0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kris_81 στις Ιουλίου 31, 2013, 05:00:21 pmCrimson, εάν έχουν οργανικη θέση και είναι στον τόπο τους, γιατί να πάνε από την β/θμια -> α/θμια...??Αναφέρομαι για αυτούς που είναι στη Διάθεση και κατεβαίνουν τα τελευταία χρόνια, εθελοντικά ή υποχρεωτικά, στη πρωτοβάθμια. Για τους κατέχοντες οργανική θέση στη Δευτεροβάθμια , προσωπικά δε γνωρίζω κάποιον να θέλει να πάει στα Δημοτικά.
Crimson, εάν έχουν οργανικη θέση και είναι στον τόπο τους, γιατί να πάνε από την β/θμια -> α/θμια...??
Είναι άδικο και παράλογο οι μετατάξεις να γίνουν κατά προτεραιότητα με τους υπάρχοντες εκπαιδευτικούς στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ. Υπάρχουν άνθρωποι που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ζήτησαν να μεταταχθούν, βρίσκονται εδώ και χρόνια στην επαρχία και δήλωσαν ήδη με τις προηγούμενες αιτήσεις κάποιες περιοχές για μετάταξη. Στο οικείο (εκάστοτε επαρχιακό) ΠΥΣΠΕ, οι προσφερόμενες θέσεις μπορεί να είναι ελάχιστες και να μην πάρουν μετάταξη ούτε καν εκεί. Οι άνθρωποι αυτοί θα αδικηθούν δύο φορές; Εγώ θέλω να πάω από νησί σε μικρή επαρχιακή πόλη και έχω αρκετά μόρια. Στο ΠΥΣΠΕ που ζητάω μετάταξη υπάρχουν συνάδελφοι με πολύ λιγότερα μόρια και - κυρίως- ούτε κι αυτοί θέλουν να μείνουν εκεί. Έτσι αδικούμαστε όλοι μαζί και συνυπογράφουμε την επ άπειρον παραμονή μας μακριά από τα σπίτια μας (λες και δε φτάνουν 10 χρόνια ήδη) - παραμονή μέχρι να μας απολύσουν ή να παραιτηθούμε.Θα έπρεπε πρώτα να ικανοποιήσουν τις μετατάξεις όσων εθελοντικά το ζήτησαν και στη συνέχεια στις υπόλοιπες θέσεις να μετακινηθούν μόνο από το οικείο ΠΥΣΔΕ για να μην ξεσπιτωθεί κανείς χωρίς να το θέλει.
Συναδελφοι...δεν το πιστευω αυτο που συμβαινει!Δεν μπορεις να μπεις ουτε στην ιστοσελιδα των αιρετων της ΟΛΜΕ,απο το εμσημερι αυτο,αλλα τωρα που προσπαθησα να μπω στην ιστοσελιδα της δ/βθμιας της περιοχης μου,δεν υπαρχει το σαιτ,και μου βγαζει το πανελληνιο σχολικο δικτυο!Μπηκα σε παρα πολλες δ/θμιες..ΚΑΜΙΑ δεν λειτουργει!Ειτε σου λεει error,ειτε σε πεταει στο πανελληνιο σχολικο δικτυο! Παρακαλω δοκιμαστε και εσεις να δουμε τι γινεται.Καλα το σκεφτομαι;;Σωστα ψιλιαζομαι;