0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας ευχηθούμε όλοι, οι υποχρεωτικές μετατάξεις να μην υλοποιηθούν τελικά, στο χρονικό σημείο που έχουμε φτάσει. Αν τελικά γίνουν, θα προσδιορίζονται από ένα και μόνο χαρακτηριστικό: γενικό τσουβάλιασμα...Κάτι που δεν θέλει κανείς νομίζω...Για μένα, το μόνο απτό, υλοποιήσιμο και ηθικό να γίνει, είναι η διενέργεια των 945 εθελοντικών μετατάξεων. Για τις υπόλοιπες, επιβάλλεται να τύχουν καλύτερης και διεξοδικότερης επεξεργασίας. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές...
Συμφωνω,διοτι για αυτες τις 945 ειχε βγει εγκυκλιος που καλουσε τους ενδιαφερομενους να κανουν αιτηση.Ειναι απολυτως δικαιο για οσους κανατε αιτηση,διοτι....επενδυσατε σε αυτο,στηριξατε τις ελπιδες σας....τουλαχιστον αυτες να πραγματοποιηθουν και για τις υπολοιπες βλεπουμε....δεν γινεται να γινονται ολα τη τελευταια στιγμη.....κι αν δεν σκεφτονται εμας ας σκεφτουν και ας λυπηθουν λιγακι τους μαθητες..... καποτε ακουγονταν το ''πρωτα ο μαθητης'',τωρα δεν ακουγεται τιποτα πια!!!
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 11, 2013, 06:08:03 pmΣυμφωνω,διοτι για αυτες τις 945 ειχε βγει εγκυκλιος που καλουσε τους ενδιαφερομενους να κανουν αιτηση.Ειναι απολυτως δικαιο για οσους κανατε αιτηση,διοτι....επενδυσατε σε αυτο,στηριξατε τις ελπιδες σας....τουλαχιστον αυτες να πραγματοποιηθουν και για τις υπολοιπες βλεπουμε....δεν γινεται να γινονται ολα τη τελευταια στιγμη.....κι αν δεν σκεφτονται εμας ας σκεφτουν και ας λυπηθουν λιγακι τους μαθητες..... καποτε ακουγονταν το ''πρωτα ο μαθητης'',τωρα δεν ακουγεται τιποτα πια!!! Σωστά, αλλά ακούγεται κάτι εδώ και καιρό ηχηρά:Πρώτα η τρόικα!
Παράθεση από: blasphemy στις Αυγούστου 11, 2013, 06:10:03 pmΠαράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 11, 2013, 06:08:03 pmΣυμφωνω,διοτι για αυτες τις 945 ειχε βγει εγκυκλιος που καλουσε τους ενδιαφερομενους να κανουν αιτηση.Ειναι απολυτως δικαιο για οσους κανατε αιτηση,διοτι....επενδυσατε σε αυτο,στηριξατε τις ελπιδες σας....τουλαχιστον αυτες να πραγματοποιηθουν και για τις υπολοιπες βλεπουμε....δεν γινεται να γινονται ολα τη τελευταια στιγμη.....κι αν δεν σκεφτονται εμας ας σκεφτουν και ας λυπηθουν λιγακι τους μαθητες..... καποτε ακουγονταν το ''πρωτα ο μαθητης'',τωρα δεν ακουγεται τιποτα πια!!! Σωστά, αλλά ακούγεται κάτι εδώ και καιρό ηχηρά:Πρώτα η τρόικα! Αν δεν κανω λαθος ηταν η ιδια η κυβερνηση που προτεινε στη ΤΡΟΙΚΑ να γινουν οι 5000 μεταταξεις.Αντε και μας μεταταξανε....θα περισσευουμε στη συνεχεια και στη Α/θμια και τοτε θα εχουν το αλλοθι να πουν''δεν μας βγαινουν τα νουμερα,λυπουμαστε πολυ μα οι μισοι απο εσας θα πρεπει να μας χαιρετησετε και να κοψετε το λαιμο σας.''
Πως ομως.....φοβαμαι πως αν επιχειρησει η ΟΛΜΕ να κανει πραγματικοτητα τα λογια της για απεργιες.... το Υπουργειο θα μας επιστρατευσει παλι....πηρε το κολλαει!!!!......Για την ομαλη λειτουργια των σχολειων θα ειναι αυτη τη φορα το επιχειρημα του!!!!
Συμφωνω για απεργια,οσες φορες εχω απεργησει στο παρελθον ημουν σχεδον η μοναδικη,διοτι οι αλλοι συναδελφοι που εχουν παιδια,δανεια κτλ σκεφτονταν τις περικοπες του μισθου τους και δεν απεργουσαν.Τι να τους ελεγα λοιπον εγω που δεν βρισκομαι στη θεση τους?Απο ενα σημειο και περα ενιωθα βλακας που απεργουσα...γιατι δεν αλλαζε τιποτα...τα σχολεια λειτουργουσαν κανονικα με καποιες αλλαγες στο προγραμμα των δασκαλων που εγω τους το προκαλουσα...αμαν αυτες οι ειδικοτητες θα ελεγαν ενδεχομενως μεσα τους....αλλά δεν ηθελα να ''σκυψω το κεφαλι'' και να τα δεχομαι ολα παθητικα.Το χειροτερο απ'ολα ηταν οτι ειδικοτητες που θιγονται τωρα δεν απεργουσαν ουτε αυτοι.Εγω μεμονωμενα δυστυχως δεν καταφερα τιποτα!!!!
Κάτι που μολις συνειδητοποίησα μετά τις αλλαγές στα Γενικά Λύκεια...Πλέον έντρομοι και απελπισμένοι οι συνάδελφοι εκεί θα σπεύσουν να κάνουν ΚΑΙ εκείνοι (κι ας εχουν οργανική) αιτήσεις για μετάταξη στην Α