) μπαίνεις κανονικότατα. Ωστόσο, αυτό που περιγράφεις δεν είναι ασυνήθιστο. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, δίχως να 'χει κάποια ιδιαίτερη σημασία.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:12:10 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #2507 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:14:26 pm »
Ρε παιδια..τι λεμε τωρα;Αυτο ειναι πραξικοπημα στης ηλεκτρονικες διευθυνσεις της α/θμιας και β/θμιας!κΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΟΛΕς ΧΑΛΑΣΑΝ ΜΑΖΙ! :o
Προφανως της κατεβασαν απο το υπουργεειο,ποσο μαλλΟν οταν οι μισες σε πετανε στο πανελληνιο σχολικο δικτυο!Ειναι δυνατον;; :o
Αυτο που ειναι φως φαναρι ειναι πως για καποιο λογο δεν θελουν να τις βλεπουμε..δεν μπορω να ξερω γιατι.Αλλα αυτο ειναι Ανηκουστο!
Εκει μεσα παντως εχουν καταγραφει ολοι οσοι εχουν κανει αιτηση μεταταξεις,τα μορια μας,οι υπερεαριθμοι,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2013, 09:18:17 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος vickykas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2508 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:18:32 pm »
Επίσης να προσθέσω και τον εξής προβληματισμό μου:

Αρχίζω να πιστεύω τελικά οτί το νούμερο 5000 που κυκλοφορεί (ή μαλλον 4993 γιατί είναι και ακριβείς τρομάρα τους...) έχει προκύψει όχι από τη μελέτη των οργανικών κενών των ΕΑΕΠ, αλλά γιατί μάλλον τόσοι είναι αθροιστικά οι υπεράριθμοι των κλάδων της Δευτεροβάθμιας που μπορούν θεωρητικά να μεταταχτούν με βάση τα πλεονάσματα που έδωσε το plan στις 30 Ιουνίου.

Το θεωρητικά το γράφω γιατί μπορεί π.χ. οι ΠΕ11 να έχουν 1000 υπεράριθμους στη Δευτεροβάθμια, αλλά είναι προφανές ότι δεν μπορούν να μεταταχτούν όλοι στην Πρωτοβάθμια όταν στο συγκεκριμένο κλάδο υπάρχουν ήδη 500 υπεράριθμοι στην Πρωτοβάθμια. Μάλλον το Υπουργείο δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει συγκεκριμένους υπολογισμούς με βάση τα οργανικά κενά στα ΕΑΕΠ και ουτε εξέτασε αν είναι εφικτό να γίνουν όλες αυτές οι μετατάξεις και με ποιο τρόπο (όπως ειπα σε προηγούμενο μηνυμα κανονικά πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στους νέους και τους παλιούς κλάδους της Πρωτοβάθμιας), γι αυτό έχουν αργήσει τόσο πολύ και ακόμα σβήνουν και γράφουν την εγκύκλιο κατά τα φαινόμενα..

Ποντάρω πιο πολύ λοιπόν στη θεωρία της προχειρότητας και της ανοργανωσιάς στο Υπουργειο παρά στα staffing plan που δήθεν έχουν κάνει τρομάρα τους.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα σήμερα μετά από σκέψεις πολλών ημερών βλέποντας τη λίστα με όσους εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα. Θα μου πείτε τι σχέση έχει; Έχει αν σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι είναι τόσο ανοργάνωτοι που ούτε τα νούμερα όσων εξαιρούνται δεν είχαν υπολογίσει με αποτέλεσμα να βγάζουν τροπολογίες της τελευταίας στιγμής για τα μεταπτυχιακα. Στο σημερινό πίνακα με τις εξαιρέσεις λοιπόν παρατήρησα ότι π.χ. στη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης μετατάσσονται υποχρεωτικά ως Διοικητικοί 45 άτομα αν μέτρησα καλά από τις εξαιρέσεις, εκ των οποίων και ειδικότητες όπως Υδραυλικός. Με τι αξιολόγηση τους στέλνουν αυτόματα όλους αυτούς εκεί; Ξέρουν να κάνουν τη δουλειά ή μας ενδιαφέρει μόνο οτι είναι πολύτεκνοι και πρέπει κάπου να τους βολέψουμε; Και ο εκπαιδευτικός που τυχόν ήθελε να δηλώσει τη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης στην επικείμενη εγκύκλιο μετατάξεων σε διοικητικές θέσεις και ξέρει να κάνει τη δουλειά τι θα κάνει; Θα μπορέσει να διεκδικήσει κάποια θέση εκεί ή δεν θα δοθεί καμία γιατί έχει γεμίσει η Διεύθυνση με πολύτεκνες νοσηλεύτριες και γιατρούς που στην τελική ούτε οι ίδιοι θέλουν ξαφνικά να γίνουν διοικητικοι με το έτσι θέλω;

Ρητορικά ερωτήματα φυσικά. Το συμπέρασμα είναι ότι για τίποτα δεν είμαστε σίγουροι και δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, ούτε από όσα λέγονται από τους Δημοσιογράφους, ούτε από όσα λέει ο ίδιος ο Αρβανιτόπουλος που είναι παντελώς αναξιόπιστος.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2013, 09:21:51 pm από vickykas »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2509 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:22:43 pm »
Δεν μπορεις να μπεις ουτε στην ιστοσελιδα των αιρετων της ΟΛΜΕ,απο το εμσημερι αυτο,αλλα τωρα που προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα της δ/βθμιας της περιοχης μου,δεν υπαρχει το σαιτ,και μου βγαζει το πανελληνιο σχολικο δικτυο!Μπηκα σε παρα πολλες δ/θμιες..ΚΑΜΙΑ δεν λειτουργει!Ειτε σου λεει error,ειτε σε πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο! :o

Φίλε, μην τρελαίνεσαι. Στη δευτεροβάθμια Πειραιά (dide peiraia) μπαίνεις κανονικότατα. Ωστόσο, αυτό που περιγράφεις δεν είναι ασυνήθιστο. Έχει συμβεί κι άλλες φορές, δίχως να 'χει κάποια ιδιαίτερη σημασία.
Δοκιμασες να μπεις σε αλλες;Παιδια εγω δεν μπορω να μπω σε καμια.Ειτε μου βγαζει error,ειτε με πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ,και στην α/θμια..
ΥΓ.Συνηθισμενοι ποιο ειθναι;Ολες αυτες οι ιστοσελιδες να μην ΄λειτουργουν;Και καλα δεν λειτουργουν.Να σε πετανε σε σελιδα του υποιυργειου;;απο που και ως που;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2013, 09:25:03 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:12:10 »

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2510 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:23:21 pm »
Διδε γ,β αθηνας, σαμου, καρδιτσας, δυτ. Αττικης,μαγνησιας error λεει...

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2511 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:26:00 pm »

Δοκιμασες να μπεις σε αλλες;Παιδια εγω δεν μπορω να μπω σε καμια.Ειτε μου βγαζει error,ειτε με πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ,και στην α/θμια..

Ξαναλέω, μετά λόγου γνώσης, ότι κάτι τέτοιο έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, δίχως να 'χει κάποια ξεχωριστή σημασία. Αλλά κι έτσι να μην είναι, ακόμα δηλαδή κι αν υποθέσουμε ότι κάτι σημαίνει, γιατί τόση πολλή έξαψη και ανησυχία;

Συμπληρώνω: διδε πέλλας, διδε ευβοίας, διδε αχαΐας, μπαίνεις κανονικά σε όλες.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2013, 09:28:37 pm από nikitas »
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος valeriaM

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2512 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:32:20 pm »
σε καμια 10αριά πρωτοβάθμιες, error  βγάζει..Μόνο η Σερρών άνοιξε

Αποσυνδεδεμένος vadi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2513 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:34:09 pm »
Όπως σωστά λέει και ο nikitas είναι σύνηθες αυτό που συμβαίνει
Κανείς δε μπορεί να μάθει ό,τι νομίζει πώς ξέρει ήδη. Επίκτητος

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2514 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:35:08 pm »
Και σελιδες σχολειων δεν ανοιγουν. Το υπουργειο ανοιγει.Συντηρουν το sch.gr ισως;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2515 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:36:57 pm »
Ελπιζω να ειναι τυχαιο.Επικοινωνησα με πληροφορικο και μου ειπε οτι αν ολες οι δ/θμιες ειναι στον ιδιο σερβερ,πολυ πιθανον να εχει προβλημα ο σερβερ.Ετσι ναι,μπορει να εξηγηθει.
Επισης,ο ιδιος που ειναι και προεδρος της τοπικης ΕΛΜΕ και εχει κανει και αυτος αιτηση μεταταξης,αυθτες των 900..μου ειπε οτι και αυτος εχει πληροφοριες οτι μεχρι την παρασκευη θα εχουνε νεα για τις υπποχρεωτικες.Τωρα,αν θα χαθουν στην μαρμαγκα αυτες των 900,αν θα βγαλουν ανακοινωση για αυτες..δεν εχει καμια πληροφοριση.

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2516 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:38:05 pm »
Δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΑ.. Είναι σύνηθες φαινόμενο για το ΠΣΔ... Για άλλα πράγματα πρέπει να αγχωνόμαστε...
Έχετε σκεφτεί ποιες θα είναι οι 1500 διαθεσιμότητες που θα δώσει ως απόψε τα μεσάνυχτα το Υπουργείο...?

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2517 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:45:34 pm »
Δεν τρέχει ΤΙΠΟΤΑ.. Είναι σύνηθες φαινόμενο για το ΠΣΔ... Για άλλα πράγματα πρέπει να αγχωνόμαστε...
Έχετε σκεφτεί ποιες θα είναι οι 1500 διαθεσιμότητες που θα δώσει ως απόψε τα μεσάνυχτα το Υπουργείο...?

Δε νομίζω ότι το υπουργείο υποχρεούται να δώσει 1.500 διαθεσιμότητες απόψε. Ήδη εξέδωσε την οριστική λίστα της ντροπής για την πρώτη φουρνιά. Από που προκύπτει ότι απόψε δίνει και άλλη; Έχω την εντύπωση ότι οι 1.500 πάνε για Σεπτέμβρη. Τέλος πάντων, η επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι οι 1.500 θα 'ναι κυρίως διοικητικοί και... αδυνατούντες, παρ' ότι σιχαίνομαι τη λέξη.
Henry V
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος argy1010

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2518 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:48:31 pm »
Το έχω γράψει και παλαιότερα.
Είναι πολύ δύσκολο να γίνουν οι 900 μετατάξεις γιατί αλλάζει ο χάρτης με τα κενά και τα πλεονάσματα σε όλη την Ελλάδα.
Θα πρέπει να γίνει ενημέρωση στο survey από τους διευθυντές των σχολείων καλοκαιριάτικα και να ξαναϋπολογιστούν όλα από την αρχή.
Καταλαβαίνετε για τι διαδικασία μιλάμε στο παρά ένα των 5000 μετατάξεων;

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 31, 2013, 09:51:18 pm από argy1010 »

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2519 στις: Ιουλίου 31, 2013, 09:52:20 pm »
Δε νομίζω ότι το υπουργείο υποχρεούται να δώσει 1.500 διαθεσιμότητες απόψε. Ήδη εξέδωσε την οριστική λίστα της ντροπής για την πρώτη φουρνιά. Από που προκύπτει ότι απόψε δίνει και άλλη; Έχω την εντύπωση ότι οι 1.500 πάνε για Σεπτέμβρη. Τέλος πάντων, η επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι οι 1.500 θα 'ναι κυρίως διοικητικοί και... αδυνατούντες, παρ' ότι σιχαίνομαι τη λέξη.
Αδυνατούντες συνάδελφοι είναι ελάχιστοι... Μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού ανά περιφέρεια...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)