*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791179 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #252 στις: Μαρτίου 24, 2013, 02:46:20 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D   εμείς έχουμε έναν αυτής της περίπτωσης με ....29 χρόνια εκπαιδευτικής υπηρεσίας!!!

καλά η φωτό όλα τα λεφτά!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:23:35 »

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Μαρτίου 24, 2013, 04:24:48 pm »
Εγώ είμαι φέτος,για πρώτη φορα αποσπασμένη στην α'βαθμια,δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει και πάρα πολύ,ίσως φταίει και το σχολείο...το μόνο καλό είναι ότι είμαι σπίτι μου....τελικά ούτε και γω μπορώ να κάνω αίτηση μετάταξης για 2 μήνες....ο λόγος που ήθελα να κάνω μετάταξη ειναι μπας και έρθω κάποια στιγμή στο μέρος μου....

Αποσυνδεδεμένος idefix

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Μαρτίου 24, 2013, 04:26:44 pm »
Καλησπέρα!
Διάβασα εδώ και πολλή ώρα όλες τις αναρτήσεις. Πολλά ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση από την bitch.

Θα ήθελα να ρωτήσω: θεωρούμαστε ότι μετατασσόμαστε σε κατώτερη κατηγορία (δηλαδή από τη δευτεροβάθμια πάμε στην πρωτοβάθμια).

Μισθολογικά, παίρνουμε τα ίδια χρήματα; Οι ώρες πόσες είναι σε κάποιον με δεκαετία;

Αν κάνεις μετάταξη, μπορείς να ξανακάνεις μετά για δευτεροβάθμια;

Στον Νόμο 4093/2012 λέει ότι στην κατάργηση μπορεί και να σε μεταφέρουν με μεταβολή σε εργασία ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Αν π.χ. καταργηθούν τα γαλλικά στα δημοτικά, ποια θα είναι η θέση μας; Μας απολύουν;;;

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Μαρτίου 24, 2013, 04:28:11 pm »
Ερώτηση:
Εαν δηλώσω μόνο εναν Νομο Α ο οποιος καλυφθει με συναδερφους που εχουν περισσότερα μόρια απο μενα. Θα με δωσουν οργανικη ακαλυπτη σε εναν αλλο νομο εκτος της επιλογής μου?

Όχι, δε θα σε δώσουν τίποτε απολύτως!   :D
Προχωράνε με τους επόμενους στη λίστα (με λιγότερα μόρια από εσένα).
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2013, 04:30:53 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:23:35 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Μαρτίου 24, 2013, 04:49:42 pm »
Καλησπέρα!
Διάβασα εδώ και πολλή ώρα όλες τις αναρτήσεις. Πολλά ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση από την bitch.

Θα ήθελα να ρωτήσω: θεωρούμαστε ότι μετατασσόμαστε σε κατώτερη κατηγορία (δηλαδή από τη δευτεροβάθμια πάμε στην πρωτοβάθμια).

Μισθολογικά, παίρνουμε τα ίδια χρήματα; Οι ώρες πόσες είναι σε κάποιον με δεκαετία;

Αν κάνεις μετάταξη, μπορείς να ξανακάνεις μετά για δευτεροβάθμια;

Στον Νόμο 4093/2012 λέει ότι στην κατάργηση μπορεί και να σε μεταφέρουν με μεταβολή σε εργασία ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Αν π.χ. καταργηθούν τα γαλλικά στα δημοτικά, ποια θα είναι η θέση μας; Μας απολύουν;;;

όχι, δεν μετατάσσεστε σε κατώτερη κατηγορία. Μετάταξη σε κατώτερη κατηγορία σημαίνει απο ΠΕ σε ΤΕ ή ΔΕ κάτι που δεν υφισταται εν προκειμένω.

μισθολογικά είστε στα ίδια. Τα ωράρια στην α/θμια αλλάζουν ως εξής ( με βάση το ισχύον ωράριιο να εξηγούμαστε )
 0-10 έτη 24 ώρες
11-15 έτη  23 ώρες
16-20 έτη  22 ώρες
από 21 έτη  και πάνω 21 ώρες.

Δεν μπορείς να ξανακάνεις μετάταξη στη β/θμια ( να επανέλθεις δηλαδή στην υπηρεσία που βρισκόσουν πριν μεταταχθεις). Μπορείς να κάνεις μετάταξη σε άλλο υπουργείο ( στα πλαίσια και της κινητικότητας των δ.υ.).

ο 4093 μιλάει για κατάργηση υπηρεσίας ( πχ να καταργηθεί η Πολεοδομία και οι υπάλληλοί της να πρεπει να πάνε σε άλλη εντελώς υπηρεσία, πχ στην Εφορία ).
Η κατάργηση σχολικών μονάδων είναι κάτι διαφορετικό και προς το παρόν οι εκπ/κοί που προέρχονται απο μονάδες που καταργούνται τοποθετούνται με την διαδικασία των υπεραριθμιών. Άρα, όχι δεν απολύεστε!  ;)

( it's a pleasure to be of service  ;)  )

Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος idefix

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Μαρτίου 24, 2013, 05:02:07 pm »
Ευχαριστώ πολύ bitch.

Πραγματικά όμως φοβάμαι πολύ. Αν βγουν τα γαλλικά από το δημοτικό, τι γίνεται; Εκεί δεν θα έχουμε δεύτερη ανάθεση όπως στη δευτεροβάθμια, τι μας κάνουν επομένως; Λογικά απόλυση;
Μήπως είναι ένας εύκολος τρόπος απόλυσης όλο αυτό και μάλιστα με τις δικές μας υπογραφές; Υπάρχει κάποιος νόμος που εξασφαλίζει τα δικαιώματά μας, τον διορισμό μας; Εγώ έχω διοριστεί με τον ΑΣΕΠ και έχω ΦΕΚ διορισμού πριν από πολλά χρόνια. Τώρα αν μεταταγώ, ποιο ΦΕΚ θα έχω; Της μετάταξης ή του διορισμού μου;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Μαρτίου 24, 2013, 05:09:19 pm »
Ο διορισμός σου ανατρέχει απο το αρχικό φεκ διορισμού. Τότε δηλαδή διορίστηκες στο δημοσιο. Η μετάταξη ειναι μια νέα υπηρεσιακή μεταβολή αλλά δεν ειναι νεος διορισμός. Η μετάταξη, νομοθετικά είναι οιονεί διορισμός ( δλδ 'σαν" νεος διορισμός αλλά όχι ακριβώς έτσι ).

Τώρα σε σχέση με τα άλλα που ρωτάς, προφανώς αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω. Ολοι είμαστε εν δυνάμει απολυμένοι, δεν μας εξασφαλίζει τίποτα και κανείς την παραμονή μας στο δημόσιο, αλλά το τι μέλλει γενέσθαι νομίζω δεν το ξέρουν ουτε καν οι ίδιοι που αποφασιζουν για τις τύχες μας.

Αποσυνδεδεμένος Kounavi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Μαρτίου 24, 2013, 05:19:01 pm »
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που είμαι ΠΕ19 φοβάμαι μήπως η Πληροφορική καταργηθεί στην πρωτοβάθμια αλλά επειδή δεν έχω καμία ελπίδα πλέον για μετάθεση, έκανα αίτηση μετάταξης με την ελπίδα να είμαι Αττική...δυστυχώς για τον κλάδο μας και στην

Αποσυνδεδεμένος xerxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Μαρτίου 24, 2013, 05:48:27 pm »
Ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση μετάταξης από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια, δεν ανήκω όμως στις ειδικότητες της παρούσας εγκυκλίου. Με βάση την τρέχουσα νομοθεσία, έχω δικαίωμα να καταθέσω αίτηση μετάταξης εντός του μηνός Μαρτίου (ή Οκτωβρίου); Μπορώ να χρησιμοποιήσω την αίτηση της τρέχουσας εγκυκλίου;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Μαρτίου 24, 2013, 05:55:55 pm »
αν ανήκεις σε ειδικότητα που μπορεί να διδάξει στο δημοτικό ( πχ αγγλικών ή γυμναστές ) μπορείς να υποβάλλεις τώρα την σχετική αίτηση.
Θα χρειαστείς μια απλή αίτηση και όχι αυτήν της εγκυκλίου, ενα βιογραφικό και επίσης θα ζητήσεις απο τη ΔΔΕ σου ένα ΠΥΜ ( Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών). Όλα αυτά στέλνονται υπηρεσιακά στην αρμόδια δ/νση του Υπουργείου.
Να προσέξεις να δηλώσεις συγκεκριμένες περιοχές που επιθυμείς να μεταταχθείς, διότι αν δηλώσεις ότι "γενικά επιθυμείς να μεταταχθείς στην α/θμια" τοτε μπορεί να σου έρθει μετάταξη για οπουδήποτε στην χώρα.
Για να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν κενά της ειδικότητάς σου στην α/θμια μπορεις να απευθυνθείς στην αντιστοιχη ΔΠΕ που θέλεις να μεταταχθεις ( πχ στην ΔΠΕ Λάρισας ) και να τους ρωτήσεις αν έχουν οργανικά κενά για μετάταξη, διοφορετικά ειναι μάλλον δώρον άδωρον να δηλώσεις περιοχές χωρίς κενά.

Αποσυνδεδεμένος xerxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Μαρτίου 24, 2013, 06:01:04 pm »
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση της αίτησής μου; Έως 31/3/2013; Λαμβάνοντας υπόψη ότι αύριο είναι αργία, μου μένουν μόνο 4 εργάσιμες για να ζητήσω το ΠΥΜ; Θα χρειαστεί κ Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης; Πού θα πρέπει να τα καταθέσω; Είμαι αποσπασμένη μακριά από την οργανική μου, δικαιούμαι να τα καταθέσω στη Διεύθυνση στην οποία είμαι αποσπασμένη;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Μαρτίου 24, 2013, 06:34:29 pm »
το ΠΥΜ βγαίνει αμέσως αλλά επειδή τώρα τρέχουν και οι αιτήσεις μετάταξης βάσει της εγκυκλίου καλό θα ήταν να μην το αφησεις για τελευεταία στιγμή.

θα πρέπει να το στείλεις στην ΔΔΕ που ανήκεις οργανικά. Τηλεφώνησέ τους, πες τους ότι το στέλνεις με φαξ για να πάρει εμπρόθεσμα αριθμό πρωτοκόλλου και μετά στείλτο και ταχυδρομικά για να έχουν τα πρωτότυπα.
Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορούν να το βρουν αυτεπάγγελτα ή να χρησιμοποιήσουν αυτό που έχουν απο την αίτηση μετάθεσής σου ( υποθέτω έκανες αίτηση μετάθεσης). Είναι ακόμα έγκυρο. Απλά μην ξεχάσεις να το αναφέρεις στην αίτησή σου ( να χρησιμοποιήσουν δηλαδή το ήδη υπάρχον ή να αναζητήσουν νέο αυτεπάγγελτα)

Αποσυνδεδεμένος shva

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Μαρτίου 24, 2013, 08:27:38 pm »
Καλησπέρα σε όλους.
Να ρωτήσω το εξής:
Αν για παράδειγμα κάποιος έχει οργανικη στα Δωδεκάνησα με 100 ΜΟΡΙΑ
και καποιος άλλος είναι στην διαθεση του ΠΥΣΔΕ στην

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Μαρτίου 24, 2013, 08:31:12 pm »
έτσι ειναι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182594
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)